Ymmärrän mammakieltä, olen taas kartalla

28.10.2012

Kyllä ystävät osaavat. Vauva on saanut niin ihania lahjoja, että niistä riittää iloa pitkäksi aikaa. Haaveksin Fjällrävenin minirepusta jo ensimmäiselle lapselle aikoinaan, mutta tuolloin mies ehti tuoda työmatkalta tuliaisiksi inhan vaaleansinisen muumirepun. Vahinkoa ei onneksi tarvitse laittaa kiertämään, vaan pikkuinen pääsee sitten jolkottelemaan selässään tämä keltainen ihanuus (kiitos A+A!). Lahjoiksi ovat tulleet mm. Brion kirahvi, purulelu Sophie the giraffe, rapinatyyny ja mustasta pussukasta pilkottava lämmitettävä pipityyny (nerokas!).

Vauva köllöttelee tällä hetkellä sylissäni Manducassa. Vielä pari kuukautta sitten olin totaalisen pihalla vauvasanastosta, en tiennyt mitä ovat Manduca, Kurtisin vaunusuoja ja Lifefactoryn lasinen tuttipullo. Nyt alan pikku hiljaa ymmärtää taas tuota mammojen kieltä, ja huomaan samalla että tässä kahdeksassa vuodessa vauvavarustelu on muuttunut varsinaiseksi hifistelyksi. Tulkaa nipistämään jos alan suu vaahdossa selostamaan jonkun tietyn merkin ehdottomasta paremmuudesta tai ihan satasella höntsäämään pukluräteistä tmv.

Perjantain blog awards -kemujen jälkeen on ihana viettää rauhallista kotiviikonloppua, laatuaikaa siis monta päivää putkeen. Miten hauska olikaan taas nähdä vanhoja tuttuja bloggarikavereita ja tavata mahtavia uusia tyyppejä, täytyy kyllä sanoa että sisustusbloggaajiksi on päätynyt ihan hulvattoman hauskoja ja rentoja ihmisiä. Erityiskiitos myös Glorian väelle gaalan järjestämisestä ja mukavasta illasta! Onnittelut kisan upeille voittajille!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Elsa 28.10.2012 at 12:47 pm

  paitsi et mammablogirintamalla vannotaan Tula-kantorepun nimeen ;) Välillä itseäkin kiinnostaisi palata 8 vuoden taakse mammailemaan, kamaa on niin paljon tarjolla ja mamablogit vielä sekoittavat päät :D

 • Reply Maire 28.10.2012 at 1:09 pm

  Haa! Vielä on siis opittavaa, vai että Tula sen olla pitää :)

 • Reply Leila 28.10.2012 at 2:48 pm

  Puhumattakaan kestovaippasanastosta ja siellä olevasta tarjonnan runsaudesta!

  • Reply Maire 28.10.2012 at 3:02 pm

   Totta! Olen hankkinut niitä kymmenittäin erilaisia ja eri kokoisia melkein tietämättä miten niitä käytetään, ajattelin että testatessa oppii, ja näin kävi. Ehkä ne paksut turjakkeet on niitä ”all-in-oneja” ja lisäimujakin sun muita on vaikkas minkälaista. Mielenkiintoinen kyllä tuo kestovaippamaailma.

 • Reply Suveliina 28.10.2012 at 7:03 pm

  Täälläkin suht tuore äiti (tyttö 9kk) vannoo kyllä Manducan nimeen =) Ja Sophie on muuten ihan hitti, kun hampaita tulee. Sitä narkutellaan ekoilla hampaillakin kovasti. Tsemppiä vauva-arkeen! Terkuin pitkäaikainen lukijasi, vaikka hieman hiljainen. Tykkään kyllä blogistasi ihan mahdottomasti!!

  • Reply Maire 02.11.2012 at 11:59 am

   Moi Suveliina! Kiitos terveisistäsi, tulin hyvälle mielelle. Meillä on trikoinen kantoliina Manducan lisäksi, ja kyllä tuo knääpyle viihtyy Manducassa paremmin. Ja tsemppiä sullekin vauvailuun :)

  Leave a Reply