Ruusuja, tyynyjä ja polkkatukkia

11.05.2013

Ferm_Living_tyyny Lasipurkki Ruusut_lores

Hetken mielijohteesta kotiin napattu kimppu pitkävartisia ruusuja meinasi jo jäädä ilman maljakkoa. Seilasin aikani ympäri kämppää ja mietin maljakkoa, kunnes keksin että ainoa tarpeeksi korkea astia on vanha kahdeksan litran lasipurkki. Purkki on yleensä aivan toisessa käytössä: siellä säilytetään piparkakkumuotteja. Makkari sai muutakin pientä uutta. Löysin alehintaan Ferm Livingin edellisen malliston tyynyn, joka sopii makkarin harmahtavaan tyynypläjään justiinsa hyvin.

Tällä viikolla on meillä suoritettu ihmiskoetta, jossa vauva ja isä ovat mökillä mukavan raksahomman parissa, minä ja isompi tipunen kahdestaan kotona. Ihmiskokeen tuloksena huomasin, että elämä puolikkaassa perheessä on uskomattoman rauhallista, hiljaista ja helppoa. Koti sotkeentuu puolet vähemmän, kauppalasku on puolet pienempi, ja vastaavasti joka ilta kerkeää katsomaan itsekseen ihan kokonaisen leffan. Vauvaa on kyllä ollut kamala ikävä, ja nukun huonommin kun se ei ole samassa huoneessa tuhisemassa. Myös tipusen kanssa ollaan keritty höpöttämään kunnolla ja hetken mielijohteesta leikattiinpas sille olkkarissa polkkatukka. Samalla kun se jakkaralla nököttäen katseli ihmetellen kasarimeininkiä leffassa Paluu tulevaisuuteen. Tukka on niin paksu, että lähes koko leffan ehti siinä leikatessa katsella. Tyttöjen laatuaikaa, sekin.

The extra long roses were almost left without a vase, until I found the old huge glass jar. The bedroom got also something else new. I bought a last season Ferm Living pillow on sale. It fits perfectly in the gray pillow pile.

This week has been very quiet in our family. The baby and her father were in the summer cottage doing some fun renovation, and I was at home with the older chicklet. I’ve missed the baby alot, and it’s more difficult to sleep without her sleeping noises in the same room. In the other hand I’ve enjoyed the quiet home, smaller food shoppings, and the time I’ve got just for myself in the evenings. It means a lot of movies. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply