Korttipaja

12.12.2012

12.12.12, aika hieno päivämäärä tänään. Voisihan sen hieman juhlallisemminkin viettää kuin korttipajaa pitäen ja firman alvitilitystä väsäten. Alvitilitystä ei verottaja juurikaan tämän päivämäärän jälkeen odottele, mutta joulukortteja ehtisi lähettää myöhemminkin. Jotenkin se vaan kuuluu näihin joulunajan perinteisiin, että korttien teko jätetään viime tippaan, ja ne on ihan pakko vielä tietenkin väkertää itse. Tänä vuonna lähti lapasesta siinä määrin, että kortissa on ekaa kertaa ikinä kuva lapsista (pääsen tipauttamaan muutamat tyypit palleiltaan).

*****

The date today, 12th December 2012, is nice. Despite of the nice numbers, today is happening nothing too festive. I have a small christmas card factory and counting the VAT for my company (like on every month on 12th).

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply hanna 12.12.2012 at 4:24 pm

  Hyvä ja erilainen idea käyttää valokuvaa! Meilläkin lähdössä huomenna (eli siis viim. mahdollisena päivänä)ensimmäinen valokuvakortti, jossa koko perhe mukana. Pitäähän näitäkin kokeilla:).

  • Reply Maire 13.12.2012 at 1:49 pm

   Kiitos Hanna! Parhaillaan katson ulos, katson kelloa, ja mietin miten pääsen tuonne myrskyyn vielä hakemaan ne puuttuvat joulumerkit…

 • Reply Kaisa NHWY 12.12.2012 at 5:42 pm

  No aivan ihanat! <3 Niin se pieni söpönaama mullistaa äidin maailman. :)

  • Reply Maire 13.12.2012 at 1:49 pm

   Kiitos Kaisa! Jeps, niinhän se on :)

 • Reply Laura 13.12.2012 at 1:21 am

  Tosi kiva idea. Pitää koittaa muistaa. Itsellä tuntuu joka vuosi menevän vaan monimutkaisemmaksi korttiaskartelut ja samalla lähetyslista pidentyy. Mekin ekaa kertaa laitettiin valokuva, tietenkin kun nyt oli mistä laittaa kuva :) Mutta pakkohan se oli tehdä tekniikalla leikkaa ja liimaa ja vähän teippaa.

  • Reply Maire 13.12.2012 at 1:51 pm

   Mahtavaa että löytyy kohtalotovereita! Ja joka vuosi sormet liimassa, pöytä täynnä askartelusilppua ja ohuessa stressissä vannon etten tee tätä enää koskaan. Ja joka vuosi päädyn samaan tilanteeseen uudestaan :)

 • Reply Pinja 13.12.2012 at 10:57 pm

  Ihanat kortit! Mulla meni tänä vuonna ihan mönkään korttien askartelu ja jouduin menemään kaupan korteilla. Aika loppui ja idea tuli liian myöhään, ensi vuonna sitten taas :)

 • Reply minna 20.12.2012 at 11:01 pm

  Hienot kortit ja oikein hienot Joulut Kettukarkkilaan. Teidän pikkuinen on kyllä super suloinen.

 • Leave a Reply