Annansilmän harjat

21.08.2012

Josko siivoushommiin tarttuminen kävisi jouhevammin, kun välineistö miellyttää? Teimme ystäväporukalla reippaan tilauksen Annansilmät-Aitan verkkokauppaan, jonka harjavalikoima on aikas kiva. Paketissa tuli muun muassa kaunis puinen tiskiharja, juuriharjoja ja erittäin kätevä ammeen pesuun tarkoitettu harja. Rottinkinen, perinteisen mallinen mattopiiska on yksi kauneimmista kodin arkiesineistä jonka tiedän. Siitä huolimatta tähän saakka siivouskomeromme naulassa on vuosikaudet roikkunut hätätapauksessa hankittu vaaleansininen muovihirviö. Nyt asia on korjattu. Brukan keittiöpyyhkeet ovat kesäostoksia Asuntomessuilta Hannasin putiikista.

*****

Me and my friends ordered a big box of wooden brushes from Annansilmät-Aitta webstore. The ruttan rug beater, what I consider one of the most beautiful every-day-items at home, also found it’s way to our cleaning closet after using an ugly plastic one for many years.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Enni 21.08.2012 at 3:23 pm

  Myös minä tykkään tuosta rottinkisesta mattopiiskasta hirmuisesti, ja meillä on sellainen pieni lastenkokoinen..:) Isompikin oli mutta meni rikki, joten ostoslistalla taas.

  Nuo harjat on kyllä aika kauniita. Pitääpä käydä kurkkaamassa nettikaupan tarjonta josko täälläkin alkais siivoaminen maistua taas. Kesällä ei jaksa eikä ehdi mutta nyt!

 • Reply Essi 21.08.2012 at 5:27 pm

  Minäkin ostin rottinkisen mattopiiskan ihan vähän aikaa sitten ja mietin, että onpa se kaunis! Niin tavallinen vain, etten ollut aiemmin pysähtynyt katsomaan.

 • Reply Johanna 21.08.2012 at 10:20 pm

  Meillä on hankinnassa juuri tuommoinen rottinkinen mattopiiska. Ihan samaa mieltä – se on yksi kauneimmista arkiesineistä!

  • Reply Maire 22.08.2012 at 8:33 am

   Just kun olin ehtinyt tilaamaan nämä, löysin kirppikseltä (tosin Jyväskylästä asti) kaksikin mattopiiskaa. Vuosia olen yrittänyt löytää ja todennut että näitä ei vaan kirppiksellä liiku. Mutta siis näköjään liikkuu. Eli siis kirppikselläkin kannattaa olla silmät auki!

   • Reply Johanna 22.08.2012 at 9:25 am

    Ah, tämä hyvä vinkki!

 • Reply tiinakaisa 22.08.2012 at 7:32 pm

  Meillekkin tarvis tulla tuollainen piiska! Täytyy siis odotella kirpulla vastaantulevaksi ;)

  • Reply Maire 23.08.2012 at 6:11 pm

   No hei, jos törmään niihin taas, otan jemmaan sulle ja Johannalle.

 • Reply Hanna 22.08.2012 at 8:12 pm

  Onneksi meidän sininen hirviö meni rikki, joten voin myös poiketa annansilmän verkkokauppaan. Kiitos vinkistä! Tiskiharja pitää hankkia myös, vaikkapa joulupukin konttiin samalla kertaa.

  • Reply Maire 23.08.2012 at 6:13 pm

   Lucky you! Olispa meidänkin sininen rumilus hajonnut, olisi ollut hyvä syy hankkia tuo rottinkinen vähän aiemmin. Teillä on vissiin vähän ahkerammin piiskattu mattoja – me ei olla saatu tuota hajalle sitten millään :)

  Leave a Reply