Monikäyttöiset hedelmälaatikot

20.02.2013

Yhden roska on toisen aarre. Puisia, kaukomailta seilanneita hedelmälaatikoita menee ruokakaupoista jätteeksi pilvin pimein, ellei kukaan höpsö sisustaja pelasta niitä kotiinsa. Minä olen kiikuttanut näitä bussissa, kassissa, lastenvaunuissa ja näitä löytyy toimistosta, keittiöstä, olkkarista ja lastenhuoneesta mitä erilaisimpien tavaroiden säilytyksessä. Roinatkin jäsentyvät kivasti, kun ne sulloo puulaatikkoon. Viimeisimmät Arabian M-marketista tehdyt laatikkolöydöt päätyivät tähän olkkarin hyllyyn.

Kannattaa mennä kaupasta rohkeasti kysäisemään laatikoita. Hyviä apajoita ovat myös keväisin kaduilla mansikoita myyvät pikkukojut. Ulkomaiset mantsikat kuljetetaan Suomeen pienissä sievissä puulaatikoissa.

*****

Wooden fruit boxes from grocery stores deserve a new life. 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ENni 21.02.2013 at 3:20 pm

    Jeps, ne pienet puiset korit jossa kuljetetaan jotain torille on oikein söpöjä. Itsekin joskus ihailin mutten keksinyt kuitenkaan käyttöpaikkaa, sinne jäivät siis! :D

  • Leave a Reply