Isän ja äidin kotona

03.04.2013

ruokahuone tarjoiluvaunu Vanha_vaakasitruunaapaprikantaimettaimet_ikkunallaPitkä viikonloppu vierähti Keski-Suomessa vanhempien luona. (Tosin vanhemmat olivat mökillä puusavotassa, me laiskottelimme tyhjässä kodissa antaumuksella. Aamupalatarjoilu ei hotellissa pelannut jostain syystä yhtään, mutta selvisimme silti.) Isä ja äiti asuvat jättikokoisessa kerrostaloasunnossa, joten meidän pieni porukkamme katoaa huoneisiin sujuvasti, nukkumapaikkoja on yllin kyllin. Tipu ehdottikin, että leikkisimme loman ajan, että koti olisi omamme. Näin teimme, kunnes äiti pamahti yllärinä paikalle… tiskaamaan. Heh.

Mun mutsi on taitava löytämään kivoja esineitä kirppiksiltä ja antiikkiliikkeistä. Mikä on musta kivaa. Äiti myös kunnostaa ja entisöi vanhoja huonekaluja itse. Meillä molemmilla on sitten myös tää astiatauti. Saiskohan siitä jotain Kela-korvausta?

The Easter weekend at my parents’ home.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Pirita 03.04.2013 at 2:20 pm

  Meillä on samanmoiset mutsit. :)

  Kela-korvausta! :D *repesin*

 • Reply Sarp 03.04.2013 at 4:46 pm

  Minä repesin myös tuolle Kela-korvaus jutulle ;).
  Mukava ja nuorekas koti vanhemmillasi.

 • Reply Sofia 03.04.2013 at 6:17 pm

  Tosi tyylikäs tuo seinä ruokailutilassa!!

 • Reply Anna / Lapsellista 06.04.2013 at 10:47 pm

  VAU! Ihana tuo ruokailutila! Me saatiin vastikään lahjaksi uuteen kotiin Lokki, ja mietin, miten se istuu sisustukseen jos mieli muuttuu, mutta sehän näyttää tosi hyvältä vaikka ja missä, niinkuin esimerkiksi vanhempiesi ruokailutilassa. Hauska tuo tapetti, ruokailuryhmä ja valaisin yhdessä, hyllyä unohtamatta. Vau!

 • Reply anne moisare-parttimaa 20.04.2013 at 10:59 am

  Kaunista on -silmä lepää. Itselläni on juuri tuo lokkivalaisin ja pidän siitä valtavasti..
  Tuosta marimekon Fokus kankaasta kysyisin,että vilkkuuko nuo pikkupallot silmissä? Olin jo ostamassa sitä pöydällemme..mutta minulla ne niin vilisi,että jäin miettimään. Taidan hakea kankaan ensi viikolla sovitteille- sen verran asia vaivaa..meinasivat nimittäin,että kaupan valot tekee sen myös.vilinän??

  • Reply Maire 24.04.2013 at 6:14 pm

   Meillä on omassa kodissa Fokus-pöytäliinat sekä punaisena että mustana. Eivät vilku silmissä, mieskin tuolta vahvistaa ettei vilku hänelläkään, eli varmaan on johtunut kaupan valoista. On muuten ollut hyvä hankinta nää liinat – ehkä ainoat joihin en ole kyllästynyt vuosien aikana yhtään. Hankittu on myös pari saman kuosin tarjotinta, nekin jatkuvassa käytössä.

   • Reply anne moisare-parttimaa 27.04.2013 at 5:32 pm

    ok,kiitos:) taitaapi olla,että ostan:)

  Leave a Reply