Iltavärejä

29.07.2012

Jos ei lomalla hellettä saanut, niin ainakin räiskyvän värisiä auringolaskuja. Monena iltana hiivin itsekseni mökkilaiturille värejä ihailemaan. Viimeisen kuvan kirkkaan auringonlaskun aikaan tihutti myös vettä yhtä aikaa, ja kun kameran kanssa lipsuttelin varvastossuilla märällä nurmikolla, meinasin törmätä siiliin. Se ehti jo muodostaa piikkipallon ennen kuin ymmärsin väistää.

Saunan pesuvesi lämmitetään padassa suuren kannen alla. Kahvan suojuksena vuosikausia ollut näppylähanska sai kyytiä kun kieputin siihen mustavalkoisen kangassuikaleen. Tuota kieputustekniikkaa voisi käyttää muuallakin, edes ompelua ei tarvita kun kankaan raakareunat kääntää siististi taitoksen alle.

*****

The holiday weather wasn’t so sunny, but I still saw many beautiful sunsets. On many evenings I walked down to the pier and watched the flaming colors. When taking the last photo it was raining at the same time and I when walking on the slippery grass I almost run into a hedgehog. It got more scared than I, and then we just continued our journeys.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sarp 29.07.2012 at 10:47 am

  Siis huikean värinen auringonlasku. Uljas kuva.
  Kesäiltojen rauhassa on taikaa.

 • Reply Tiina 31.07.2012 at 4:48 pm

  Ihan mielettömän upea tuo toinen kuva!

  • Reply Maire 31.07.2012 at 9:02 pm

   Kiitokset! Ja oli kyllä livenä vielä upeampi.

  Leave a Reply