Ehdokkuus parhaaksi sisustusblogiksi Gloria Blog Awardseissa!

31.08.2012

Uuskomatonta! Meinasin tuolilta pudota uutisen kuultuani – Kettukarkki on ehdolla Gloria Blog Awards 2012 parhaaksi sisustusblogiksi sekä lukijoiden suosikkisisustusblogiksi. Kymmenen ennalta valitun kilpailijan joukosta tuomaristo valitsee parhaan sisustusblogin myöhemmin syksyllä pidettävässä gaalassa, mutta lukijoiden suosikkia te kaikki pääsette äänestämään. Hienoa ylipäätään on, että Gloria on luonut Blog Awards -palkinnot, sillä on jo korkea aika sisustusblogeillekin saada tunnustusta. Meitä intohimoisia sisustusbloggaajia on jo todella paljon! On uskomatonta, että olen päässyt näin mahtavaan joukkoon, ja suurin kiitos siitä kaikille lukijoilleni! Olisin superkiitollinen, jos äänestäisit blogiani kisassa -> ÄÄNESTÄMÄÄN

*****

Incredible – Kettukarkki is nominated for the best interior blogs in Finland in Gloria Blog Awards 2012. You can also vote for reader’s favourite interior blog, and I’m also in that group. So, this is where you can vote -> CLICK!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply