Ihana joulukalenteri

21.11.2012

Joulukalenterista alettiin meillä puhumaan jo kuukausia ennen joulua, kuten myös tonttujen kiertelystä ja kirjeestä pukille. 8-vuotias pähkäili pitkään, olisiko lelu- vai suklaakalenteri ihanin, vai sittenkin karkki. Kun kaverini be&liv-yrityksestä kysyi, haluaisimmeko kotiimme uuden Tree24-kalenterin, otin sen ilolla vastaan. Tipusemme riemastui kalenterista myös kovasti, sitä koottiin hartaudella ja se olikin selvästi lapsen mielestä helppoa ja hauskaa puuhaa. Kalenterin kehikko on vaneria ja punaiset pallukat maalattua metallia. Kalenterin on suunnitellut be&livin oma suunnitteluporukka, ja sitä saa myös kirkaalla akryylikehikolla. Myös litteänmallinen pahvipakkaus on erittäin laadukas ja kestävä, kalenterikuusi säilyy hyvin tallessa odottamassa taas seuraavaa joulua. Mikjottei muuten kalenterin voisi koristella jouluaatoksi muillakin koristeilla!

24 tyhjää yllätyspallukkaa on laittanut mielikuvituksen liikkeelle. Päätimme, että jokainen laittaa yllätyksiä kaikille tasapuolisesti, ja niihin on tulossa ainakin namuja, halauslappuja ja kirjeitä. Annoin numeroiden jakamishomman tipuselle, ja tuossa tulos. Kikatin ehkä vähän salaa.

Kalenteri on juuri tullut myyntiin nettikauppaan joka löytyy osoitteesta: be&liv

*****

My friend asked me if we’d like to get this beautiful Christmas calendar into our home, and I was very happy to get it. It’s created by a new Finnish design brand be&liv and it’s called Tree24. The wooden tree has 24 metal balls you can fill with surprises.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Johanna 22.11.2012 at 11:03 am

  Kyllä on hieno muuten!

 • Reply Anna 22.11.2012 at 6:11 pm

  Ihastuttavan komiulotteinen kalenteri! Itse väsäsin kalenterin tulitikkuaskeista: http://elakepaiviaodotellessa.blogspot.fi/
  Meilläkin on nyt hurja arpominen, notta kuka täyttää minkäkin rasian ja millä. Sinun tyttösi voisi jakaa meidänkin luukut, niin hieno on hänen jakosysteeminsä! :)

  • Reply Maire 28.11.2012 at 12:24 pm

   Tuo kaava on varmaan niin nerokas, etten siksi ihan tajua sitä… Pitäiskö laittaa rahoiksi ja alkaa myymään tätä jakosysteemiä muillekin perheille :/

 • Reply Kaisa 28.11.2012 at 12:19 pm

  <3 Hahaha. Ihana jakolista. Tarkkaa hommaa, että tulee varmasti jokainen päivä hoidettua.

  • Reply Maire 28.11.2012 at 12:22 pm

   Jep, varsinainen tee-se-itse-excel :). Ja mikä parasta, taulukko jatkuu myös lapun takana – yhtä selkeänä. Joulukuun eka häämöttää, apua. Laitan varulta kaikkiin jotain…

  Leave a Reply