Naapurin donitsit

20.05.2012

Ravintolapäivä on kutkuttava päivä, mutta silloin iskee aina paniikki: mistä löytää hyvän paikan, riittääkö tällä kertaa ruoka, riittääkö tilaa? Niin moni leipä ja kaakku on loppunut nenämme edestä kesken, mutta nyt hyvät donitsiapajat olivat aivan nenämme edessä, kun naapuriimme ilmestyi donitsikioski. Kiska oli koristeltu aivan ihanaksi, maitopullotkin olivat vimpan päälle. Nappasin oman 8-vuotiaan ja naapurin tipun kesken nukkeleikkien mukaan, vaaleanpunaisissa kärryissä donitseille pääsivät myös naapurin tipun vauvanuket Marja-Leena ja Harri.

*****

On restaurant day there was a donut cafe in our neighbourhood. I took my own 8-year-old and her friend with me. Also the two dolls, Marja-Leena and Harri, accompanied us.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply