Kotiin ilmestyi sinistä jättityynyn muodossa

31.08.2012

Kun näin tämän intiahenkisen, pyöreän lattiatyynyn Ikean tuotekuvissa muistaakseni keväällä, jäi se pahasti polttelemaan vaikken yleensä sinisestä väristä hirveästi innostu. Kun näin tyynyn ekaa kertaa liikkeessä livenä, alkoi aivan järjetön tahtojen taisto — otin tyynyn vuorotellen syliin, ja vuorotellen laitoin takaisin laatikkoon. Ees taas. Kaverini istahti viereen odottelemaan pähkäilyäni. Tiesin että tyyny näyttäisi ihanalta takan edessä, mutta saisin myös kotona tutun ryöpytyksen ”meillä kuule on ihan tarpeeksi tyynyjä… ”. Ja tää yksilö oli vielä n. metrin halkaisijaltaan tai jotain, sitä ei pystyisi edes ujuttamaan muina naisina huomaamatta sisälle. Kaverini, joka heitti autolla minut ja ostokset kotiin, ymmärsi yskän ja saattoi sisälle asti pehmentämään tyynyn vastaanottoa. Hyvinhän se sitten meni. Kiitti Heidi :)

*****

I had a fight with myself with this blue & white Ikea pillow. I knew that it would look great in front of the fireplace and if I carried it home, I would hear the familiar ”Maire, we have enough pillows already… ”. And this one was too hard just to sneak in without him to notice. Luckily, my friend who was at Ikea with me at the time I bought it, came home with me and the pillow, and the reception was much softer than I expected. Thanks Heidi!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Hanna 31.08.2012 at 10:21 am

  Meillä sama laulu: tyynyt, nuo isot roskat :D Ihana tyyny!

 • Reply Saija 31.08.2012 at 10:28 am

  Näyttää kivalta! Ja heiii, mikä ihana kassi!?

 • Reply Dooda 31.08.2012 at 11:21 am

  iiiih. mä tein ihan tuota samaa hiplaamista viime kerralla ikeassa, mutta jätin sen sinne sitten kuitenkin. :/ mutta kaunis se on, sopii teille todella hyvin!

 • Reply LauraQ 31.08.2012 at 11:47 am

  Vau, toi on hieno! Oliko muita värejä? Mä en vielä(kään) osaa taipua siniseen, ei ei ei. Vaikka muilla se näyttää ihanalta.

 • Reply Pinja 31.08.2012 at 12:02 pm

  Aika ihana! Kyllä kannatti hankkia yksi tyyny lisää, tuohan sopisi (ja ehkä juuri ja juuri mahtuisi) myös meille…

 • Reply Henna 31.08.2012 at 12:27 pm

  Aivan ihana tuo tyyny! Itse olen vierastanut sinistä sisustuksessa (ja vaatteissa) aina, mutta jestas että alkaa itselläkin sininen syyhyttämään! Jospa pääsisi joskus itsekin Ikeaan, ihan rauhassa ;)

 • Reply Johanna 31.08.2012 at 1:19 pm

  Ihana ihana ihana! Nytkö noita jo saa Suomestakin??

 • Reply katerina 31.08.2012 at 3:49 pm

  Itsellä sama tilanne, mietin tuota keväällä ja ihastuin:) Kertoisitko mistä Ikeasta tuon löysit?

 • Reply Maire 31.08.2012 at 4:15 pm

  Heips kaikki – kiitos kommenteistanne!

  Hanna: Ja kumma juttu että niitä kuitenkin käyttää täällä muutkin kuin minä :)

  Saija: Tänks! Kassi on kirppikseltä, ol vielä halpa ku saippua.

  Dooda: Hehee :), ja kiitos.

  LauraQ: Ei ollu muita värejä – mustan oisin ehkä itte valinnu, jos ois ollu. Täällä on nyt myös siniset verhot… silmä yrittää sopeutua.

  Pinja: Kiitti – kerron ton myös Aaveelle :)

  Henna: Ehkä se muuten on tuo sinivalkoisen yhdistelmä mikä on raikas. Pelkkä sininen vois olla liikaa. No mutta katotaan, huomenna kuiteskin on seinä maalattu siniseks tai jotain… Ymmärrän Ikea-himosi, siellä käynti on terapiaa :)

  Johanna: Joo saa! Ja kuulemma ainakin Vantaan myymälässä tätä sinistä osastoa (kukkatarvikkeiden vieressä) siirrettiin jo kangasosastoa kohti, kakkospaikkaan, vissiin poistumassa jo.

  Katerina: Vantaan Ikeassa oli. Ymmärsin että näitä olisi myynnissä vain ”niin kauan kuin tavaraa riittää”, eli pidä kiirettä!

 • Reply katerina 01.09.2012 at 2:52 pm

  Hei! Kävin tänään etsimässä noita Espoon Ikeassa, mutta niitä ei ollut siellä :( Voisitko vielä kertoa tuotteen nimen niin voisin ringata Vantaalle ja varmistaa saatavuuden. Suuri kiitos!

  • Reply Maire 01.09.2012 at 8:55 pm

   Moi! Onneks en ollu vielä ehtiny leikkaamaan tyynystä noita valtavia lappuja irti, oli vielä nimi tallella: Bladspinnare. Toivottavasti tärppää vielä Vantaalta!

 • Reply Enni 03.09.2012 at 3:05 pm

  No huh mikä tyyny! Miten tuo on voinut mennä multa ohi?

  Jospa ensireissulla ikeaan meillekin tarttuisi tuo. Nimittäin säkkituoli takan eestä lähti pihalle ja ei tule enää takaisin, joten siihen tarvitsisi jotain. Sininen vähän vieroksuttaa mutta josko kuitenkin..:)

 • Leave a Reply