Reppu naulassa, hermot tallella

13.08.2012

Samalla koulurepulla mennään tokaluokkakin, luulin. Koulu alkaa huomenna ja tipu ehdotti tänään pientä shoppailureissua, eikä minua ollut siihen tietystikään kovin vaikea suostutella. Pelkäsin kieltämättä pahaa yhteentörmäystä maksajan sekä toimeksiantajan välillä, sillä reppuasioissa 8-vuotiaiden ikäryhmä tuntuisi olevan (ärsyttävän) homogeenistä porukkaa. Parin ekan kaupan kohdalla meinasi jo tulla möksähdys, ei kelvannut Fjällräven, ei (liian vähän taskuja). Ja BR-lelun hirviöitä en suostunut edes sisälle katsomaan. Oikoreitti Forumin Stadiumin kautta kannatti, löytyi tuo kaikkia osapuolia tyydyttävä, pienen koululaisen selkään sopiva siniturkoosi reppu (hyväksyttävä määrä taskuja). Merkki on Everest. Marimekossa sinisen repun omistaja ihastui myös Bert-penaaliin.

*****

I was under the impression that the 2nd grader wouldn’t need or want a new backpack, but was wrong. The school starts tomorrow and today she suggested a small shopping tour — and it wasn’t too hard for me to say yes. Since the 8-year olds seem to have rather (irritatingly) homogeneous taste-level in backpacks, I expected there would be a small fight between the payer and the client. Luckily the perfect one for both of us found from Stadium after only two small setbacks. The pencil case was found from Marimekko.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karoliina 13.08.2012 at 10:19 pm

  Aikas kivat löydöt!

  • Reply Maire 14.08.2012 at 9:59 am

   Tänks, ja pääasia että omistaja on onnellinen, eikä mutsinkaan silmiä nuo hirveesti särje… :)

 • Reply Pieni lintu 13.08.2012 at 10:21 pm

  Täällä ekaluokkalaisen piti ehdottomasti saada Angry birds-reppu. ;)

 • Leave a Reply