Ostoksia Marimekon ysmystä

27.04.2012

Ensi kerralla en tee sitä virhettä, että menen Marimekon ysmyyn Herttoniemeen heti ensimmäisenä päivänä, sillä ruuhka oli kammottava. Vai oliko tämä poikkeuksellinen kerta? Mukanani oli kantamuksia jo ennestään, sekä päällä aivan liian lämmin takki alemyynnissä hikoiluun. Hätäratkaisuna tehty toimintasuunnitelmani kuitenki pelitti – kävin riisumassa takin, heitin ylimääräiset tavarat rohkeasti respan naulakkoon, vedin tukan ponnarille (ettei hiosta nääs) ja join purkillisen Elovena välipalajuomaa. Kaikki sujui hienosti eivätkä edes hitaasti vetävät jonot onnistuneet lannistamaan mielialaa.

Sain hankittua juuri ne kamat joita metsästinkin, eli täydennystä astiastoon, kankaan äitini verhoilemaan keinutuoliin (Joonas-kangas), muutaman lahjan ja tietysti muutamia mukavia löytöjä. Mustien sukkien vakiokäyttäjänä ajattelin repäistä muutamilla kuviollisilla, hintakin oli niin houkutteleva. Vaatteita en jaksanut edes katsoa, sillä sovituskoppeihin jonottaminen ei oikein houkutellut. Leveäraidallista lierihattua metsästin nähtyäni niitä joidenkin onnellisten käsissä, mutta kaikki yksilöt ilmeisesti vietiin suoraan nokkani edestä. Sellaisen kun saisi vielä. Superhalpoja servettejä piti myös napata mukaan (4 pkt / 5 e).

*****

Here are a few Marimekko sale shoppings I made. The amount of people inside the factory shop made me want to scream, but I managed to get through the people masses and even succeed to buy everything I wanted. And a little bit more.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maija M 28.04.2012 at 10:48 am

    Mä niin oisin halunnu ostaa noita astioita… Mutta ei pystyny kun ei tarvii ja kaapit täynnä muutenkin. Näin uniakin just noista lautasista. :)

  • Reply Maire 29.04.2012 at 9:04 pm

    Vai että uniin asti tulee :) Sit sun täytyy hankkia niitä! Mua myös jäi ehkä harmittamaan kun en raaskinut ostaa lisää, mua pelottaa koko ajan että noi astiat loppuu valikoimista kokonaan…

  • Leave a Reply