Tekstiilimallisto 1kertaa2 on ihanasti kotimainen

19.05.2013

1kertaa2_lattiatyynyt1kertaa2-malliston tyynyjä on täällä meillä kotisovituksessa. Ystäviini kuuluu monta aikaansaavaa luovaa tyyppiä, esimerkiksi Piia. Yhdessä ystävänsä Marika Lahden kanssa Piia Kalliomäki suunnitteli ja valmistutti tekstiilimalliston, joka on juuri nähnyt päivänvalon ja heti levinnyt kivojen jälleenmyyjien liikkeisiin (mm. Domdom ja Pore Helsinki). Tästä vaan tulee itsekin ihan fiiliksiin, kun nää vaan on niin makeita. 1kertaa2-tuotteistoon kuuluu sisustustyynyjä ja vilttejä. Hinnat ovat aika kohtuulliset siihen nähden, että ne suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Avainlippumerkein. Matsku on villaa, ja varsin pehmeää sellaista. Just niin ihanaa, että löydetään monesti lattialla vaeltava vauvakin poski vasten näitä tyynyjä. Täytyykin vielä kysyä Piialta että miksei näissä tunnu yhtään villan karheus.

Me ei vielä osattu päättää mitkä näistä ostetaan meille kotiin, ja Piia toi muutamia koekäyttöön että saadaan rauhassa miettiä. Tuo suurikokoinen Kylä-lattiatyyny passaisi mainiosti takan eteen, mutta tuo pitkulainen 40 x 60 cm tyynykin ihastuttaa. Piia vihjasi, että syksyyn olisi tulossa uusia malleja. Täytyy vissiin nopsaa hankkia näistä jos meinaa, etteivät vaan lopu.

1kertaa2 wool textile collection at our home in test use. Can’t decide which to buy. The big one would be great in front of the fireplace, but I also like the 40 x 60 cm one. The collection is designed and made in Finland.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply