Kevät kasvattaa jalkoja

25.04.2012

Unelmoin joka talvi kevään ensimmäisistä korkkarikeleistä. Pikkusiskon kanssa teimme lauantaina kenkätourneen, kumpikin sai mitä halusi: sisko kesätossuja ja minä mustat ”joka tilanteen” peruskorkkarit. Muutamat täydellisen malliset, mutta jalkaan epäsopivat löysin ennen näitä Zion Zindoja.

Tänään on todellakin se korkkarikeli – ja kaupunkilaisten kostuumeista päätellen muutenkin Asu vapaa -päivä, ainakin Hesarilla aurinkoa paistateltiin jo ilman paitaa. Kevään tunsi muutenkin kaikilla aisteilla: Eirassa tuoksui meri, Punavuoressa espresso (Hesarilla joku muu), Herttoniemessä heiluivat iloiset tasaraitakassit ja Arabialla pärisi skootteri.

*****

Every winter I dream about the first high heel weather. My little sister and I made a shoe tour on Saturday, and we both got what we wanted: sister some slip ons and I found the perfect pair of black basic high heels.

Today is definitely the weather for heels – and also the ”no dress code” day if you look at the citicens, at least on Helsinginkatu there were no shirts on. You could also feel the spring with all senses: Seawind in Eira, espresso in Punavuori, striped Marimekko bags in Herttoniemi and in Arabia you could hear the scooter sound.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Johanna 25.04.2012 at 6:55 pm

  Oi ihan uskomattoman kauniit kengät! Harmi, etten itse pysty noin korkeilla astumaan ollenkaan :/

  • Reply Maire 26.04.2012 at 11:10 am

   Kiitos! Nuo ei tuntunu jaloissa ollenkaan liian korkeilta kun tuossa päkiässä on mukana vähän platformia.

 • Reply Saija 25.04.2012 at 8:46 pm

  Kauniit kengät oot löytänyt! Mä tarvitsisin myös mustat, yksinkertaiset korkkarit. Tein samoja havaintoja päivällä – Hesarilla hyvinkin paljasta pintaa, muualla vähän maltillisemmin. ;) Kurkkasin myös Marimekolle työhuoneelta lähtiessä, mutta oli niin paljon jengiä, että käännyin samantien pois. Ihana, aurinkoinen päivä ollut!

  • Reply Maire 26.04.2012 at 11:13 am

   Vagabondilla on myös parit aivan ihanat simppelit tänä keväänä, käy testaamassa? No joo, se Marimekon ysmyyn ahtautuminen vaati kieltämättä pieniä henkisiä ja fyysisiä (ulkovaatteet naulakkoon ja tarpeeksi evästä) valmisteluja, mutta selvisin hermostumatta jopa mummojen kassajonokiilauksista. Zen….

 • Reply marja 27.04.2012 at 10:32 am

  Ihana korkkarit! Voi kunpa osaisin käyttää korkoja..

 • Leave a Reply