Elefanttipiristys

15.02.2013

Finlayson muisti essuyllätyksellä bloggaajaa, joka tuli varsin iloiseksi lähetyksestä (kiitos!). Itse aiheutettua kiirettä on kai turha purnata, mutta sen sanon, että ihanaa kun tämä viikko on ohi ja kiikarissa siintää rento viikonloppu Keski-Suomessa vanhempien luona. Luvassa on ainakin uintia, ja lammasta. Odotan jopa automatkaa, istumista pari tuntia penkinlämmitin mukavasti päällä ja taju kankaalla (ei tarvitse säikähtää, en ajatellut olla kuskina).

Mustavalkoinen elefanttikuosi on superhieno, täytyykin selvittää mitä tuotteita tuosta ihanuudesta valmistetaan. Myös tipunen antoi sovitushommissa essulle täydet pisteet, koska siinä on monta taskua edessä.

*****

A present from Finlayson made my day.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jenni 15.02.2013 at 4:04 pm

    ainakin tyynynpäälisiä oli täällä minimanissa, se oli tosi kiva!

  • Leave a Reply