Gnocchit rosmariinivoissa

11.06.2013

Gnocchi Gnocchit HerkkukauppaYksi varmasti tämän kesän suosikkireseptejämme on Italiassa kokkaamani simppeli ja nopea gnocchiruoka. Valmiita (tai itse tehtyjä) gnoccheja paistetaan pannulla voissa, johon on lisätty tuoretta rosmariinia ja valkosipulisiivuja. Kylkeen hyvää juustoa ja yksinkertainen salaatti, joka on maustettu sitruunamehulla, hyvällä oliviiöljyllä, ripauksella sormisuolaa ja mustaapippuria. Kylästä, jossa asustimme, löytyi tällainen sievä ruokakauppa. Oli kauppa kuinka pieni tahansa, sen perältä löytyi aina liha- ja juustotiski, jonka herkkuja esiteltiin ylpeydellä.

Our one of the favourite summer foods is this gnocchi recipe I made in Italy. Gnocchies are fried in rosmarine butter with carlic. A simple sallad with lemon juice and good olive oli completes the dish.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tia 11.06.2013 at 9:54 am

    Gnoccheja pitää kyllä kokeilla taas pitkästä aikaa. Saimme kerran ihan muualta rajun vatsataudin ja olimme samaan aikaan syöneet myös gnoccheja. Voit varmasti kuvitella, että gnocchit eivät ole sen koomin maistuneet. :D Nyt tapauksesta on kulunut jo niin pitkä aika, että voisi uskaltautua kokeilemaan niitä uudestaan.

    • Reply Maire 11.06.2013 at 6:09 pm

      Ymmärrän :), mulla on samasta syystä olleet boikotissa elämän aikana mm. vaniljakäsirasva ja hunajamelooni.

    Leave a Reply