Uudesta makkarista

26.09.2012

Makkareita vaihdettiin kesällä, me valtasimme isomman. Toistaiseksi tässä huoneessa asuu kaksi ihmistä, ja kahden ihmisen tavarat. Tai siis minun kamojahan joka paikka on täynnä, jopa tipu teki saman huomion — miksi äiti valtaa kaikki kodin parhaat säilytyspaikat? (Once a hoarder, always a hoarder). Tästä laatikostokokoonpanosta on nyt parhaillaan muokkautumassa paikka vauvan tavaroille ja hoitopöydälle. Sain siis vain pienen hetken nauttia omien kamojen levittelystä. Mutta mikäs tässä järkkäillessä näitäkin uuteen paikkaan, se on ihan kivaa.

*****

We changed bedrooms in the summer, we took the bigger one. So far here lives only two people, and two peoples stuff. Or actually it’s my stuff every place is full of. Also our Chiclet made the same observation — why does mom always conquer the best storage spaces in our home? (Well, once a hoarder, always a hoarder). This storage unit is actually right now turning into baby unit. It was only a small time I got a chance to spread my stuff here. Some re-organicing will follow, but I don’t mind, it’s so much fun.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Pieni lintu 26.09.2012 at 11:08 am

  Kivat kuvat! :)

  • Reply Maire 28.09.2012 at 4:28 pm

   Kiitos kiitos :)

 • Reply Jenni 26.09.2012 at 4:12 pm

  Ompas hauskannäköinen laatikkosysteemi! Mistäs tuommoisia laatikoita mahtaa saada? Kaipaisi omakin makuuhuone vastaavaa…

  • Reply Maire 28.09.2012 at 4:30 pm

   Nuo on kyllä aika käteviä. Boksit on teetetty yhteen työprojektiin, eli niitä ei ole missään myynnissä. Materiaali on MDF:ää.

 • Reply Kaisa 27.09.2012 at 7:18 pm

  Raikasta! Tyyli uppoaa tämmöiseen purkki- ja kippakappokupporakastajaan.

  • Reply Maire 28.09.2012 at 4:31 pm

   Kiitti! Laatikot, purkit, kopat, korit, boksit, purnukat – kieltämättä ihan parhaita!

  Leave a Reply