Rautakaupassa

17.06.2012

Eräs mieleenpainuvimmista rautakauppakokemuksistani oli Milanossa, kun vaihtariaikana tein Saksasta käsin reissun italialaisen kämppikseni kotikaupunkiin. Kämppis etsi materiaaleja koulumme muotoiluprojektiin, ja minä tietysti innoissani kipitin perässä mitä mielenkiintoisimmissa paikoissa. Astuimme sisään erääseen kivijalassa sijaitsevaan pieneen rautakauppaan, joka oli erikoistunut ainakin metalliverkkoihin ja hentoihin metallinarusta kudottuihin kankaisiin, joita myytiin metritavarana rullissa. Tiskin takana palveli vanhempi italialainen mamma, joka pakkasi ostoksemme pieniin ruskeisiin paperipusseihin. Ompelin itselleni noista metalliverkoista olkalaukkuja, yksi taitaa jopa olla vielä tallessakin.

Rautakauppojen hyllyjen nuuskijana olin iloinen päästessäni ihan luvan kanssa penkomaan K-raudan valikoimia Bloggarit suosittelevat -kampanjan myötä. Asiakasymmärrystoimisto Kopla kokosi yhdeksän sisustusbloggaria antamaan kehitysideoita muun muassa valikoimaan, palveluun ja myymäläsuunnitteluun. Bongaamistamme inspiroivista tuotteista koottiin kymmenen mukaan nyt myymälöissä näkyvään kampanjaan. Purimme havaintojamme usean tunnin workshopissa, jossa tehonaiset pursusivat ideoita. Oli lisäksi erittäin mukavaa tavata livenä blogien takana häärääviä ihmisiä.

Kampanjamateriaalin suunnittelimme ja toteutimme kolmeen naiseen yhdessä Musta tuntuu -blogin Jonnan ja Kahden suora -blogin Lauran kanssa. Tiimimme toimi loistavasti, vaikka teimme ensimmäistä kertaa yhdessä töitä ja varsin intensiivisen projektin parissa. Toivoisin saavani jatkossakin Lauran ja Jonnan kanssa tehdä töitä, todella taitavia ja hauskoja mimmejä.

Tipumme pääsi kuviin malliksi studiolle Mr Pershwall Jungle Dudes -tapettia värittämään, ja olikin innoissaan kun pääsi äidin duunitouhuihin välillä mukaan. Kuva on ollut laajasti sisustuslehdissä, mutta varsinaisen vaikutuksen tipuun teki nähtyään kuvansa K-raudan myymälän ikkunassa. Oltiin niin rinta rottingilla sen jälkeen.

Mukana olleet yhdeksän blogia: Bambula, Musta tuntuu, Kahden suora, 2h+k, Vihreä talo, Kettukarkki, Kotipalapeli, Valkoinen harmaja ja time of the aquarius.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply