Pentikin helmet pop up -shop

10.04.2013

Maire_Haarla_Pentik_shop_2Maire_Haarla_Pentik_display_2Pentik_pop_up_shop_Kettukarkki_Kotilo_2Pentik_pop_upPentik_puuhaarukat_2Pentik_bambuastiat_2Maire_Haarla_Pentik_pop_up_shop_2Arabiakeskuksen Pentikin myymälän kupeeseen popsahti suunnittelemamme myymälä, jonka taustoista kerroinkin jo hieman edellisessä postauksessa. Toteutimme Johannan kanssa Pentikin helmet pop up -shopin kutistamalla valikoimaa musta-harmaa-valkoiseen linjaan. Nostimme valikoimasta erityisesti esiin monikäyttöisiä kodin sisustustavaroita, kuten purkkeja ja säilytyspussukoita. Tarkoituksena oli tuoda tutun brändin tuotteita uudella tavalla esille pelkistetymmän sisustuksen ystäville. Valmista kauppaa ja valitsemiamme tuotteita pääsee tsekkailemaan vielä kuukauden ajan. Jos käytte paikalla, kertokaahan ihmeessä mitä tykkäsitte ja löytyikö shoppailtavaa!

Olin vuonna kirves ja kivi hetken Kuopion Pentikin myymälässä töissä. Kun vastavalmistuneena muotoilijana pääsin tekemään ensimmäistä kertaa näyteikkunasomistuksia, se tuntui aivan mielettömän hienolta jutulta ja oli myymälässä ehdottomasti kunniatehtävä. Sittemmin työura onkin ollut vahvasti visuaalisen myymälämarkkinoinnin ympärillä tavalla tai toisella. Oli hauska palata vuosien jälkeen takaisin Pentikin tuotteiden pariin työkeikkaan, josta en opiskeluaikoina olisi uskaltanut haaveksiakaan. Koko shopin suunnittelu ja toteutus oli erittäin mukava projekti. Erityiskiitos Pentikille, että antoi bloggaajille lähes vapaat kädet hommaan, ja halaus Johannalle mukavasta yhteistyöstä. Tällaista pikku revittelyä ja ekstratapahtumaa lisää vaan muillekin firmoille!

Myös No home without you -blogin Kaisa postasi kivan jutun eilisestä bloggari-illastamme. Oli hauska nähdä teitä!

Psst! Jos olet ilmoittautunut mukaan Divaanin lukijailtaan Pentikin Arabiakeskuksen myymälään huomenna 11.4., siellä nähdään!

Johanna from Kotilo blog and me designed a Pentik pop-up-shop. It’s located at Arabiakeskus Pentik, Hämeentie 135 until the 8th of May.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sarp 10.04.2013 at 7:19 pm

  Kaisan blogissa oli aivan ihanat kuvat teistä.
  Minusta on kiva idea poimia tuotannosta jollain teemalla pop-up shoppiin.
  Pentikin Kasvimaa -jutut miellyttävät silmääni.

  • Reply Maire 11.04.2013 at 4:36 pm

   Kiitti :) Kasvimaa on munkin suosikkeja!

 • Reply maalaismummo 11.04.2013 at 9:38 am

  Kaikki lehdet on täynnä hempeitä koko sivun Pentik-mainoksia, jotka ohitan tosta vaan. Tää teidän osasto on ihana ja popahtaisin heti paikalle, jos matka olis lyhyempi. Onnittelut Maire ja Johanna!

  • Reply Maire 11.04.2013 at 4:37 pm

   Kiitokset! Samat kamat löytyvät Pentikin joka liikkeestä, kun vähän etsii, sinne lähelle sitten vaan pyrähtämään!

 • Reply Kaisa // NHWY 11.04.2013 at 10:54 am

  Onnistuitte projektissa hienosti! :) Myös mallin hommat näköjään luonnistuu. ;)

  • Reply Maire 11.04.2013 at 4:38 pm

   Tack tack! Kuvaajien hyökkäys oli niin massiivinen, että ei auttanu kun alkaa pousaamaan :)

  Leave a Reply