Kahvipurkki

24.01.2013

Joskus sitä jämähtää urilleen, eikä vaan tajua tehdä muutosta. Toisaalta oman kodin hankinnoissa myös järki on hyvä olla mukana ja punnita ostoksen tarpeellisuutta — miksi vaihtaa vanha mutta toimiva uuteen? Esineiden visuaalisuudesta nauttivat jakavat varmasti tämän yhteisen ongelman? Meillä on ollut kahvipurkkina sellainen perus Illyn kantikas metallinen espressopurkki noin 12 vuotta (jep, se on siis mahdollista). Koska purkki on ollut varsin toimiva, ei ole vaihtelunhalun lisäksi tullut syytä ostaa uuttakaan tilalle. Onneksi kuitenkin kävi niin, että pikkusiskoni pisti korvansa taakse huokaukseni tämän Marimekon purkin kohdalla Stockalla, ja antoi sen myöhemmin minulle lahjaksi. Vanha purkki etsii vielä uutta käyttötarkoitusta, eihän vanha hoarder sitä raaski metallikeräykseenkään laittaa.

*****

Sometimes it’s difficult to buy something new just because you’re bored with the old one and it still works just fine. My little sister solved this problem for me and bought a new coffee tin to replace the old one — which was 12 years in the use.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kaisa NHWY 24.01.2013 at 6:28 pm

    :)) Ihana. Oletpa ollut kunnioitettavan ajan uskollinen vanhalle Illylle. Kaunis Marimekon purnukka, ei ihme että iski silmään.

  • Leave a Reply