Vauvan lahjuksia

22.10.2012

Meillä on käynyt paljon vieraita ihanine lahjoine pientä pörriäistä ihmettelemässä, tässä muutama tuliaisista. Sattui hauska juttu. Kaksi tyylikästä tätiäni, toisistaan tietämättä, kävivät peräkkäisinä päivinä Marimekossa lahjaostoksilla. Sattumalta molempien myyjättäreksi osui ystäväni, joka ihmeellisen nopeasti arvasi kenelle lahjat ovat menossa ja kysyi tädeiltäni: ”anteeksi, sattuuko vauvan ja isosiskon äidin nimi olemaan kenties Maire…?”. Yksi kerta oli jo hauska, toinen osuma jo uskomaton! Tätien muhkeista lahjakasseista löytyi myös isosiskolle vauvan bodyihin mätsäävät paidat, ja kyllä oli isosisko iloinen.

Näissä kahdessa suloisessa uudessa vauvankirjassa on upeat kuvitukset. Toisessa seikkaillaan ihanissa retroväreissä ja toisen tekee mieli syödä, sillä kuvitus on rakennettu mielikuvituksellisesti ruoka-aineista ja kaikista herkuista.

*****

We’ve had a lot of guests with lovely presents for the baby. Here are a few of them.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply MINTTU // MAMI GO GO 22.10.2012 at 10:41 pm

    Ihania tätejä ja lahjuksia! Ja tuo Onerva kokkaa -kirja näyttää niin hauskalta että pakko ostaa se omille lapsille :) !

  • Reply Kaisa 23.10.2012 at 10:47 am

    Oi vitsi, miten sööttejä. :] <3

  • Leave a Reply