Siitä se ajatus sitten lähti…

28.05.2013

klapeja puupinoTosiaan meidän mutsi täytti alkuvuodesta 60 ja synttärilahjan kanssa lähti sen verran lapasesta, että sen takia mökiltä kaadettiin 18 isoa puuta. Jonkin sortin järeällä kalustolla puut oli kaadettu ja mutsin tarmolla tietenkin piha siivottu oksista viidessä minuutissa. Kylänmiesten avustuksella pölleistä tuli sekä sahalta pinoittain paksua upeeta lankkua että kiitettävän kokoinen klapipino. Näitä roudattiin porukalla viime mökkireissulla kottikärryillä pinoihin, mutta tuntui ettei kasa pienentynyt pätkän vertaa. Äitihän saa nää millintarkkaan pinoon pelkällä vilkaisulla.

Syy, miksi piti muutamat puut kaataa, oli tomaatit. Ostettiin isommalla porukalla äiteelle lahjaksi kasvihuone, ja täytyyhän tomaateille tietenkin saada valoa. Nyt mietityttää, että miksei hankittu lahjaksi vaikka kukkakimppua. Ja millainen rakennuksesta tuli? Siitä jakson seuraavassa osassa.

 Because of my mother’s birthday present, greenhouse, there had to cut down some (18) trees. Some light fot the tomatoes, you know.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lyde 28.05.2013 at 10:20 pm

    Mahtava lahja! :-)

  • Reply Jenni 06.06.2013 at 4:22 pm

    Ihana lahja :) Kun puutarhuri saa jotain päähänsä, niin se on menoa… :)

  • Leave a Reply