Leikkimökin keittiö

09.07.2012

Kun serkkuparvi vain kasvaa, oli mökille aika pystyttää leikkimökki. Vanhempani tilasivat viime kesänä paikalliselta valmistajalta valmiin mökin, joka yhteisvoimin (herranjesta miten hidasta puuhaa) maalattiin sisältä ja ulkoa. Vihreä-valkoinen väritys on kopioitu vieressä pönöttävältä 1920-luvun päärakennukselta.

Kasasin pikku top chefien keittiön omasta vanhasta Brion uunista ja vanhalla mökillämme olleesta pienestä seinäkaapista. Avainnaulakko on kirpputorilta, astiat mikä mistäkin. Vanha vatkain on ollut oikeasti mummoni käytössä, ja sillä on tehty maailman parasta räiskäletaikinaa. Meksikolaishattu on taas isoisän tuliainen äidilleni 60-luvun alusta Meksikosta keilailun MM-kisoista, joissa oli kilpailemassa. Vaaleanpunaiset korit ruokatarvikkeille virkkasin matonkuteesta.

P.S. Ihana mökkiviikko lukuisine kokkaushetkineen takana, siitäpä syystä pieni radiohiljaisuuskin.

*****

The little top chefs got their kitchen in the new playhouse of the summer cottage. It’s made out of my old Brio oven and a tiny wall cabinet from the cottage we owned before.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Johanna 09.07.2012 at 8:02 pm

  :) Saako udella mitä lajia isoisä edusti?

  • Reply Maire 09.07.2012 at 8:46 pm

   Keilaamista, kuis? Nyt alko kiinnostaan heti :)

 • Reply Liisa 10.07.2012 at 11:08 am

  Upeita kuvia! Haaveilin aina lapsena leikkimökistä, mutten koskaan sitä saanut. :P

 • Leave a Reply