Hanaa

07.03.2013

hananaulakkohana

”Tuollaisen mä haluisin!”, hihkaisi tipunen lukiessaan sisustuslehteä. Hananaulakko oli minustakin hauska, mutta asia unohtui samoin tein. Selittelin jotain tyypillistä tyyliin, että kaikkea ei voi saada ja näitä haaveitahan nyt riittää. Kävi sitten niin, että pikku sisustaja lähti joitakin viikkoja myöhemmin mutsin kanssa kaupungille ja Benicosta poistuessamme hän ilahtuen bongasi saman hananaulakon ovenpielessä. Onnellinen tipunen poistui kaupasta paperikassia heilutellen. Pahoin pelkään, että naulakoita ei kaupassa enää ole, sillä tästäkin on jo jonkin aikaa ja taisimme iskeä kiinni viimeiseen tai tokavikaan yksilöön.

Kid is decorating. She saw the tap cloth rack in an interior magazine and wanted one into her own room. Luckily later we found one from Benico Helsinki, and it was propably the last piece left. Pretty — I think!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply marja 07.03.2013 at 12:01 pm

  Ihana! Ja voi ei.. heti mietin mielessäni, että piipahdanpa tänään äkkiä Benicossa ;) See you soon!

 • Reply Pirita 07.03.2013 at 1:32 pm

  Onpa hauska! Löytyisiköhän DIY-henkeä sen verran, että kokoaisi vastaavan itse… täytynee laittaa To do -listalle, tai ainakin To think about -listalle. :) Sopisi meillä vaikkapa puutarhavajan seinälle, jossa nököttää samanmallinen hana ihan alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan.

  • Reply Maire 08.03.2013 at 8:05 am

   To think about -lista kuulostaa mahtavalta! Se on jotenkin armollisempi ja vähemmän stressaavampi kuin To do -lista. Taidanpa ottaa käyttöön :-)

 • Reply Johanna 07.03.2013 at 4:19 pm

  Tosi hieno ja muikea värikin!

 • Reply Sarp 07.03.2013 at 5:32 pm

  Hauska ja ihanasti kuvattu.

  Olet muuten laittanut uuden kivan profiilikuvan ulkoasu muutosten yhteydessä
  ja huomaan sinusta tulleen brunetti.

  • Reply Maire 08.03.2013 at 8:08 am

   Haa! Huomasit! Sujautin tosiaan vaivihkaa pienen naamakuvasen mukaan. Ruskea väri oli vähän vahinko, luulen että tukka yritti imaista vähän aivosoluja näiden äitiyslomalla kadottamieni tilalle. Olo on kyllä edelleen kuin blondilla, enkä meinaa tunnistaa itseäni peilistä.

   • Reply Sarp 09.03.2013 at 11:52 am

    Sulle näyttää käyvän molemmat värit hiuksissa, sulla on nätti naama ;).
    Kuvista päätellen olet uuden äityiden myötä saanut vain lisää puhtia.

 • Reply sisustuskärpänen 08.03.2013 at 9:18 am

  Voe että tuo on NIIN mun lempiväriä! Voisin vaikka syödä ton naulakon ;D

 • Leave a Reply