Aurinkoinen aamupala

25.03.2012

Sunnuntain aamupala maistuu mustikalle, banaanille, vaniljalle ja paahdetulle sokerille. Karppaaja saattaisi kyllä kiertää tämän pannarikasan kaukaa. Ihan parhaita amerikkalaisia pannareita saa kun laittaa taikinan sekaan ruskeaa Mascobado raakaruokosokeria (Ruohonjuuresta löytyi). Sokerisen taikinan kanssa täytyy olla ekstravarovainen paistaessa, pannarit kärtsäävät nopeasti. Minä en kykene paistamaan rauhassa keskittyen, vaan joka välissä täytyy yrittää tehdä jotain ns. hyödyllistä askaretta. Kuten kuvasta näkyy, muutama lettunen on saattanut unohtua pannulle pidemmäksi aikaa…no, ei se niin tarkkaa.

Pannareiden päälle ollaan kokeiltu vaikka mitä suklaasörsseleitä ja hilloja, mutta ehdottomasti parhaita päällisiä ovat raikkaat mustikat, banaanit, kermavaahto ja oikea kunnon vaahterasiirappi. Tällä kertaa jääkaapissa vaan sattui olemaan Flora vanillaa jämäpurkki, joka piti käyttää pois. Eli tuo kuvan löysä soossi on sitä, ei kermavaahtoa. Samaa myös tipu tuossa kuvassa vatkailee. Stockan Herkusta kiireessä mukaan napattu amerikkalainen mustikkasiirappi ei todellakaan vedä vertoja vaahterasiirapille – ensi kerralla tässä asiassa ei tehdä kompromisseja.

*****

The sunday breakfast tastes blueberry, bananas, vanilla and roasted sugar. The best american pancakes you make with brown Mascobado sugar in the dough. With the sugar you must be careful – the pancakes burn easily. The blueberry syrup we tried this time, cannot be compared with the original maple syrup.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply sussu 25.03.2012 at 4:04 pm

    ihanan herkullisen näköistä!(: muutenkin sinulla ihana blogi, kiitos kivoista lukuhetkistä blogisi parissa!(:

  • Reply Saija 25.03.2012 at 10:25 pm

    Oi oi, noita on saatava!

  • Leave a Reply