Vinkki pieneen kylppäriin

05.11.2012

Meillä aiheutti päänvaivaa pyykkikorin puuttuminen kylppäristä. Makkarin pyykkikopalle oli turhan pitkä matka lähteä vaatteita kiikuttamaan, joten ne jäivät meiltä isommiltakin ärsyttävästi lojumaan lattialle, puhumattakaan pienemmästä vaatemyttyjä viljelevästä suihkussakävijästä. Kylppäriin ei mitenkään saanut mahdutettua pyykkikoria lattialle tai kaapin sisälle, kunnes keksin että oskarin oksaan voisi laittaa pyykkipussin roikkumaan. Suunnittelin päässäni kaikenlaisia ripustettavia pussiviritelmiä, kunnes tämä paksusta puuvillasta valmistettu kassi lykättiin käteeni WDC Helsinki -tuoksinnoissa. Kassi on tehty Tikaun projektina Intiassa, jossa se on käsinkudottu puhtaasta puuvillasta. Kassin on suunnitellut Kustaa Saksi.

Kun kassi oli paikoillaan, piti enää opettaa 8-vuotiaamme käyttämään sitä. Sanoin, että pyykkimörköä pitää syöttää joka ilta likaisilla vaatteilla. Toimii.

*****

An easy idea for a small bathroom. You can hang a bag for dirty laundry and save the floor space.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Pieni lintu 05.11.2012 at 12:44 pm

  Kiva idea ja toimii varmaan pienellä porukalla – meidän nelihenkinen perhe tuottaa pyykkiä siinä määrin, että iso pyykkikori pursuaa yli äyräiden joka päivä vaikka pesen 1-3 koneellista päivässä. ;)

  • Reply Maire 05.11.2012 at 1:21 pm

   Ei tämä pelkästään kyllä riittäisikään, meitä on myös neljä. Kaksi isompaa koria löytyy muualta kodista, tämä on pikkupyykille.

 • Reply Johanna K. 05.11.2012 at 1:55 pm

  Loisto idea!! Täytyy kokeilla! Kiitti <3

  • Reply Maire 05.11.2012 at 3:37 pm

   Eipä kestä, kiva jos tästä on apua :)

 • Reply Enni 05.11.2012 at 3:52 pm

  Ihana kassi ja kiva idea..:)

 • Leave a Reply