Olohuoneen uudet verhot

16.09.2012

Sininen hiipii kuin vahingossa olkkariimme. Ensin tuli se pyöreä lattiatyyny, sitten verhot. Näitä en tosin valinnut itse vaan sain lahjaksi Ikean uuden kuvaston lanseeraustilaisuudessa. Suomalaisen Emma Hagmanin suunnittelemia Kajsamia-valmisverhoja saa muuten myös mustavalkoisena. Emma itse oli tilaisuudessa paikalla ja kertoi, ettei tiennyt mihin tuotteeseen kuosi päätyy, suunnitteluun annettiin täysin vapaat kädet. Kuulostaa varsin ihanteelliselta projektilta! Tykkään kuosista itsekin, ja toivoisin tätä myös metritavaraksi — ihan täyspuuvillana. Tämä verhoissa käytetty materiaali kun on osittain keinokuitua. Näissä on yläreunassa vakiona aavistuksen häiritsevät, ja jo aika nähdyt purjerenkaat. Nyt vaan tein verhojen yläreunaan taitoksen, piilotin renkaat taakse ja kiinnitin normaaleilla verhonipsuilla.

*****

The color blue just continues its invasion into our livingroom. First came the blue floor pillow, then these curtains. These, though, I didn’t choose by myself. It was a present from Ikea cataloque press event. Kajsamia curtains, which are also available in black, are designed by Finnish designer Emma Hagman.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tiina 16.09.2012 at 11:54 am

  Hienot! Tulee mieleen Pikku Prinssistäkin tutut baobab-puut :)

 • Reply Maire 17.09.2012 at 11:42 am

  Totta, samanlaisia möhköjättiläisiä. Piti ihan googlettaa, ja niitähän näyttäisi olevan oikeastikin, valtavia!

 • Reply Sirpa 24.09.2012 at 3:30 pm

  Hei Maire
  Meillä on ihan samannäköinen pöytä kuin teillä. Ostettu Kuopion aikaan kirpputorilta, hinnankin muistan, 50 markkaa. Mistä pöytä on teille tullut ja onko sinulla tietoa valmistajasta/alkuperästä?

  • Reply Maire 24.09.2012 at 3:36 pm

   Moikka! Hauska sattuma että teilläkin on samanlainen. Tuo pöytä on ollut isovanhempieni kodissa 50-luvulla. Äiti entisöi sen pinnat vähän aikaa sitten. Valmistajasta ei valitettavasti mitään haisua (eikä ole enää ketään keltä kysyä) – mutta tykkään pöydästä ihan hirveästi!

 • Reply Terhi 29.09.2012 at 9:28 pm

  Tuo kangas on yksi suosikkini uudesta ikeakuvastosta. Se saisi olla metripuolella. Blogissani on menossa Missoni tyynyliinan arvonta. Kannattaa kurkata.

 • Leave a Reply