Hunajainen Burt’s Bees

18.02.2013

Meillä on toiminut parisen vuotta yhden naisen (ja välillä yhden miehenkin) luonnonkosmetiikan testilaboratorio. Olen aina ollut kiinnostunut testailemaan uusia kosmetiikan tuotemerkkejä ja tuotteita, ja välillä saankin pientä huomautusta, että olisi hyvä jos kaappiin mahtuisi muidenkin tavaroita edes pikkuisen. Jotenkin tuntuu, että siinäpähän haaveilevat… Mutta siis yritän kunnostautua kosmetiikka-asiassa, sillä hyvistä löydöistä on kiva antaa vinkkejä muillekin.

Viime aikoina kaapin ovea ovat jumittaneet blogin kautta testaukseen saadut amerikkalaiset Burt’s Bees luonnonkosmetiikkaputelit, jotka taisivat tulla meille jäädäkseen. Sampoo ja hoitoaine paitsi tuoksuvat ihanalta granaattiomenalta (pieni koululaisemme varsinkin on rakastunut näiden nuuhkimiseen), ovat luonnonkosmetiikaksi erittäin kelvollisia tukanpesuaineita. Moni merkki vielä haparoi hiusaineissa, eivätkä nämäkään ihan täysiä pisteitä minulta saa pesutuloksessa. Toisin on kasvopesuaineen kanssa, se on loistava! Alimmaisen kuvan pussukasta pilkottava Anti-blemish solutions daily cleanser on mukavan kokoisessa putelissa (matkoille täydellisen sopiva) ja on koostumukseltaan miellyttävä. Aavistuksen geelimäinen puhdistusaine vaahtoaa hieman, ja puhdistaa ihon todella hyvin, myös silmämeikin (mm. Lancomen Definicils -ripsarista ei jää jälkeäkään).

Kauniissa lasipurkissa oleva Radiance Day cream on myös yllättävän toimiva kasvovoide näin talvipakkasillakin. Ajatuksena oli vain testata sitä hieman, ja säästää kevyeltä tuntuva voide odottelemaan kesäisempää aikaa, mutta kuin huomaamattani olen lätrännyt purkin kohta tyhjäksi. Vartalovoi pesee Body Shopin (kymmeniä purkkeja käyttäneenä) vastaavan mennen tullen. Tämä oli luonnonkosmetiikkapuolelta loistava löytö. Hunajaiselta tuoksuva vartalovoi on täydellisen täyteläinen, levittyvä ja uimahallissa käynyt naisnahka imaisi sen että humpsista vaan.

*****

Burt’s bees natural cosmetics have filled our bathroom cabinets lately. Especially the Anti-blemish solutions daily cleanser is really good, and the products in general smell really nice. Also the body butter and Radiance Day cream are highly recommended.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Arietta 18.02.2013 at 11:05 am

  Meillä oli testissä Burt’s Beesin Citrus & Ginger Root suihkugeeli. Tykkäsimme, se oli ihanan raikasta ja sopii sekä naisille että miehille. :)

 • Reply Maire 18.02.2013 at 12:25 pm

  Kaiken sitruunaisen tuoksun ystävänä tuntuu, että tuo Citrus ja Ginger Root kuulostaa varsin potentiaaliselta tuotteelta meidän ammeen reunalle. Aika kivoja tuoksuja muutenkin on brändi tuotteisiinsa valinnut.

 • Reply Sarita 18.02.2013 at 10:54 pm

  Moikka! Ihana blogi, kiitos siitä! Mistä näitä kyseisiä tuotteita voi ostaa? :)

  • Reply Maire 19.02.2013 at 12:51 pm

   Hei – ja kiitokset! Burt’seja voi ostaa ainakin Helsingin ja Tampereen Stockalta, Kickseistä ja nettikaupasta http://iloveburt.fi/

  Leave a Reply