Revityt sivut

19.08.2012

Siivosin yksi päivä kaappeja ja heitin menemään vanhoja papereita, esitteitä ja lehtiä. Pläräsin läpi Chicagosta nappaamaani vanhaa Anthropologien katalogia, jota olin jemmaillut arkistoissani. Sen kauniisti stailatuille kuville oli pakko kehitellä roskiksen sijaan jotain jatkokäyttöä. Revin sivut irti ja tein seinälle kuvakollaasin. Katselen sitä kunnes sitten kyllästyn. Yöpöydällä on puisia esineitä, joiden käyttötarkoituksesta ei ole mitään haisua. Ne löytyivät aikoinaan vanhalta mökiltämme. Lasipurkin puukepit on vuoltu pienellä linkkarilla, ne sain tipulta tuliaisiksi kesän eräretkeltä.

*****

This one day I just could not throw away an Anthropologie catalog, so decide to make this collage of the torn pages. The wooden items on the table are from our old cottage, and I don’t have a clue for what purpose they are for. The wooden sticks are a gift from our chiclet when she was camping in the forrest with her father.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply manteli 19.08.2012 at 9:56 am

    Puinen pitkänmallinen esine on sukkula, kankaankudonnassa edelleen käytössä oleva väline. Sinun sukkulasta vain puuttuu metallinen tikku, johon puolattu lankarulla asetetaan. Rataksien tarkempaa käyttötarkoitusta en keksi, mutta kauniita ovat. :)

    • Reply Maire 20.08.2012 at 1:47 pm

      No niin tietysti, jotain sen tyyppistä vähän arvelinkin, kiitos tiedosta! Puiset ratakset ovat kyllä täysi mysteeri, mihin masiinaan joku voi väsätä puisia sellaisia?

    Leave a Reply