Kevät solahti Paratiisin liemimaljaan

15.04.2013

Paratiisi_Arabia

Seitsemän työpäivän hulinaviikko meni kivasti astioiden ja kattausten merkeissä. Pidin muun muassa Oma koti -messuilla kattaustrendiesitelmiä ja taitaapa sama astiateema jatkua tälläkin viikolla. Viikonloppuna kattausideat ja astioiden eri käyttötarkoitukset hiipivät töistä myös uniini, ja tein päätin keksiä itsekin Arabian Paratiisi-sarjan liemimaljalle uusia käyttötarkoituksia omassa kodissa. Liemimalja on ehkä vähiten käytössä oleva astia tässä talossa, ja koko sarja ollut vähän pimennossa viime vuodet. Nyt siitä tuntuisi irtoavan taas uusia kiksejä. Viikonlopun Kevätpuutarhamessuilta tarttui kotiin mukaan edullista vihreää, kuten viiden euron narsissiruukku. Rikoin ruukun (heitin siis muovisen ruukun roskiin ja irroitin sipuleita toisistaan) ja narsissien sisältä löytyi piilosta helmililjoja. Ne mahtuivat juuri passelisti Paratiisin valkoiseen (tai oikeammin BKL) kaatimeen.

I decided to invent new ways to use the Arabia Paratiisi soup bowl. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply