Kirppiksen lahjapaperilöytö

15.04.2012

Vaatehuoneremonttia varten kävimme katsastamassa Kierrätyskeskuksen ja Myllypuron Kierrätystavaratalon huonekaluvalikoimat. Etsinnässä on 80 cm leveä keittiön laatikosto vaatehuoneeseen, josta tulee samalla pieni kodinhoitohuone. Olisi niin kiva löytää laatikosto käytettynä eikä suotta ostaa uutta. Sattuisiko jollakulla olemaan ylimääräinen esim. keittiörempan jäljiltä?

Tällä kertaa ei tärpännyt, mutta löysin jotain muuta. Kierrätystavaratalossa oli muhkea satsi yksivärisiä lahjapaperirullia hintaan 0,50 e / kpl (rullassa 5 m). Poimin niitä kivan, värikkään nipun. Yksivärisiä lahjapapereita on vaikea löytää ja nappaankin yleensä talteen jos törmään, mutta hyviä värisävyjä ei usein kävele vastaan. Kotona pääsin saman tien paketoimaan kummitytön synttäripakettia. 3 vuotta täyttänyt tyttönen sai lahjaksi alkuvuodesta jemmaan hankitun Cosin mekon ja pienen leluyllätyksen.

*****

From a flea market visit I found colorful wrapping paper rolls, only 50 cent per piece. I bought a pile and got to use them on the same day. Our lovely goddaughter had a 3-year birthday party and she got a Cos dress and a toy surprise from us.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sarp 15.04.2012 at 5:02 pm

  Me like. Ihanat värit ja tuo on niin totta, mitä sanoit yksivärisistä lahjapapereista.
  P.S. Munkin kummitytöllä on tänään synttärit:), tosin vuosia hieman enempi kuin sinun kummilapsella. Kylään ei päästy, täällä ollaan flunssassa.

 • Reply Myyrä 15.04.2012 at 5:38 pm

  kiva löytö! :)

 • Reply Saija 17.04.2012 at 11:24 am

  Kivoja lahjapapereita, hienot värit! Ihan mainio löytö. :)

 • Reply kat @ dot dot dash 18.04.2012 at 4:03 pm

  great colours! loving the top
  x kat

 • Leave a Reply