Takkupuun reitillä

29.11.2012

Vielä vuosi-pari sitten vauvoihin liittyvät jutut olivat itselleni lähinnä kiinnostaa kiviäkin -osastoa, mutta kummasti nyt siinä skenessä liikutaan. Ja ihan sujuvasti. Kun päivän liikuntaspurtti (lue: retki lähikirppikselle tai kaverille kahville) tehdään vaunuja työnnellen, pitää varusteetkin olla kunnossa. Olen aina miettinyt mihin niitä jättimäisiä vaunujen aisaan kiinnitettäviä hoitolaukkuja tarvitaan, kun en millään keksi mitä sellaiseen voisi laittaa muuta kuin varavaipan, harson, minipyyhkeen, tuttipullon ja maitopurkin. Halusin näppärämmän ja pienemmän systeemin. Aavistelin, että vastaus saattaisi löytyä Varustelekasta, ja sieltähän se. Tuo sotilaan asuun kiinnitettäväksi tarkoitettu varustepussukka on säänkestävä, ja hyvin mahtuu sopiva määrä tavaraa sisälle — vauvan varavaatteet mukaan lukien. Ja maksoi ehkä jotain kympin luokkaa. Kuvassa pussukka näyttää vähän isommalta mitä se oikeasti on.

Kävin Varustelekassa tuolloin ensimmäistä kertaa ihan paikan päällä, tähän saakka olen tilaillut vain nettikaupasta. Olin kuin lapsi karkkikaupassa, mukaan tarttui sitä sun tätä, muun muassa nuo nahkapaikkaiset 2-kertaiset villalapaset, jotka on kuin suunniteltu vaunujen lykkimiseen. Mutta loistava kauppa (myös vauvatarvikekauppa)!

Nappasin kuvan kotonurkalla olevasta koivusta, jonka oksamyttyihin tipullamme on selitys: puu on hirveen takussa.

*****

The new baby equipments are the army-style bag for baby utilities and the warm army mittens with leather parts.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tintti 02.12.2012 at 9:54 pm

    Hah, täällä ilmoittautuu yksi ison hoitolaukun rahtaaja. Kuljettaisin mielelläni pienempää laukkua mutta allergisen lapsen kanssa ruuat kannattaa yleensä kantaa mukana koska kaikista kaupoista ei kaupungilla liikkuessa löydä sopivaa ruokaa. Laukusta löytyy myös pari vaippaa, ruokalappu, lusikka, nokkamuki, lapsen lääkkeet, käsidesi, äidin huulipuna, käsirasva, lompakko, puhelin ja muutama pieni lelu ja kirja niitä tilanteita varten kun lapsi ei enää yhtään jaksa istua paikoillaan rattaissa ja ratikkamatkan ajaksi pitää keksiä viihdykettä. Kyllä noilla tavaroilla yhden hoitolaukun täyttää. Helpompaa se oli silloin pienen vauvan kanssa kun imetti eikä lapsi tarvinnut kuin vaippoja ja harsoja mukaan.

  • Leave a Reply