Toimistofiilistelyä

29.09.2012

Kävin vähän aikaa sitten Iittalan myyntinäyttelyssä lehdistötilaisuudessa, ja näyttelystä löytyi pari kivaa toimistoesillepanoa. Koska olen juuri pystyttämässä kotiin työpistettä, halusin kuvata nämä itselleni talteen. Tykkään tosi paljon väreistä,  Kivi-tuikuista ja Vitriineistä toimistosälän säilyttiminä ja lankakeristä Aalto-maljakon sisällä. Johannan blogissa on myös nyt ihania ideoita toimistonörteille, käykäähän kurkkaamassa.

*****

I saw this display at Iittala swow room and just had to take some photos since I’m building the home office at the moment. I really like the colors in here and the glass items used in ordinary office stuff storing. Check out also Johannas blog, there are also nice stuff for office nerds.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply nieinda 29.09.2012 at 3:37 pm

    Ihana tuo valkoinen pöytä, tai sen jalat varsinkin. Ja muutenkin tietysti tosi tyylikäs kokonaisuus, nuo pienet Vitriini-rasiat on jotenkin todella suloisia!

    Meidänkin työhuone on jo pidempään huutanut kohennusta, mutta mitään en ole saanut aikaiseksi…

  • Leave a Reply