Olkkarin uusi hyllykkö

24.04.2012

Se vaati muutamaa seinäkiskoa, metallikannatinta, hyllylevyä ja puolentoista vuoden inspiraatiomuhimista. Ja ehkä vähän hikeä, lihasvoimaa ja muutamat kirosanat. Tämän olkkarinnurkan kuvaamista blogiin olen vältellyt kuin ruttoa, se on ollut sellainen kodin häpeäpilkku nro 1 (ymmärrätte kyllä kun näette ennen-kuvan). Muutos on itse asiassa laajempikin, mutta ihan kaikki ei vielä ole valmista. Nappasin valmiista seinästä nämä lähikset eilen pikapikaa, kamera olikin hävinnyt pihalle pyöränkuvaushommiin kun olin vaihtamassa laajempaan kuvauskulmaan. Tässä siis vain vähän ensimakua uudistuksesta. Olen niin onnellinen projektin etenemisestä, voi huokaus sentään.

*****

It needed some shelves, wall parts and 1,5 year of growing the inspiration. This part of the living room has been the disgrace of our home, the corner I’ve been avoiding in the blog. You’ll understand when you see the ”before” photos. The modification is actually a little bit wider, but everything is not ready yet. I had to take some snapshots of  this finished wall I love – more to come!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Johanna 24.04.2012 at 3:47 pm

    Jee, kivat hyllyt. Lisää kuvia pian, jookos? :)

  • Reply Maire 26.04.2012 at 11:09 am

    Juups, laitan lisää kuvia pian, varmaan viikonloppuna pääsen kuvailemaan.

  • Reply Saija 26.04.2012 at 7:13 pm

    Tiedän sen hyvän tunteen, kun vihdoin saa aikaiseksi tehdä jotain ongelmapesäkkeelle! Minulla on niitä muutama kanssa työn alla. ;) Näyttää kivalta!

  • Leave a Reply