Jääkarhujen koti sulaa

09.02.2013

Opin tärkeää tietoa Arctic Home -kampanjan myötä. Arktisen alueen kesäjäästä katoaa ilmastonmuutoksen vuoksi hälyttävästi joka vuosikymmen 11 prosenttia, mikä vastaa seitsemää Iso-Britannian kokoista aluetta. Jääkarhuperheiden elintila kutistuu, ja parin vuosikymmenen kuluttua kesäaikaan jäätä ei ehkä ole laisinkaan niiden luonnollisella asuinalueella. Jääkarhut hakeutuvat ihmisten asuinalueille niiden oman elintilan kutistuttua, mikä on vahingollista molemmille osapuolille. Voit auttaa jääkarhuja osallistumalla Coca-Colan ja WWF:n yhteiseen kampanjaan ja jakamalla siitä tietoa ystäville.

Kampanjan myötä blogilleni lähetettiin Zunyn käsintehty jääkarhu muistuttamaan jokapäiväisistä pienistä ympäristöteoista. Tukeva jääkarhu toimii ovistopparina ja kirjatukena (myös oivana vauvan viihdykkeenä) ja niitä myy Vinkel Homes Helsingissä.

*****

Important polar bear campagne with Coca-Cola and WWF. Donate at Arctic Home.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply