Palasia

12.03.2013

stokke_palaset

Tuli koti-ikävä ja kutkutus lähteä junareissulle Keski-Suomeen. Matkasin pikku pupsun kanssa iiceellä, todella pitkästä aikaa liikkeellä vaunujen kanssa (jännitti vähän kuviot) — ja pitkästä aikaa junalla muutenkaan. Olinkin jo tässä välissä unohtanut kuinka suolaisen hintaisia junaliput onkaan. Lähdet käymään pikku reissulla ja satasen saa pulittaa, SATASEN! Nyt myös muistan syyn miksi hankittiin auto. Mutta ei tästä enää sen enempää, lähden vallan hiiltymään.

Tämä kelpo 5-kuinen matkakumppanini punnertaa nykyään pois babysitteristään siihen malliin, että pikkupeba täytyy istuttaa vähän järeämpään penkkiin. Kuvasta voi arvuutella minkälainen projekti kotona on parhaillaan menossa. Osat on hiottu etukäteen ja Aavee jäi kotiin niitä maalaamaan. Sanoin lähtiessäni, että valitse väri, haluan yllärin.

I’m travelling with the baby at my parents’ home. Av is at home with this painting project. I told him to pick a surprise color.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tarjas Snowland 13.03.2013 at 9:59 am

  Siispä luvassa ”Klassikon Uudet Vaatteet” :)

 • Reply Tiina 13.03.2013 at 5:18 pm

  No tottatosiaan on junaliput kalliita! Tuota Tampere-Helsinki väliä kulkiessa, jos ei oo muistanu ostaa alelippuja, 70 euroa viikonloppumatkoista ees taas kyllä kirpasee. Onneksi kohta ei tarvis ostaa muita ku joskus liput pohjoiseen ;)

  Kivaa keskisuomea! :)

 • Reply Johanna 13.03.2013 at 6:25 pm

  Oi vautsi! Jännittävää mikä väri valkkaantuu.

 • Leave a Reply