Vauvan hoitopöytä

06.08.2013

hoitopöytä_kettukarkki blanketsapulainenkeltainen_kori pinokkioPieni konttaava pötkylämme täytti juuri 10 kuukautta, mutta hoitopöytä on ollut tähän asti käytössä. Sinänsä se on pieni ihme, sillä isosiskonsa ei pysynyt aloillaan hoitotasolla enää nelikuisena. Nyt on tullut se hetki, että leppoisan köllöttelyn sijaan vaatelaatikon ”siivoaminen” tuntuu paljon jännemmältä puuhalta. Ja voi että mikä huuto tulee, jos ehdin laittaa laatikon kiinni ennen pikku apulaisen ehtimistä paikalle… Muutenkin tämä huutokiljuminen tuntuu olevan nyt kommunikoinnin väline number ykkönen.

Hoitopiste on kasattu mustista ja valkoisista laatikoista, jotka ovat olleet kodissamme monessa huoneessa eri käyttötarkoituksissa, sekä Muuramen Kolmonen-laatikoston päälle sopivasta hoitotasosta. Pehmusteena on Färg&Formin vahakankainen Moln-pehmuste*. Muuramen hoitotaso ei ole enää tuotannossa, mutta halusin ehdottomasti sellaisen. Onneksi taso tuli kirpparilta vastaan.

Vauvakamaa on yllättävän paljon, kun käyttää kestovaippoja. Tilaa vievät vaippakuoret, niiden erilaiset sisukset ja lisäimut. Tavallisia vaippoja meillä käytetään öisin ja reissuissa. Vaikkei knääpiöllämme vielä omaa huonetta olekaan, on tähän lähettyville kerätty kaikkea hänen ikiomaa kamaansa. Ostin ensimmäiseltä ulkomaanmatkalta Italiasta muistoksi puisen Pinokkion.

*Färg&Form pehmuste saatu tuotelahjana blogin kautta.

Until this moment our 10-month-old baby has used the changing table. Now the drawer ”organizing” is more interesting than staying still while changing the diaper. The table consists of old Finnish Muurame table on top of a  Muurame Kolmonen drawer.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Taru / Sort of pink 08.08.2013 at 8:30 pm

  Ihana hoitonurkka! Meillä on vastaavanlainen tilan suunnittelu menossa ja tästä saankin kivasti inspistä – kiitos siis sinulle kuvien jakamisesta :)

 • Reply ely 15.08.2013 at 6:23 pm

  Hyvältä näyttää! Mistä tuollaisen naulakon saa? Ollut hakusessa jo pidemmän aikaa….

  • Reply Maire 15.08.2013 at 10:26 pm

   Kiitokset! Odotas kun mietin mistä naulakko oli… Se on ainakin Kaapelitehtaan jostain design-tapahtumasta hankittu, eikä maksanut juur mittään. Nyt mulla pätkii tosi pahasti että mikä sen myyjäfirman nimi oli. Tietäisikö joku lukija? Ihanien tyttöjen pyörittämä ihana nettikauppa, joka myy keittiötekstiilejä, kelloja, lastenhuonejuttuja…

   • Reply ely 16.08.2013 at 6:05 pm

    OmaShopin sivuilta ainakin löytyi samanlainen, vihdoinkin!

 • Reply Sini 22.08.2013 at 8:34 pm

  Ihanan näköinen hoitopöytäkokonaisuus! Mistä nuo mustat ja valkoiset laatikot ovat?

  • Reply Maire 22.08.2013 at 9:05 pm

   Kiitos! Laatikot on teetetty yhteen vanhempaan työprojektiin, josta pelastin ne talteen. Jos haluat teettää vastaavanlaisia, näiden koko on 40 x 60 cm, syvyys muistaakseni 25 cm. Boksien materiaali on MDF-levy.

  Leave a Reply