Asuntomessuilta / vol. 2

14.07.2012

Poimin tähän muutamia kivoja ideoita, sisustusratkaisuja ja yksityiskohtia Asuntomessujen sisustuksista.

1. / Hieno keittiö. Mattamustat kaapinovet näyttivät upeilta ja kahdessa tasossa oleva työtaso taatusti lapsiperheessä hauska. (Kohde 10)

2. / Simppeli lastenhuone. Työpöytänä pukkipöytä ja tuoleina kaksi värillistä jakkaraa, jotka mätsäävät taustan hauskaan tauluun. Pöydällä Minnan linna. (Kohde 29)

3. / Hieno taustalaatoitus. Korkeaan keittiötilaan tulee ihanasti luonnonvaloa. Plussana laatoitus, joka on tehty lähes kattoon asti. Myös rosteri alakaapistossa ja työtasossa toimii, samoin puukehystetyt kaapistot. (Kohde 35)

4. / Kirjahyllyseinä. Nerokasta. (Kohde 15)

5. / Ihania tyynyjä. Sohvaryhmässä oli kivat värit ja monta tyynyä, jotka ottaisin omaan kotiin. Ilahduttavasti talon edustalla katoksessa on Hannasin oma putiikki, josta sisustustuotteita voi ostaa mukaan. Tällaisia pikku putiikkeja messuilla voisi olla paljon enemmän. (Kohde 15)

6. / Kierrätyssisustus. Talon sisustus, joka on tehty Kontti-kierrätystavaratalon kanssa, poikkeaa positiivisesti joukosta. Parista lavasta, pyöristä, vanhasta patjasta ja raanutyynyistä tehty sohva oli sympaattinen ilmestys. (Kohde 35)

7. / Eriparituolit. Kivoilla väreillä maalatut tuolit valkoisen pöydän ympärillä olivat yksi messujen karkeista. (Kohde 10)

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Kaisa 16.07.2012 at 6:01 pm

  Niimpä! Putiikkeja lisää. Löysin Hannasin puodista ja Luhdalta kivat tuliaiset kotiin. Samoihin väriläiskiin ihastuin kuin sinäkin. Harmillisen vähän oli kuitenkin noin ylipäätään iloteltu väreillä, odotin mustavalkoisen jo väistyneen enemmän.

  • Reply Maire 18.07.2012 at 2:22 pm

   Samoin messukohteissa edelleen pörräävä ruskeavoittoinen sisustusväri tulee jo korvista ulos, tai tuli jo kymmenen vuotta sitten. Väripläiskät on kyllä aina piristäviä – kunhan tosiaan se väri ei ole ruskea…

   Sama, Hannasilta tein minäkin ostoksia :)

 • Reply Silmäilijä 18.07.2012 at 1:47 pm

  Tuo kierrätyssisustus on todella upea! Toki muutkin, mutta tuossa ei ole sellaista yliyrittämistä niin kuin monessa muussa. Ja aina, kun vanha tavara saa uuden elämän, luontokin kiittää. Superia!

  • Reply Maire 18.07.2012 at 2:26 pm

   Aivan totta, tällainen kierrätyssisustaminen on tosi rohkeaa ”julkista sisustamista” nykyään. Niin moni messukohde on vaan sisustettu yhteistyökumppaneiden ehdoilla, eikä välttämättä omiin tuunauksiin ja kierrätysideoihin ole mahdollisuuksia – tai aikaa (tässä omia sisustuskohteitani muistellen). Tässä kohteessa niihin on saatu hyvät eväät, kun yhteistyökumppanina on ollut Kontti.

 • Reply minna 22.07.2012 at 5:02 pm

  Hyvät kuvat, omani jäivät kameraan. En saanut oikein mitään julkaisukelpoista. Oli loisto reissu, kiitos : ) ja hyvää kesää.

  • Reply Maire 24.07.2012 at 10:43 am

   Kiitos! Oli kyllä tosi hauska päivä, ja hauskaa seuraa – kiitos myös itsellesi :)

 • Reply Karmiini 28.07.2012 at 3:05 pm

  Hauska nähdä oma maalaukseni messuilla. Sen nimi on Kaktus makuuhuoneessa tuo huonoa. Kiva että satuit ottamaan siitä kuvan blogiisi.

 • Leave a Reply