Vauvan uusi peti

17.05.2013

Beach_House_jersey_sheets Pinnasänky Sisustuskärpänen_helistinPikkuinen siirtyi isompaan petiin. Täytettyään 6 kk edellinen sänky, Amazonas Koala -riippukehto, alkoi tuntua vähän pieneltä. Sehän rupesi ihan punkeamaan sieltä ulos. Koska kierrätys on ihan parasta, metsästettiin me pinnasänkyäkin mielellään tuttujen kautta. Serkkuni oli juuri sattumalta miettimässä varastopaikkaa omalle lapsuuden pinnasängylleen, joten se päätyi sitten näppärästi meille. Joteskin paljon kivampi laittaa oma lapsi nukkumaan sänkyyn, jossa jo ennestään ovat vetäneet hirsiä liuta sukulaispoikia. Paapero nukkua tuhisee nyt isänsä vieressä, koska isä on nyt se ykköshoitaja täällä kotona. Minä herään aamulla töihin, tipu kouluun, ja nämä kaksi unikekoa jäävät sitten vielä jatkamaan uniaan. Suunnittelin ensin maalaavani sängyn jonkin muun väriseksi, mutta nyt siihen on silmä tottunut.

Meidän vauvaamme muisti myös Beach House, joka lähetti lahjana pehmeät puuvillajersey-lakanat. Beach Housen tuotteita olen muutenkin fanittanut jo pitkään. Harmaa-valkoinen lakanasetti istuu makkarin sisustukseemme mainiosti, ja mukana tulleessa säilytyspussissa voi säilyttää vaikkapa yökkäreitä. Ja ainakin kesän reissuille tämä pussukka lähtee vauvalle mukaan. Nuo kuvassa näkyvät Marimekon raidalliset lakanat ovat myös trikoota, aivan supermukavat nukkua. Oli kiva kun vauvakin sai samanlaista pehmeyttä punkkaansa.

Ihanan helistimen pikkuinen sai lahjaksi ystävältäni, joka oli hankkinut sen Sisustuskärpäsen putiikista Jyväskylästä. Vauva (ja sen mutsikin) tykkää.

Our baby moved into a bigger bed. Since recycling is great, we were happy to get a baby bed from my cousin. He has slept in it as a baby, and his son, too. First I wanted to paint it with another color, but now the red seems quite ok after watching if tor a while. The baby got the Beach House Cotton Jersey sheets as a blog present. They’re super comfy!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Sofia 17.05.2013 at 7:25 am

  Nuo lakanat näyttää niin ihanille ja pehmeille!

  • Reply Maire 18.05.2013 at 3:18 pm

   Se matsku on kyllä supermukavan tuntuista.

 • Reply Sarp 17.05.2013 at 8:31 am

  Punainen pinnasänky on hieno ja helistin kuin luotu sitä varten.
  Kyllä kelpaa.

  Meillä on muuten kans pinnasänkystä yksireuna pois ja se on ”kytketty” parivuoteeseen.

  • Reply Maire 18.05.2013 at 3:19 pm

   Tää laita pois -systeemin on kyllä just kätevä tässä vaiheessa. Ei tarvitse kenenkään nousta erikseen ylös jos vauvalta on tutti tms. kateissa, senkus vaan ojentaa käden auttaa.

 • Reply Suvi 17.05.2013 at 8:44 am

  Näiden kuvien kohdalla yllätyin kuinka hyvältä punainen näyttääkään pitkästä aikaa!

  • Reply Maire 18.05.2013 at 3:21 pm

   No samaa ajattelin myös, jotenkin tässä punaisessa on jotain kivaa ja varmaan tuo mustavalkoraita tekee sillekin hyvää. Ehkä se sävy on juuri oikeanlainen tms.?

 • Reply sisustuskärpänen 17.05.2013 at 6:12 pm

  Oi, mikä lämmin läikähdys käykään Kärpäsen rinnassa, kun näkee omia juttuja muiden hienoissa blogeissa! :) Terkkuja Vauvelille!

  • Reply Maire 18.05.2013 at 3:22 pm

   Kiitos, terkut viety :)

 • Reply Eskimo 17.05.2013 at 8:16 pm

  Heippa! Oletko kierrättämässä eteenpäin eli myymässä pois nyt sitä amazonas koalaa? Luin siitä ekaa kertaa blogistasi ja olen nyt harkinnut sellaisen ostamista syyskuussa syntävälle vauvalle :)

  • Reply Maire 18.05.2013 at 3:24 pm

   Suosittelen Amazonasia kyllä erittäin lämpimästi! Meidän sänky löysi jo uuden kodin, mutta toivotaan että saisit napattua oman vaikka huutiksesta? Myös uutena kannattaa hankkia, jälleenmyyntihinnat on aika kivat jos sitten myy eteenpäin. Mukavaa loppuodotusta sulle :)

   • Reply Eskimo 18.05.2013 at 6:28 pm

    Joo, pitää etsiä huutiksesta :) Onko tuossa muuten vauvan hyvä nukkua ilman sitä petaria, vai onko se hyvä olla?

    • Reply Maire 19.05.2013 at 11:09 am

     Periaatteessa ilmankin pärjää, mutta kyllä alla on joku pehmike kiva olla. Ja patjassa on etuna reiät turvavaljaille. Me käytettiin valjaita vikan kk:n aikana, kun vauva alkoi vähän liikaa jumppaamaan.

  Leave a Reply