Mattoja jemmaan

04.09.2013

Anno_matotTyö ja huvi on aina hauska yhdistää, ja minun työssäni se on onneksi mahdollista harva se päivä. Varsinkin kun törmää ystävälaumaan lehdistötilaisuuksissa, kuten eilen Ruoholahden Kodin Ykkösessä uuden Anno-malliston esittelyssä. Työasioiden ohessa on aina niin hauska vaihtaa sisustuskuulumisia, niillä asioilla kun kerran liikenteessä ollaan. Kuka on etsimässä uutta kotia, kuka tekemässä kattoremppaa ja kuka etsimässä uutta sohvatyynyä. Ihana kuulla aina ihmisten suunnitelmia!

Vaikka en hirveästi haluisi hamstrata uutta kamaa tässä muuton kynnyksellä, oli pakko hyödyntää eilisen alennusmahis ja plarata läpi Anno-sarjan matot. Olen parantumaton mattokranttu ja tepsuttelen mieluummin loputtomiin paljaalla lattialla kuin teen kompromissiostoksia. Nyt kuitenkin kysyntä ja tarjonta kohtasivat ja sain saaliiksi melko edullisesti kaksi aivan ihanaa ja laadukkaan oloista mattoa, jotka jäävät vielä rullalle odottamaan pääsyä uuden kodin lautalattioille. Tuota isompaa villaista mattoa olin himoinnut jo aiemmin, keltavalkoinen puuvillamatto taas oli aivan uusi tuttavuus joka oli pakko ottaa mukaan. Ajattelin että se sopisi hyvin jomman kumman tytön huoneeseen. …Muuttoon enää alle kaksi kuukautta, jee!

Work and pleasure are always nice to combine, like yesterday when I ran into a group of friends when popping into the new Anno collection presentation at Kodin Ykkönen. With the possibility of a nice sale I grabbed home two nice rugs. They’re waiting for the moving to the new home — only less than 2 months to go!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Katri 04.09.2013 at 8:26 pm

  Voi miten ihana tuo keltainen matto! Onko uutta annoa vai miksei sitä löydy verkkokaupasta! :(

 • Reply Maire 04.09.2013 at 8:33 pm

  Kyllä se löytyy, nimi on Loma.

  • Reply Katri 04.09.2013 at 8:42 pm

   No kappas! Kiitos kun autoit sokeaa hädässä ;)

 • Reply Riikka - HUNAJAISTA 04.09.2013 at 10:43 pm

  Loma on oikein pätevännäköinen matto :) Meillä on toi toinen ”blogimatto” mustavalkoisena :) Oon ollu kyllä tyytyväinen laatuun!

  • Reply Maire 05.09.2013 at 8:11 am

   Toivotaan että kumpaankaan ei kyllästyisi heti, nyt ainakin vaikuttavat ihanilta. Jännä etten ole aiemmin tajunnut tuon Loman olemassaoloa! Kiva kuulla että oot ollu tyytyväinen sen villamaton laatuun. Se tuntuu kyllä ihanan paksulta, joskin karhealta. Testattii. Sitä lattialle ja pikkuinen konttasi siinä paljain kintuin aika jännän näköisesti… ei halunnut koskettaa polvillaan maton pintaa.

 • Reply Minna 04.09.2013 at 10:49 pm

  Harmi että piti kiiruhtaa, mutta täytyy ”törmätä” jossain uudestaan. Hyvää syksyä ja ooonnea uuden asunnon metsästykseen.

  • Reply Maire 05.09.2013 at 8:14 am

   Mutta hyvä että ehdittiin edes vilaukselta nähdä :). Uusi koti meillä on jo hankittuna, täytyy vaan odottaa että päästään sinne!

 • Reply tiinakaisa 05.09.2013 at 12:04 pm

  Meilläkin on tuo harmaa ja ei ole kyllästyttänyt :)

  • Reply Maire 07.09.2013 at 3:54 pm

   Hei niinhän muuten onkin! No ehkä mekään ei kyllästytä sitten.

 • Reply Pieni lintu 05.09.2013 at 12:06 pm

  upeita,, toi harmaa on namu!

  • Reply Maire 07.09.2013 at 3:54 pm

   Jep, niin mustakin :)

 • Reply Pinja 08.09.2013 at 1:10 pm

  Hienot! Heh, mäkin olen katsellut just tuota Pandora mattoa meille, en vain ole päättänyt olisko se harmaa- vai mustavalkoinen :)

 • Leave a Reply