Uusi lattia horisontissa

07.06.2012

Eilen illalla aivan talon yli lipui kuumailmapallo kauniissa ilta-auringossa, piti herättää tipukin katsomaan. Pallo meni niin läheltä, että kyytiläisille olisi voinut parvekkeelta heiluttaa. Onneksi eivät törmänneet meihin.

Keittiön ja eteisen lattiaremontti on muhinut mielessä pitkään, materiaali on vaihtunut suunnitelmissa ees taas betonista kolikkomattoon ja Marmoleum clickistä Decosin sisustuslaastiin. Sutjakamminkin olisi sujunut, mutta ongelmallisesti puoliksi irrallaan olevat lattialaatat ovat hidastaneet päätöksentekoa, olisimme meinaan halunneet tehdä uuden lattian niiden päälle. Kun lopullinen päätös koki eilen illalla päivänvalon, (oksennuksen väriset) lattialaatat lähtivät samoin tein tänään pois. Remontti on valmis vasta parin viikon sisään, sillä tässä samalla on menossa muutakin härdelliä tässä kämpässä. En paljasta valittua lattiamatskua vielä, sillä suunnitelmahan saattaa tässä yön aikana hyvinkin vaihtua…

*****

The kitchen and hall way floor renovation started, when we finally decided the material we’re going to use. Today the ugly-coloured tiles were taken off and the work should be ready in a few weeks… there’s also something else going on in our home. I’ll tell you later what material we chose – it might change during the night…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply