Totuus kotoa

28.03.2013

olkkari_sotkuinenJoulukoristeet_snorkkeliValkoisen Harmajan Suvin lähettämään kodin totuushaasteeseen oli pakko tarttua, sen verran epäilyttävää läjää täältä meidänkin kodista löytyy. Kuvattava materiaali ainakaan ei siis lopu kesken tässä haasteessa. Tsekatkaapa myös Suvin kodin mahtavat totuus-kuvat (ai että teki hyvä nähdä, että muillakin saattaa olla parit lelut lattialla).

Ekassa kuvassa on juuri paketoitu synttärilahjoja viikonlopuksi. Aavee valkkailee Spotifystä biisejä. Tokassa kuvassa on luontevasti sivupöydän päällä jo ties kuinka monetta viikkoa (kuukautta) puiset joulupallot, snorkkeli, pesupähkinäpussi ja Fiskarsin kuvioleikkuri. Mulla on mahtava taito nipottaa muille kamojen järkkäämisestä, mutta samalla olen todella lahjakas myös ignooraamaan esim. loppiaisen.

Heitän haasteen eteenpäin kaikille bloggaajille, ja olisi hauska jos linkkaatte kotikuvanne kommenttilootaan, haluaisin päästä teille kylään! Nyt vaan kehiin niitä pahimpia pyykkivuoria, tiskikasoja ja noloimpia nurkkia!

Ps. Edellisen syöttötuolipostauksen positiiviset kommentit saivat maalarin oikein hyvälle mielelle — kiitos niistä!

The truth from our home.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna/Kotikolmio 28.03.2013 at 12:35 pm

  Tutulta näyttää :) Tervetuloa kurkkaamaan meidän kaaosta: http://kotikolmio.blogspot.fi/2013/03/sisustushaaste-naked-truth.html

 • Reply tiinakaisa 28.03.2013 at 3:40 pm

  Mäkin laitan kohta ;)

 • Reply Pinja 29.03.2013 at 9:29 pm

  Heh, piti munkin tehdä vastaava :) Meidän kotikaaoksesta pari kuvaa täällä: http://pinjacolada.blogspot.fi/2013/03/the-truth-or-some-of-it.html

  Hyvää pääsiäistä!

 • Leave a Reply