Kirppislöytöjä knääpiölle

17.01.2013

Yksi himohommistani on lastenvaateostokset kirppikseltä, ja lähes viikottain teenkin kivasti löytöjä. Lähikirppikseltä tarttui pari päivää sitten mukaan pienet, suloiset lapaset (0,80 e). Punavalkoiset pipo ja huppari olivat muistaakseni vähän tyyriimpiä, mutta niitä ei vaan voinut jättää väliin. Näen jo pikku pörröpääni pomppimassa ne päällään ensi kesänä. Raskausaikana ostelin pelkästään unisex-kuteita, kun emme tienneet sukupuolta etukäteen. Nyt tietenkin ihan himona etsiskelen kaikkea tyttökamaa: mekkoja, hameita jne.

Tällä hetkellä knääpiö käyttää vaatekokoa 62 cm, mutta olen jemmannut kaappiin kirppisaarteita kokoon 74 ja 80 cm saakka. Muutama suurempikin koko kyllä löytyy, kuten nämä punavalkoiset. Vauva kun kasvaa niin mielettömän nopeasti, on ihanaa kun kaapista voi vaan nostella uusia vaatteita käyttöön. Kun ketään ei ole näkemässä, käyn niitä itsekseni hipeltämässä siellä kaapissa (sillain Frodo + sormus -tyylisesti).

*****

Some flea market finds for our baby.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sarp 17.01.2013 at 2:01 pm

  Sikahauska ja niin kuvaava toi Frodo + sormus vertaus.

  Kylläpä perus punavalko näyttääkin yhtäkkiä tosi kivalta.
  Olen lopenkyllästynyt kahden tytön äippänä pinkkiin.
  Noi lapaset saa melkein kyyneleet silmiin söpöydessään ja
  pipo on hurmaavan raikas.

  • Reply Maire 18.01.2013 at 10:13 am

   :D

   Pinkki ja kaikki vaalenapunaisen sävyt aiheuttaa pahasti allergiaa täälläkin. Vauvaltakin (kuten isosiskoltaan) löytyy aika paljon mustaa ja harmaata väripläiskillä maustettuna.

   Minut myös valtasi liikutuksen aalto kun näin nuo minilapaset kirppishyllyssä :)

 • Reply Sonja 17.01.2013 at 3:02 pm

  Ihania! Kyllähän noi aika unisexiä on, pukisin kyllä Pojalle :)

 • Reply stiinapauliina 17.01.2013 at 3:44 pm

  Yritän myös aina etsiskellä pojalle (6 kk) vaatteita kirppareilta, kun tuntuu että niitä menee niin hirmuisesti. Mitä isompi vauveli, sitä vaikeampaa on löytää hyväkuntoisia vaatteita. Kivat löydöt olet tehnyt.

 • Leave a Reply