Vihreän talon kesäkemut

20.06.2013

Arabia_140 fiskars karkkityyny_lores Kettukarkki_loresKattaus mekossa_lores tiskitEnsin löytyi blogi, sitten Annika, nainen blogin takaa. Vihreä talo -blogi on ollut aina se paikka, josta käyn hakemassa hyviä fiiliksiä, katselemassa upeita kuvia, astialöytöjä (Annika on mitä taitavin kirppisbööna) ja ihanilla väreillä sisustettuja puutalon huoneita. Pari vuotta sitten oli ihanaa päästä tutustumaan Annikaan, ja ihan ujostutti, kun tapasi ihailemansa bloggaajan ensimmäistä kertaa. Annika on tasan yhtä hauska ja kupliva tyyppi, mitä blogista välittyy.

Viime viikonloppuna Vihreä talo avasi ovensa sisustusbloggaajajoukolle, joka onnellisena imi talon tunnelmaa ja nautti kesäpäivän fiiliksestä täysin siemauksin. Suurin osa porukasta tunsi toisensa jo aiemmin, mutta uusiakin tuttavuuksia syntyi. Olisikohan meitä ollut vähän vajaat parikymmentä paikalla? Monen kanssa olen itsekin ehtinyt ystävystymään, sen verran samanhenkistä remakan höpsöä porukkaa tuosta sakista löytyy. Annika oli järjestänyt upeat puitteet kemuille sekä kattauksin että tarjoilujen kanssa, kaikki pisteet emännälle ja sen kelpo miehelle!

Omaa petiäni kysyessä Annika vihjaisi, että tiedän kyllä omani kun näen sen. Jep, näin tapahtui (ihan vähän hymyilytti). Taisin petipaikkaa varatessa sanoa, etten tule yöksi ellei ole karkkia sängyllä. Juuri remontoitu ”vanerikattohuone” oli ihana nukkumapaikka meille neljälle tytsylle. Nukkumaanmeno venähti kukonlauluun kun kuuntelimme alakerrassa vanhoja kotimaisia vinyylejä levysoittimella, joka oli ollut talossa Annikan sen ostaessa. (Vesa-Matti Loiri & Eino Leino on soinut myös täällä Kettukarkkilassa siitä saakka.) Aamulla oli ihan parasta kelliä lakanoissa vailla kiireen häivää ja höpötellä menemään — emäntäkin kömpi petiin seuraa pitämään.

Ihanaa juhannusta ja kesäisiä juhlia kaikille!

Yhteistyökumppaneiden lahjakassista löytyivät kuvissa näkyvät tuotteet: Arabia 140 vuotta sarjan Ulla-lautanen, Fiskars puutarhavälineitä, Iittalan Essence Plus viinilaseja, Arabian Piilopaikka-sarjan lautanen ja muki, Kaunisteen pyyhkeitä, Method puhdistusaineita, Musta5101:n tiskiharja ja rätti.

Kuva itsestäni on Saijan ottama.

A group of bloggers visited Vihreä Talo.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply nalle 20.06.2013 at 9:37 pm

    Tuota mekkoa olen kaikista kuvista huokaillen ihastellut. Niin passeli juuri sinulle!

  • Reply Maire 21.06.2013 at 8:50 am

    Kiitokset :). Viihdyn tuossa mekossa tosi hyvin.

  • Leave a Reply