Hyvä mieli

31.05.2012

Valkoisen Harmajan Suvi heitti haasteen, jossa listataan 10 asiaa, jotka tuovat hyvälle mielelle. Kiitos haasteesta! Heitän saman eteenpäin Kahden Suoran Lauralle ja Musta tuntuun Jonnalle, sillä ainakin heiltä olen saanut paljon hyvää mieltä!

Minut saa hyvälle mielelle….

1. lapsen antamat lappuset. Välillä kyllä löydän riitelyn jälkeen rakkauslappusen rypistettynä peilin reunasta, mutta kun tomu pian laskeutuu, siihen yleensä ilmestyy uusi.

2. halaus.

3. treffit hyvien ystävien kanssa. Esimerkiksi yläasteen suuri kaveriporukka on pysynyt samana jo 20 vuotta, ja nauramme aina vedet silmissä kun näemme. Tunnemme toisemme niin hyvin, että jutustelu liikkuu luontevan estottomasti aiheesta toiseen.

4. oman perheen vakoilu. Varsinkin kun sivusta seuraa isän ja tyttären leikkejä. Milloin ollaan salakerhossa pöydän alla majassa, milloin piirretään keskittyneinä tai pelataan jalkapalloa pihassa.

5. oma koti. Tulen aina hyvälle miellelle jo rappukäytävässä kun saavun kotiin, se on rakas ja ihana paikka.

6. sisarukset. Mulla on mahtavat kaksi pikkusiskoa ja pikkuveli, jotka on ihan huippuja. Ja minua on lykästänyt kerrakseen, sillä myös heidän puolisonsa ja tenavat ovat ihan huippuja!

7. tulevaisuudesta haaveilu. Haaveilen ja suunnittelen paljon asumiseen ja sisustamiseen liittyviä asioita. Jos haluaisin asua kaikissa unelmieni asumismuodoissa ja kaupungeissa, pitäisi muuttaa vielä ainakin 10 kertaa. Mutta ei se mitään, tykkään siitäkin.

8. mukava työ. Freelancerina saan tehdä juuri sellaista työtä mistä pidän. Esimerkiksi kuvausstailauskeikalla tulee järkyttävän hyvä mieli, kun näkee kuvaajan läppärissä valmiin kuvan, jota on viilattu pitkään ja hartaasti.

9. hyvät kirppislöydöt, varsinkin astialöydöt.

10. arkiset hetket. Esimerkiksi usein aamupalalla, kun radiosta tulee hyvä biisi, tipu nousee kesken kaiken tuolista tekemään muutamat vauhdikkaat tanssimuuvit, ja palaa sitten mitään sanomatta takaisin lautasen ääreen.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Laura 31.05.2012 at 3:08 pm

  Ihanat jutut, etenkin kymppi. Kiitos haasteesta ja hyvästä mielestä!

 • Reply Maija 04.06.2012 at 6:55 pm

  Tulipa hyvä mieli!

  • Reply Maire 05.06.2012 at 10:36 am

   Kiva kuulla :)

 • Reply Johanna 05.06.2012 at 11:59 am

  Ihanat jutut, varsinkin tuo tanssahtelu ja lappuset <3

 • Leave a Reply