Partsin korkkaus

01.05.2012

Kevät on täynnä ekoja kertoja: eka perhonen nähty, ekaa ampparia kiljuttu, parvekkeella istuttu ekaa kertaa lähes palelematta. Vappupäivän piknikkiretki vaihtui omalla porukalla parvekkeella nautiskeluun. Ramaisi eilisten kekkereiden jälkeen niin ihanasti, että tuntui parhaalta lojua auringossa kahvikupin, perunamaniokkisalaatin ja piparjuurella maustettujen kinkkubageleiden ja itse paistettujen munkkien äärellä.

Haluan tehdä tänä kesänä parvekkeesta enemmänkin löhöilypaikan, ja nyt sinne on mallauksessa ja koekäytössä entiseltä mökiltämme yli jäänyt turkoosi penkki. Nyt tuntuu siltä, että penkki saa jäädä ja muut kalusteet mahdutetaan sen mukaan. Istuintyynyjen säilytystä varten löysin Arabian Pentikiltä ison korin, alehinnalla vain 8 e. Hakekaa ihmessä omanne – niitä jäi vino pino, oli vielä suurempaakin kokoa tarjolla.

*****

Spring is full of first times, like sitting on the balcony without freezing. The May Day picnic turned into a balcony-picnic with own family. We were tired after yesterday’s party and it felt so good just to eat good food – and relax. This summer I want our balcony to be even more for ”nap times”. I took an old bench from the attick and tried how it would fit in. So far it looks good and it might stay. The basket for pillows is from Pentik, Arabia. Only 8 euros!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sarp 01.05.2012 at 4:46 pm

  Ihanaista Wappua sinne!
  Katsoin ihanaa parvekeen kaidekuva ja herttinen miten vihreää ruoho onkaan siellä teillä. Meillä terassi on juuri ja juuri sulanut esiin. Lisäksi ulkona puhaltaa niin kylmä tuuli että ajatuksetkin jähmettyy.

  • Reply Maire 02.05.2012 at 1:09 pm

   Kiitos! Samaa ollaan täälläkin ihmetelty, miten voikaan olla jo niin vihreää. Ja kyllä siitä sitten nautiskellaankin.

 • Reply Laura 01.05.2012 at 7:05 pm

  Mahtavan lungi ja raukea tunnelma teillä :)

  • Reply Maire 02.05.2012 at 1:10 pm

   Oli kieltämättä kyllä aika 100% löhöilypäivä…

  Leave a Reply