Iittala Interior inspiroi

10.09.2013

Jos tässä osoitteessa mennään sekaisin astioista, niin mennään kyllä säilyttimistäkin. Iittala lanseerasi uuden Interior-tuotesarjan, joka sisältää kodin moneen tilaan ja käyttötarkoitukseen muuntuvia säilyttimiä ja valaisimia. Kuulin tästä tuotesarjasta jo keväällä aiemmin ja olen todella iloinen suunnasta johon Iittala on menossa.

Uusi tuotekokoelma koostuu neljästä tuotteesta, Meno-huopakasseista, Vakka-vanerisäilyttimistä, Lantern-valaisimista ja -kynttilälyhdyistä sekä Leimu-valaisimista. Tuotteiden takana on mukava porukka suomalaisia ja ulkomaalaisia muotoilijoita.

Pääsin blogiyhteistyön merkeissä ideoimaan tuotteille eri käyttötarkoituksia ja päätin pienen kuvausjärjestäjä-avustajani Tipun kanssa sisustaa yhdessä hänen huonettaan. Keksimme ideoita jos jonkinlaista ja välillä laitettiin leikitkin pystyyn!

Meno_huopakassi_harmaa Lantern_Meno_Iittala Meno_Iittala_KettukarkkiLelujen määrä lastenhuoneessa yltää välillä käsittämättömiin sfääreihin. Kuten tiedämme, nuo itsepäiset knääpiöt pitävät hampain ja kynsin kiinni aarteistaan (roinasta), joita me isät ja äidit salaa heivaamme kierrätykseen sopivan tilaisuuden tullen. No, siihen saakka kun ne täyttävät jotain 18, meidän täytyy kuitenkin keksiä säilytyspaikkoja näille tursukasoille. Harri Koskisen suunnittelemat Meno-huopakassit olivatkin oikein näppärät juuri lastenhuoneeseen. Kasseja on kolmea kokoa, joista valitsimme huoneen sisustukseen kaksi pienintä kokoa. Polyester-huovasta valmistetut kassit ovat todella tukevia ja voisin hyvin pakata näihin vaikka tyttöjen tavarat viikonloppureissua varten. Suurin kassikoko olisi aivan loistava kauppakassina tai lehtikassina vaikka olkkarissa.

Lantern_Iittala_lastenhuone Pikku_Lantern_valaisinKotonamme on ollut iso Lantern-kynttilälyhty jo reilut kymmenen vuotta, ja vieläkään ei ole kyllästymisen merkkejä lainkaan ilmassa. Muoto kestää hyvin aikaa, ja on aivan mahtavaa että Lantern-sarja saa nyt uusia tuotteita. Lasivalaisin lastenhuoneessa on totta kai vähän kyseenalainen juttu, mutta 9-vuotias osaa jo hienosti huolehtia kamoistaan ja äkätä laittaa ovensa kiinni kun pienempi riiviö konttaa paikalle nuuskimaan isosiskon kamoja. Oman huoneen sisustamisesta on tullut tytölle tosi tärkeä asia, oman reviirin vaaliminen kuuluu selvästi tähän ikään. Mutta on kyllä kivaa, että Tipu osaa arvostaa kalusteitaan, ja varsinkin jos saa jotain kivaa uutta.

Aalto-jakkaran päällä oleva Lantern on aivan uusi tuote, sähkövalaisin, jota saa myös kuparinruskeana. Myös vanha tuttu suuri valkoinen 600 mm Lantern on nyt sähköistetty (uulalaa!).

Lapsosen yhdeksi päivän parhaista hetkistä on tullut lukuhetki parven alla ennen nukkumaanmenoa. Tällä hetkellä Viisikko on tosi kova juttu, ja kirja tuntuu jäävän joka ilta niin jännään kohtaan että taitaa jopa vähän pelottaa. Kirjan ikää arvuutellessani Tipusen oli todella vaikea uskoa, että Viisikot on kirjoitettu silloin kun mummo ja pappa olivat pieniä!

(Kuvausjärjestäjä oli innoissaan, kun juuri koulusta kotiin tuotu ensimmäinen puukäsityö pääsi kuvaan. Nopan hiomisessa meni kuulemma elämä.)

Vakka_Nukkekoti Vakka_Iittala_nukekoti Vakka_Iittala_KettukarkkiElina ja Klaus Aalto suunnittelivat Interior-sarjaan vaneriset Vakka-säilyttimet. En malta odottaa mihin kaikkeen pääsen näitä kotona vielä käyttämään (kun olen pöllinyt ne Tipulta). Vakkoja pystyy pinoamaan päällekäin vaikkapa yöpöydäksi, ja yksittäin ne toimivat loistavasti niin keittiössä kuin eteisessäkin. Jos itselläni olisi ollut tällaisia lapsena, olisin ollut aivan onneni kukkuloilla. Ja niin oli Tipukin Barbien kotia väsätessään.

Vakka-bokseja on kahta korkeutta, 150 mm ja 230 mm. Molempia on sekä vanerisena että valkoiseksi maalattuina. Valitsin meille puunväriset, koska niissä mielestäni ihana materiaali tulee parhaiten esiin. Ajattelin myös, että yhdistettynä vanhaan vaneriarkkuun niiden kontrasti on todella hyvä. Vakkoja olisi kiva olla kotona useampi, ja ajattelinkin että tämä voisi olla sellainen tuote joita voisi aina silloin tällöin ostaa kokoelmaan lisää, ja miksei muutaman valkoisenkin puunväristen seuraksi. Toivon siis tuotteelle pitkää ikää Iittalan valikoimassa.

Kettukarkki_leimu_Iittala Iittala_Leimu_kettukarkkiblogi

Kun näin viime talvena kuvia Kuparinruskeasta Leimusta, olin todella innoissani. Joskus vaan tulee se kutkuttava tunne vatsanpohjaan joka sanoo: tämän haluan meidän kotiin. Yhtä aikaa herkkä ja jämäkkä Leimu on norjalaissyntyisen muotoilijan Magnus Petterssenin suunnittelema. Muotoilija kertoo, ettei lasin ja betonin yhdistäminen samaan tuotteeseen käy ihan muitta mutkitta, sillä lasi elää valmistuksen aikana ja sen millintarkka työstö on vaikeaa. Iittalan lasitehtaalla mietittiin ratkaisua näiden kahden materiaalin yhdistämiseen ja hommahan hoidettiin hienosti. Irrallinen lasikupu laskeutuu betonijalan päälle ja istuu siihen jykevästi.

Kokeilimme Leimuja sekä makkarissa että olkkarissa, missä ne tuovat ihanan ja lämpimänsävyisen tunnelmavalon varsinkin niihin hetkiin kun lapset jo nukkuvat ja me aikuiset kaivamme viinilasilliset ja suklaalevyt esille. Leimu-valaisinta on kahta kokoa.

KILPAILU! Sulkeutunut!

Mitkä Iittalan sisustusuutuuksista sopisivat parhaiten juuri sinun kotiisi ja miten käyttäisit tuotteita? Valaisin voi olla myös sisustuksellinen tunnelmanluoja. Miten sinä hyödyntäisit valaistusta sisustuselementteinä ja mihin kodin tilaan antaisit valaistusvinkkejä joko Leimu tai Lantern -sarjojen valaisimilla tai kynttilälyhdyillä?

Voit osallistua kilpailuun vastaamalla joko yhteen tai useampaan kysymykseen ja jättämällä sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle) alla olevaan kommenttiboksiin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuun on mahdollista osallistua 13.10. klo 24.00 saakka!

Huikeana palkintona voittajalle 600 euron arvosta Iittala Interior -tuotteita!

Mistä näitä tuotteita saa? Jälleenmyyjiä ovat Iittala storet ja Iittala outletit, Iittalan verkkokauppa (laajin valikoima), Stockmann, Carlson (Kuopio, Mikkeli, Joensuu).

Pssst! Iittalan Facebook-sivulla on myös kilpailu, jossa Iittala-sisustustuotteita palkintona!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Iittalan kanssa. Kuvissa on käytetty Iittalalta lainassa olleita tuotteita, joista osan bloggaaja saa pitää.

You Might Also Like

349 Comments

 • Reply / / / / / L A U R A 10.09.2013 at 9:22 am

  Upeat nuo kuparin väriset. Sekä Lantern, että Liehu.
  Niillä saisi tunnelmallista, pehmeää valoa syysiltoihin.

  Ja Vakka olisi just passeli käsityölankojen säilytykseen :)

 • Reply A-M 10.09.2013 at 9:23 am

  Leimu valaisin on U.P.E.A ja sopisi meidän sisustukseen täydellisesti.

 • Reply Tiia 10.09.2013 at 9:24 am

  Meillä erittäin tilava kylpyhuone, jossa otettu esille vanha tiiliseinä. Lisäksi kylppäriin tehty vanhan näköisiä hyllyjä. Sirottelisin näitä Lantern kynttilälyhtyjä muutamaan eri paikkaan kylppärissä, koska sieltä löytyy myös pöytätasoja. Ja juuri tuossa ihanassa värissä kuin sinunkin kuvissa on.

  Ai mikä fiilis, vaahtokylpy ja Lantern kynttilälyhdyt tuikkii. Voisiko olla mitään niin täydellistä. Paitsi että saunatilaan kanssa lyhtyjä. :) Ihanaa.

 • Reply Anna/Kotikolmio 10.09.2013 at 9:31 am

  Mä haluaisin niin kovasti meille noita Vakka-säilyttimiä molemmissa väreissä. Haluaisin käyttää niitä tytön huoneessa säilyttiminä (ja miksei leikeissäkin) sekä olohuoneessa pari valkoista pinottuna pieneksi sivupöydäksi.

 • Reply Tuija 10.09.2013 at 9:32 am

  Jee, nyt on mahtavia tuotteita! Varsinkin lanternit sähköistettynä huutavat pääsyä meidän remontoituun makkariin yöpöydän valoiksi. Ja loistoidea tuo vakoista yöpöytä. Käyttöön tai ainakin harkintaan myös! :)

 • Reply Maisukka 10.09.2013 at 9:41 am

  Nuo harmaat huopakassit ja vanerinen säilytin saivat aikaan spontaaneja killjahduksia.
  Kassit menisivät työhuoneeseen ja lehtikoriksi samantien.Kerrankin jotain mikä iskee heti silmään positiivisella tavalla eikä tunne halua sulloa kaikkea kaappien uumeniin.
  JA tuo puinen ihanuus eli säilytin ottaisi paikkansa Lantern-lampun alla makkarissa ihan ehdottomasti. Oijoi… Iittalan omat kamppis kuvat inspiroivat jo ihan valtavasti. Opiskelijan budjetilla on vaan hieman hitaampaa hankkia mieleisiä asioita.

 • Reply Irina - White & Fresh 10.09.2013 at 9:42 am

  Lantern-valaisimelle olisi tarvetta uudessa kodissa, sijoittaisin valaisimen olohuoneen tasolle tunnelmavalaistusta tuomaan. Varsinkin nyt kattovalaisimien puutteessa se olisi mainio! Vakka-kori säilöisi myös tavaroita jättäen ulkokuoren rauhalliseksi. :)

 • Reply Heidi 10.09.2013 at 9:45 am

  Tuo Lanterna kuparisena on varastanut sydämeni. Sitä on jo monesti käyty silittelemässä ja samalla huokailtu sydäntä raastavasti. Myöskin vakka (okei, kaikki nuo tuotteet) olisi erittäin tervetullut. Jotenkin asunto vaan täyttyy kaikesta turhasta mitä ei esillä tarvitsisi pitää ja Vakkaan saisi kauniisti piiloon romppeet.

 • Reply hanka 10.09.2013 at 9:48 am

  Leimu sopisi keittiön ikkunalle, kutsumaan syyspimeyteen lähteneitä kotiin. Lanternin ottaisin tipun tapaan yöpöydälle. Ja vakka -niitä pinoaisin joka nurkkaan!

 • Reply Johanna 10.09.2013 at 9:49 am

  Harri Koskisen muotoilemat tuotteet tuntuvat kolahtavan minuun lähes aina. Lantern.kynttilälyhtyä olen ihaillut kaukaa jo kauan, mutta tuo Lantern-valaisin olisi vielä ihanampi ja paljon käytössä. Sellainen täytyy kyllä meille kotiuttaa!
  Vakat näyttävät myös tosi kivoilta ja ihanat kuvat teiltä nukkekotileikistä. Mistä nuo kauniit Barbien puukalusteet ovat? Ihanat!

 • Reply Elina 10.09.2013 at 9:50 am

  Jouduimme juuri luopumaan olohuoneen sohvapöydästä, kun taloon muutti uusi, isompi sohva eikä sohvapöytä enää mahtunut fiksusti. Vakka-laatikot olisivat juuri sopivia meille tasoiksi, ylimääräistä säilytystilaa kun ei koskaan voi olla liikaa!

 • Reply Marika 10.09.2013 at 9:52 am

  Hienoja nämä uutuudet! Muutamasta Vakasta rakentaisin yöpöydät sänkymme molemmin puolin. Yöpoytään olisi hyvä saada tavaraa säilöön/jemmaan, mutten pidä laatikollisista ratkaisuista. Tässäpä täydellinen vaihtoehto siihen!

 • Reply June 10.09.2013 at 9:53 am

  Voi apua, onko pakko päättää?!?

  Tulevassa, uudessa kodissa on valaisimia vaikka muille jakaa, siksi jätän ne tällä kertaa väliin ja valitsen Vakka-boksit. Meillä ne pääsisivät todennäköisesti kotitoimistoympäristöön, pitämään piilossa papereita, ulkoisia kovalevyjä ja kamerasälää. :)

 • Reply Vea 10.09.2013 at 9:56 am

  Ison valkoisen Lantern-valaisimen sijoittaisin apupöydälle nojatuolini viereen. Tällä hetkellä siinä on pahasti kärsinyt Ikean paperivalaisin, joka ei ainakaan silmää hivele, mutta paremman puuttuessa en oo sitä vielä viitsinyt roskikseenkaan heittää. Lantern-valaisimesta tulisi varmasti sopivaa valoa syysiltoihin, kun istun nojatuolissa sukkaa kutomassa :)

 • Reply Sini 10.09.2013 at 9:57 am

  Olen harkinnut nimenomaan noiden vaneristen Vakka-laatikoiden ostamista pieneksi yöpöydäksi. Kahdella laatikolla saisi aika sopivan korkuisen yöpöydän, joka olisi paitsi kaunis, myös käytännöllinen, kun laatikoiden sisään saisi sujautettua ylimääräiset tavarat. Yöpöydän päälle sopisi taas superhyvin tuo lamppumallinen valkoinen Lantern – yhtään kynttilänjalkaa en enää tarvitse, mutta tuollainen pehmeästi valaiseva, häikäisemätön, superkaunis valaisin olisi aina tarpeen! Yövalaisimeksi tuo olisi täydellinen! Kiva, kun Iittala on lähtenyt valloittamaan myös sisustusrintamaa, tuotteet ovat tosi kauniita!

 • Reply hietzu 10.09.2013 at 10:00 am

  Leimu-valaisimen tahtoisin makuuhuoneeseen, jossa tulee iltaisin luettua paljon. Kuinka ihana tunnelma tuollaisesta syksynruskeasta valaisimesta heijastuisikaan! Kattovalaisimen lisäksi makuuhuoneessa ei tällä hetkellä olekaan muita valaisimia, kun lattiavalaisin sanoi sopimuksensa irti ja josta oli lasikupukin jo mennyt rikki. Leimussa on kauniisti (ja onnistneesti) yhdistetty betonia ja lasia, kovaa ja herkkää. Kyllähän tuollainen toisi rauhoittavampaa ja tunnelmallisempaa tunnelmaa kuin kylmä spottivalaisin…

 • Reply Heini 10.09.2013 at 10:01 am

  Meillä olisi huutava pula noille Vakka- säilyttimille. Ne päätyisivät vauvan huoneeseen ja nielisivät hyvin sisäänsä kaikki pienet helistimet, purulelut ja muun leikkivälineistön, jota tuntuu olevan valtavasti ja joille on vaikea keksiä järkevää säilytysratkaisua. Myös tuo kuparinruskea Leimu sopisi passelisti valaisemaan meidän olohuoneen pimeää nurkkaa.

 • Reply Oliivia 10.09.2013 at 10:17 am

  Nämä on kyllä kaikki niin hienoja, ja upeasti toteutettu postaus. Kuvat on ihan mielettömän hienoja. Monen muun tavoin munkin on aika vaikea päättää suosikkia. Mutta sohvan viereen tekisin Vakoista tason, johon saisi näppärästi piilotettua varsinkin mua ärsyttävät kaukosäätimet, langattomat kuulokkeet ja padit.

  Tuo kuparinruskea Leimu on kauneinta mitä olen pitkään aikaan nähnyt, siinä on kaikki kohdillaan. Mä laittaisin sen keittiön hyllykölle tuomaan lämpöä ja ilahduttamaan varsinkin pimeitä syysaamuja. Ja Lantern-lyhdyt molemmissa väreissä saisivat paikan olohuoneen kirjahyllyn päältä – kun hyllyn ja katon väliin jää ärsyttävä väli, jossa ei oikein mikään näytä hyvältä. Mutta Lanternithan olisi siellä ihan täydellisiä!

 • Reply Taru 10.09.2013 at 10:25 am

  Upeita tuotteita! <3

  Meno -huopakassiin keräisin sanomalehtiä, se saisi olla näkyvillä sisustuselementtinä. Suureen valkoiseen Vakkaan säilöisin keittiön tasoilla "ajelehtivaa" joka päivä tarvittavaa pientä, kuten vitamiinipurkit ym.

 • Reply Riitta 10.09.2013 at 10:30 am

  Vakka säilyttimet valkoisina löytäisivät meillä varmasti paikkansa eteisestä kätkemään pipoja, sormikkaita ja huiveja. Toki säilyttimet olisivat oivat myös pitämään nuorimmaisen tyttären leluja sisällään.
  Valkoinen Lantern ihanuus!! Syksyn pimeyteen olisi ihana sytyttää juuri tämä valaisin.

 • Reply Mari 10.09.2013 at 10:39 am

  Ihania tuotteita.Itse nappaisin pari 230 mm vaneerin väristä vakkaa sängyn yöpöydäksi ja kuparinruskea suurempi leimu siihen päälle tunnelmaa luomaan ja valoksi illan lukuhetkiin.Valkoista, kuusenvihreää,pikkasen mustaa ja petonin harmaata petivaatteisiin ja hyvä tulisi:)

 • Reply Outi 10.09.2013 at 10:45 am

  Sytyttäisin kuparinruskean Leimun sinisen puutalon kuistille toivottamaan sateen riepotteleman kulkijan kotiin pimeästä.

 • Reply tiinakaisa 10.09.2013 at 10:47 am

  Haluaisin pienimmän Lantern-valaisimen yöpöydälle, valkoinen on kaunis.

 • Reply Saija 10.09.2013 at 11:02 am

  Pakko osallistua, sillä tuo Vakka on haavelistalla yöpöydäksi ja olen sitä jo käynyt liikkeessä hiplaamassa. ;) Mutta toi Leimukin on ihan tosi kaunis. Jompikumpi!

 • Reply Junnu 10.09.2013 at 11:04 am

  Hyödyntäisin pienempää Leimua nimenomaan tunnelmanluojana piakkoin uudistuvassa olohuoneessamme. Säilytystilan kadotessa olemattomiin muutosten yhteydessä Vakat voisivat pelastaa tilannetta!

 • Reply laura 10.09.2013 at 11:08 am

  Vakka laatikot on ihania. Makuuhuoneessa ne päätyisivät yöpöydiksi ja keittiössä seinälle hyllyiksi. Leimu valaisin olisi ihana mustan pianon päällä luomaan hämyistä tunnelmaa iltahetkiin, kun lapsi on jo nukkumassa ja on aikaa rauhoittua ja tunnelmoida.

 • Reply Eemilia 10.09.2013 at 11:10 am

  Vakka vanerisena eteiseen säilyttimeksi, oi kyllä! Olohuoneeseenkin se sopisi, ihan vaikka koristeeksi.
  Leimu on upea! Löysin sille jo paikankin olohuoneen senkin päältä.
  Nämä kolahtavat minuun lujaa.

 • Reply Päivi 10.09.2013 at 11:13 am

  Voi, olenkin jo kerinnyt ihailemaan Leimu-valaisinta ja haaveilemaan josko vaikka pukki sen jouluna minulle toisi. Valaisin olisi varsin täydellinen minun kotiini!

 • Reply Anu Kota-aho 10.09.2013 at 11:22 am

  Kaikki kelpaisi =)

 • Reply Outi 10.09.2013 at 11:33 am

  Voi, myös minä tunsin palavaa välitöntä rakkautta leimua kohtaan heti kun siihen ensimmäisen kerran silmäni kohdistin. Olen siitä saakka haaveillut, että sen saisin laskea keittiön kivitason päälle ruokapöydän taakse takaviistoon, josta se loisi ihanaa tunnelmaa iltaruokailuihin. Ja kietämättä se muutenkin sopisi täydellisesti String-hyllyssä komeilevien muiden ruskeiden vanhojen pullojen ja purnukoiden kaveriksi. Myös vakka säilyttimistä olen haaveillut sekä vierashuoneen yöpöydiksi että olkkarin sivupöydäksi.

 • Reply Miia 10.09.2013 at 11:40 am

  Olen jo vuosia etsinyt kaunista ja yksinkertaista pöytävalaisinta olohuoneeseen ja nyt kun näin tuon valkoisen Lanternin, niin huokaisin ihastuksesta! Se voisi olla juuri se valaisin meille :)

 • Reply Pirita 10.09.2013 at 11:45 am

  Kaunista! Meno-huopakassit ja vaneriset Vakka-säilyttimet löytäisivät meidän kodista useammankin tilan, missä niillä olisi käyttöä: kodinhoitohuoneessa, lastenhuoneissa ja eteisessä ne toimisivat kivannäköisinä ja käytännöllisinä lisinä säilytyksessä.

  Lantern-lyhtyjä meilläkin ollut jo vuosia olohuoneen tunnelmanluojina. Näiden sinälläänkin kauniiden tuotteiden ajattomuus tekee niistä ihan täydellisiä.

 • Reply Enni 10.09.2013 at 11:48 am

  Nuo vakat on hiertänyt mun mieltä siitä lähtien kun ensimmäisen kerran ne näin, joten niitä meille!
  Ei noissa muissakaan todellakaan vikaa ole..:) Ihania nekin!

 • Reply Anne Aartolahti 10.09.2013 at 12:14 pm

  Tuo Leimu-valaisimen maskuliininen betonijalka vetoaa minuun. Sopisi mainiosti olohuoneemme melko kookkaaseen kalustukseen.

 • Reply NinaR 10.09.2013 at 12:20 pm

  Vakka olisi ihana lastenhuoneeseen juurikin esimerkiksi lelujen säilytykseen :) Ja tietenkin mitä enemmän niitä olisi sen parempi!

 • Reply Hanzelmi 10.09.2013 at 12:25 pm

  Omiksi suosikeikseni nousivat ehdottomasti valkoinen Lantern, jonka näkisin meidän eteisessä piirongin päällä ja Vakka-laatikot, joihin voisi sisällyttää melkein mitä vaan käsityötarpeista lapsosen eläintarhaleikkeihin!

 • Reply Kummelikopplan 10.09.2013 at 12:29 pm

  Meille Lanternin valkoiset valaisimet sopisivat makkariin yöpöydille. Tunnelmanluojia, mutta myös lukuvaloina. Valaisimet istuisivat myös hyvin antamaan epäsuoraa valoa hyllyllytasolle, mikä löytyy sohvan takaa olkkarissa.

 • Reply Eeva 10.09.2013 at 12:33 pm

  Ihania uutuuksia.

  Vakka valkoisena sopisi moneen: lastenhuoneessa lelujen säilytykseen ja olohuoneen apupöydäksi.
  Leimu valaisin sopisi hyvin olohuoneen senkin päälle, antaen valoa ja tunnelmaa.

 • Reply marika.t 10.09.2013 at 12:48 pm

  Valkoinen lantern sopisi olohuoneeseeni tummalle kirjahyllylle antamaan valaistusta ja luomaan sopivaa tunnelmaa. Olohuoneeni onkin tumman ja valkoisin värein kalustettu.

 • Reply Laura 10.09.2013 at 12:52 pm

  Vakka olisi IHANA! Voisin säilyttää niissä vaikka mitä ja esim. pinota sohvan viereen apupöydäksi.

 • Reply Nnnukka 10.09.2013 at 1:28 pm

  Siinähän se Leimu ylvästelisi sopivan nöyrän kauniina olohuoneen ikkunalaudalla luomassa hämyisää valoa syysiltaan, jossa kuuluu sukkapuikkojen vieno kolina ja suklaakääreen rapina.

  Vakka kätkisi sisäänsä langat, puikot, koukut ja ohjeet. Ja sen suklaankin ehkä. Sekä ”kauneimmat keskeneräiset käsityöni” -kokoelman.

  Meno saisi huolehtia Duploista, jotta ne eivät Leimun tunnelmallisessa hämärässä hiippaillessa satuttaisi jalkapohjia.

 • Reply Sirpa K. 10.09.2013 at 1:33 pm

  Meillä valkea Lantern sopii lähes mihin tilaan vain, kylläkin niin korkealle asetettuna ettei taapero pääse kaatamaan. Erityisesti sopii Suomen talven ja joulunajan tunnelmointiin.

 • Reply Maija 10.09.2013 at 1:40 pm

  Vakat ovat ihania, todella tyylikkäitä säilyttimiä esim olohuoneessa majaileville lasten leluille. Olisi lelujen kerääminen ilo illalla!
  MUTTA voiton vie kuitenkin Leimu. Eihän tuota materiaalien yhdistelmää voi vastustaa!

 • Reply Tiina Haavisto 10.09.2013 at 2:10 pm

  Lantern valkoinen aivan ihana sopisi niin täydellisesti meidän lasitetulle parvekkeelle tunnelman luojana. Odotan jo syksyä ja pimeneviä iltoja ja sekä tunnelmaa.

 • Reply Pihla 10.09.2013 at 2:25 pm

  Valitsisin näistä tuotteista Vakka- säilyttimet. Ne päätyisivät tulevan yksiöni irtotavaran säilyttimiksi. Säilöisin niihin lankakeriä ja rakentaisin niistä yöpöydän. Puunväri Vakoissa on aivan ihana

 • Reply PW 10.09.2013 at 2:33 pm

  Vakka sailytin on ihana! Niille loytyisi paljon kayttoa, lasten leluja, lakkeja, lapasia ym.

 • Reply lentura 10.09.2013 at 2:34 pm

  Vakka olisi kuin omiaan piilottamaan langat ja kudelmat olohuoneessa. Eivätkä pölyynny kannen alla. :) Leimuun ihastuin aikaisemmin jo ensi silmäyksellä. Se sopisi eteisen lipaston päälle harmaan tapetin rinnalle.

 • Reply TiinaP 10.09.2013 at 2:37 pm

  Vakkaa olen eniten haaveillut, leimu hyvänä kakkosena. Leimu-valaisin sopisi mielestäni loistavasti esim. leveälle ikkunalaudalle.

 • Reply JohannaL 10.09.2013 at 2:50 pm

  Meille sopisi puunväriset vakka säilyttimet. Meillä valkoinen koti joten nämä sopisivat ihanasti vaikka pinossa vaan koristeeki.

 • Reply pipsa 10.09.2013 at 2:55 pm

  Ottaisin Lanternin lukuvaloksi! En pidä kirkkaan räikeästä valosta lukiessa, joten tuollainen huurteinen valkoinen voisi tuottaa juuri oikeanlaista tunnelmaa lukunurkkaan. Puhumattakaan ihanasta muotokielestä…

 • Reply Mari M. 10.09.2013 at 3:00 pm

  Ohhoh, mikä arvontapalkinto! :)

  Susikkini noista tuotteista on Vakka, kaunis, käytännöllinen ja pidän myös nimestä. Meidän minikokoisessa kodissa säilytystilaa ei ole mitenkään liikaa.. joten kasaisin varmaan Vakkoja päällekkäin säilytin-tasoksi.

  Myös Leimu on mieleeni eikä vähiten loppukesäisen betonivillityksen vuoksi. Myös ruskea sävy näyttää kauniilta ja valaisimen laittaisin varmaan makkariin tai olkkariin tunnelmaa luomaan. Pidän siitä että on monta pientä valoa eikä vain yksi iso kirkas keskellä kattoa.

 • Reply piitzi 10.09.2013 at 3:03 pm

  Oih, mä kyl käyttäisin kaikkia nuita, huopakassit säilöö ja kantaa, vakka piilottaa ja rakentaa, valaisimet antaa sitä tunnelmaa ja valoa. Kaikille olisi tosiaan käyttöä tässä huushollissa =).

 • Reply Audrey 10.09.2013 at 3:22 pm

  Vaneriset Vakka-säilyttimet sopisivat parhaiten meille, sillä kaikenmoista tilpehööriä ja tavaraa riittää joille ei ole varsinaista säilytyspaikkaa. Olemme asuneet nykyisessä kodissamme vuoden alusta, eikä meillä ole vieläkään yöpöytiä makuuhuoneessa. Sen sijaan kirjat, nenäliinapaketit ja käsivoiteet ja muu tavara on kasattuna ei-niin-kauniisti lattialle sängyn viereen, joten Vakka-säilyttimet kelpaisivat meille myös yöpöydäksi kasattuina.
  Ihastuin myös noihin Lantern-valaisimiin, mutta kissaperheessä lasista tehdyt valaisimet ja kiipeilevät katit eivät ole kovin toimiva yhdistelmä. Paitsi jos on sitä mieltä, että sirpaleet tuovat onnea :D

 • Reply Petra 10.09.2013 at 3:47 pm

  Taitaisi löytyä paikka vaikka kaikille tästä kodista! Lanternista olen haaveillut kauan, Vakka-säilyttimiin voisi säilöä juurikin lapsen leluja ja tuo uusi valaisin, mikä ihana tunnelmavalo siinä varmasti on!

 • Reply Eevis 10.09.2013 at 3:47 pm

  Leimu, pianonpäälle. Leimu, nurkkapöydälle. Leimu, kirjahyllyyn. Leimu, parvekkeelle…. innostun harvoin mutta tämä on hieno!

 • Reply Ben 10.09.2013 at 4:03 pm

  wow. i love the Leimu lamps. I would use them in our bedroom to bring a nice warm feel to it. Or in our living as a showcase lamp for Iittala. thanks for the wonderful post and putting up the lottery.

  Best
  Ben

 • Reply Heini 10.09.2013 at 4:08 pm

  Valkoiset Vakat pääsivät heti ensimmäiset kuvat nähtyäni haavelistalleni. Yhteen laittaisin vauvan lelut, jotka majailevat olohuoneessa. Pidän siitä, että käyttöesine on näin kaunis ja ajaton. Sellainen, joka matkaa vaikka lapsen mukana omaan asuntoon aikanaan.

 • Reply Minna H 10.09.2013 at 4:13 pm

  Vakka-säilyttimiä vanerisena keittiön kaappien päälle. :)

 • Reply Leena 10.09.2013 at 4:21 pm

  Nuo vakat olisivat niin meille sopivat. Kaksi päällekäin sohvan viereen tasoksi. Säilöisin käsitöitä niissä. Lanterneista pidän myös. Ja huopakasseistakin. Leimu ei sykähdytä minua, joten se jäisi pois.

 • Reply Lotta 10.09.2013 at 4:35 pm

  Leimu! Olohuone kaipaa tunnelmavalaistusta ja Leimussa yhdistyy omat lempivärit ja miehen lempielementti, betoni.

 • Reply Marikken 10.09.2013 at 5:12 pm

  Nuo vakka säilytyslaatikot iskee kyllä muhun. Oon ihaillut kuvia jo aiemmin ja miettinyt, että voisin hankkia molempia värejä ja molempia kokoja. Ne sopia meidän pieneen eteiseen seinälle avohyllyiksi

 • Reply LifeofJo 10.09.2013 at 5:25 pm

  Leimu valaisin näyttää makoisalta!
  Sopisi hyvin meidän sivupöydän päälle, johon väsäsimme betonisen tason!

  Edellisellä asukkaalla oli isot lanternit keittiön ikkunalla ja muistan kuinka halusin itse samanlaiset!

 • Reply Heli 10.09.2013 at 5:28 pm

  Valkoinen Lantern sopisi valaisemaan eteistämme ja Vakkaan säilöisin tärkeät muistot.

 • Reply Päivi 10.09.2013 at 5:46 pm

  Vakka-laatikko tai Lantern-valaisin olisi ihana lisä olohuonees sisustukseen.

 • Reply Maya 10.09.2013 at 5:54 pm

  Huh huh, mikä arvonta ja mitä uutuuksia!!
  Muhun vetoaa äkkiselti noi Vakka-säilyttimet ja Lantern-valaisin valkoisena. Vakat täyttyisivät keskeneräisillä neuloksilla / virkkuuksilla ja toi mieletön valaisin päätyisi lipaston päälle julisteiden eteen. A vot.

 • Reply heinis 10.09.2013 at 6:09 pm

  Leimu toimisi yksinään värinsä ja betonijalansa ansiosta, ja samalla se voisi valaista ympärillä olevan koriste-esineasetelman, johon voisi valita sellaisia esineitä, joiden värit tai materiaalit pääsisivät hehkumaan Leimun valosta.

 • Reply Anna 10.09.2013 at 6:27 pm

  Kyllä tuollainen kynttilälyhty sulatti sydämeni eniten! Olisi ihanan tunnelmallinen pimeneviin syysiltoihin! Ja niin ihana että! :-)

 • Reply Sarianna 10.09.2013 at 6:47 pm

  Leimu-valaisin oli rakkautta ensi silmäyksellä! Sopisi erinomaisesti viherkasvien joukkoon viidakkomaiselle kukkapöydälle :)

 • Reply Pöppiäinen 10.09.2013 at 6:57 pm

  Tuo Vakka kiinnostaa todella paljon, ihanan perinteinen mutta kuitenkin moderni. Jos meillä olisi takka niin takkapuiden säilytykseen takan edustalla tai mökille ja aina meilläkin kaikenlaisia laatikoita tarvitsisi, säilytystilaa ei ole koskaan liikaa :)

 • Reply Sari 10.09.2013 at 7:03 pm

  Leimu-valaisin olisi upea ja sopisi myös eläinperheeseen, jos on yhtä jykevä mitä valaisimen jalka antaa ymmärtää. Tätä valaisinta ei kissakaan saisi kovin helposti nurin, kun hännällään hipaisisi ohikulkiessaan…

 • Reply suffeli 10.09.2013 at 7:03 pm

  Meidän vuokralukaalissa on kultaan vivahtava ”tehosteseinä”, jota olen oudoksunut aina. Seinän edustalle on kerääntynyt joukko viherkasveja, joiden kaveriksi Leimu-valaisin sopisi enemmän kuin hyvin!

 • Reply Kattis 10.09.2013 at 7:18 pm

  Kuparinvärinen Lantern on upea. Se sopisi vallan mainiosti liinavaatekaapin päälle apteekkipullojen seuraksi. Vakka-säilyttimet olisivat astetta tyylikkäämpi vaihtoehto lapsen legovuorien säilyttämiseen.

 • Reply Heidi 10.09.2013 at 7:29 pm

  Ihana Leimu-lamppu. Se meille tulisi. Olohuoneen sohvan viereen, turkooseista puulaatikoista koodun sivupöydän päälle. Tunnelman luojaksi ja valon tuojaksi. Sellaiseksi yksittäiseksi suosikiksi, joka ilahduttaisi monta kertaa päivässä.

 • Reply Jenni Palenius 10.09.2013 at 7:29 pm

  Kauniita kuvia ja tunnelmia! Lantern-lyhtyjä olen ihaillut pitkään. 20 neliön opiskelijakolooni sopisivat ne ja Vakat – säilytystilaa ei ole koskaan liikaa!

 • Reply Sari V 10.09.2013 at 7:31 pm

  Meille ottaisin valkoisia Vakka säilytinlaatikoita lastenhuoneeseen lelujen säilytykseen pinon ja eteisessä saisi isompaan vanerin väriseen kätevästi muutaman kenkäparin säilöön ja kun niitä olisi muutama päällekkäin niin siinä samassa olisi eteisen laskutasona toimiva pöytä. Olohuoneen tv-tasolle ottaisin pienemmän kuparinvärisen Leimu valaisimet tuomaan tunnelmaa.

 • Reply Anunu 10.09.2013 at 7:33 pm

  Tykkään blogistasi ja tyylistäsi :-) Minulla on kauhean pakottava tarve saada omaan kotiini tuo Leimu-valaisin, joka on toooosi ihana. Se sopisi huoneeseen kuin huoneeseen tunnelman luojana ja siinä yhdistyy kauniisti betoni ja tumma lasi.

 • Reply Sarp 10.09.2013 at 8:02 pm

  Kyllä vakka kantensa tuntee!
  Ehdottomasti Vakka, mutta olisiko lehtiä varten vai kuten sinulla nukkekotina…

  Laternkin miellyttää, eikä muutkaan huonoja oo.

 • Reply Silja Maaria / mintunmustaa.blogspot.fi 10.09.2013 at 8:06 pm

  Vakka-laatikot muistuttavat vanhoja vaneri”matkalaukkuja”, joita lapsuudenkodissani oli käytössä kankaiden säilytyspaikkana. Onkohan vielä, pitääpä kysyä. Jos ei, niitä voisi hankkia Iittalalta säilytystarkoituksiin.

 • Reply Annukka 10.09.2013 at 8:13 pm

  Meno-huopakassi eteiseen sanomalehdille ennen matkaa paperinkeräykseen ja vakka-vanerilaatikot kaikenlaiseen säilyttämiseen. Leimu-valaisin on upea ja se tulisi tunnelmavaloksi olohuoneeseen.
  Tosin meidän sisustukseen sopisi paremmin valkoinen Leimu-valaisin, jos sellaisen saisi tuotevalikoimaan ;)

 • Reply anni 10.09.2013 at 8:21 pm

  Leimu on POP. Laittaisin sen vierashuoneeseen struktuurimaalilla maalatun seinän läheisyyteen elävöittämään pintaa ja tunnelmavalaisemaan huonetta.

 • Reply jen 10.09.2013 at 8:22 pm

  Tuo on ihana idea! Käyttäisin vakka säilyttimiä juuri niin kuin te: barbien säilytykseen ja niille kodiksi. Pinottuna ne vakka-huoneet tietenkin voisivat olla yöpöytänä.

 • Reply Petra 10.09.2013 at 8:38 pm

  Olen odottanut Leimua saapuvaksi kauppoihin, vaikka se ei nykyiseen sisustukseen oikein istukaan. Ehkäpä uuteen asuntoon voisi luoda sille sopivan nurkkauksen olohuoneeseen, tai miksei makuuhuoneeseenkin. Oikeastaan voisin kallistua sen sijoittamiseen makkariin, yövaloksi.

 • Reply Anni 10.09.2013 at 9:04 pm

  Lantern sopisi makuuhuoneeseen, kaipaan aamuihin lempeää valoa.

 • Reply ely 10.09.2013 at 9:04 pm

  Vakka-laatikoissa olen nyt ensimmäisen kerran kohdannut jotain sellaista täydellisyyttä mitä olen säilytyslaatikoista etsinyt vuosia! Aivan mahtavia ja niissä on vielä kannetkin, hurraa!

  Valaistuksesta sen verran, että monesti sitä ajatellaan vain näkemisen ja tekemisen apuvälineenä (ja itsekin syyllistyn valitettavasti tähän) vaikka vähintään yhtä tärkeä tehtävä on tunnelman luominen – tilasta riippumatta : )

 • Reply AnKa 10.09.2013 at 9:11 pm

  Vakka sulkisi kätevästi sisäänsä keittiön pöydällä ajelehtivat tursuilevat leipäpussit.

  Leimulla saisi työhuoneeseen sisustuksellisemman ilmeen.

 • Reply Marinoora 10.09.2013 at 9:14 pm

  Kuparin väinen leimu sopisi täydelliseti olohuoneemme ikkunanlaudalle <3

 • Reply Heidi 10.09.2013 at 9:18 pm

  Kyllähän tuolta löytyisi vaikka mitä. Lanternin ottaisin mieluusti ja minulta puuttuu Aalto-vaasikin. Käyvät mihin vaan ja mille tavaroille vaan.

 • Reply Niko taglatseff 10.09.2013 at 9:23 pm

  Pinoamalla ison ja pienen vakan päällekäin tulisi niistä loistava yöpöytä.
  Ja tietysti yöpöydälle tarvitaan tunnelmaa luova valaisin. Tähän tarkoitukseen sopisi mahtavasti joko Lantern- tai Leimu-valaisin.
  Ja Meno kassit toimisivat loistavasti eteisen järjestäjinä.
  Mahtavia uutuuksia!

 • Reply H 10.09.2013 at 9:25 pm

  Vakka – tuo ihanuus jonka voisi sijoittaa huoneeseen kuin huoneeseen! Huopa-kassit toisivat kivasti lämpöä sisustukseen :)

 • Reply Meeri 10.09.2013 at 9:31 pm

  Vanerilaatikot ovat ihania! Tukkisin ne täyteen pientä kivaa rompetta! :D

 • Reply Sanna 10.09.2013 at 9:35 pm

  Pidän todella paljon näistä Iittalan uutuuksista! Puunvärisiä Vakka säilyttimiä pinoisin kaksi yöpöydäksi ja Leimu valon laittaisin tv-tasolle rauhallisten iltojen tunnelmavaloksi.

 • Reply kirsi 10.09.2013 at 9:41 pm

  Ihania tuotteita kaikki. Meno kassi lehtien säilytykseen olohuoneeseen. Kuparin värinen lantern valaisin tunnelman tuojaksi. Vakka säilyttimelle monta käyttöä, esim pinottuna yöpöydäksi.

 • Reply SaaraR 10.09.2013 at 9:47 pm

  Aivan ihania kaikki! Askartelutarvikkeet saisi kauniisti piiloon vakka- säilyttimeen, käsityöt sopisivat meno-huopakassiin ja Leimu-valaisin on todella kaunis katsella.

  Parhaiten meille kuitenkin sopisi valkoinen Lantern-valaisin. Laittaisin sen keittiön ikkunalaudalle, josta se kauniisti valaisisi sekä ulkona kulkijoita, että kotona ”hiukopalaa” illalla hakevia =)

 • Reply Joska 10.09.2013 at 10:01 pm

  Taitaisin kallistua Vakan puoleen, se sopisi hyvin erittäin keskeneräisen olohuohuoneemme sisustukseen.

 • Reply Maria 10.09.2013 at 10:18 pm

  Leimu valaisin sopisi keittiöön luomaan tunnelmaa pimeisiin syysiltoihin <3

 • Reply Salu 10.09.2013 at 10:22 pm

  Nuo vanerisäilyttimet vaikuttavat mielenkiintoisilta!;) ehkäpä menisivät makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen…

 • Reply Salla 10.09.2013 at 10:52 pm

  Vakka ois ihana! Niissä pysyisi käsityön tekeleet järjestyksessä ja monta muutakin ideaa syntyi ;) Lantern ois kans kiva olkkariin ykköspaikalle :)!

 • Reply Piiu 10.09.2013 at 10:57 pm

  Voi että! Noita vakkoja voisi ripotella useampaankin huoneeseen. Aina kun kauneus ja käytännöllisyys paiskaavat kättä, leviää kasvoille iso hymy. Leimun ottaisin kylpyhuoneeseen ja loihtisin sillä kylpylätunnelmaa.

 • Reply avista 10.09.2013 at 11:12 pm

  Leimu-valaisin on aivan mielettömän kaunis, mutta en osaa tuota ruskeansävyä kuvitella kotiimme.Kotiini himoitsen Vakka-säilyttimiä yöpöydiksi. Ensin omalle puolelleni ja joskus myöhemmin investoida myös toiselle puolelle sänkyä.. :D

 • Reply lotta Koo 10.09.2013 at 11:33 pm

  Oih mikä unelmapalkinto! Meille kelpaisi vinot pinot vanerisia säilytuslaatikoita. Lisäki syysiltoja piristäisi lantern. Nyt vaan pidän sormet ristissä, että onni suosii.

 • Reply Hanna K 11.09.2013 at 7:58 am

  Leimu on upea! Pääsisi meillä ihan paraatipaikalle, josta sitä voisi ihailla koko pitkän syksyn.

 • Reply Marjaana 11.09.2013 at 8:03 am

  Mä ihastuin noihin molempiin valaisimiin. Mielelläni ottaisin toisen niistä tuomaan tunnelmaa olohuoneeseen. Vakka-säilyttimet on kyllä kanssa kivoja ja ne voisin vinkistäsi viisastuneena pinota vaikka yöpöydäksi. Myös kuistille ne sopisi säilyttimiksi.

 • Reply Leila 11.09.2013 at 8:30 am

  Vakka säilytyslaatikot olisivat monikäyttöisiä ja katseenkestäviä säilytyksessä. Valkoinen väri miellytti eniten ja sopisi kylpyhuoneeseen tason päälle.

 • Reply maisa 11.09.2013 at 8:41 am

  Vakka sopisi olkkariin kuin nappi päähän.

 • Reply pex 11.09.2013 at 8:42 am

  valkoinen Lantern-valaisin ehdottomasti, mulla ois jo sille paikkaki valittuna.

 • Reply Johanna 11.09.2013 at 8:49 am

  Leimu-valaisin on upea, säilyttimiäkin täytyy päästä pian hypistelemään.

 • Reply littleB 11.09.2013 at 9:24 am

  Iso Lantern sopisi mainiosti meille olohuoneeseen lisävaloa antamaan :)

 • Reply dotdot 11.09.2013 at 9:59 am

  lantern-lyhtyjä ja kuparinvärinen block-valaisin löytyy jo, joten valaisimet kotiutuisivat meille oitis!

 • Reply Marika T. 11.09.2013 at 10:30 am

  Vaikka kotimme kaipailee todellakin PALJON sisustamista (kaikki tuntuu olevan kesken), haluaisin ilahduttaa pikkusiskoani Meno-huopakasseilla. Uuteen kotiin muuttaminen on heillä kivenheiton päässä- mikä sen ihanampaa, kuin ilahduttaa siskoa tupaantuliailahjalla,,,? Toimiskohan huopakassi lehtikorina? Se heiltä puuttuu,,,

 • Reply KatjaHoo 11.09.2013 at 10:32 am

  Ikuiseen säilytystilan puutteeseen Vakka-laatikot toisivat kummasti helpotusta! Ihastuttavat minimalistiset säilytyslaatikot löytäisivät tiensä sekä makuuhuomeen nurkkaan että reilusti esille olohuoneeseen.

 • Reply Jari 11.09.2013 at 10:34 am

  Puolisoni on ollut kotona vauvan kanssa jo tovin. Hän on kovin kiinnostunut sisustamisesta ja haluaa saada kotimme (olemme asuneet uudessa kodissa jo puolitoista vuotta!) kuntoon. Nyt keskustelemme sängyssä ennen nukkumaanmenoa makuuhuoneen valaisimista,,,huoh. Toivoisinkin, että voisin yllättää puolisoni Lantern-valaisimilla. Haimme keämökiltä kaksi vanhaa ”pinnatuolia” yöpöydiksi, siihen kaveriksi lamput sopisivat hyvin!

 • Reply Jessika 11.09.2013 at 10:36 am

  nuo vakat on ihania, sopisivat joka huoneeseen rauhoittamaan sisustusta. keittiössä voisi säilöä kattausliinoja ja juhlatarvikkeita, olohuoneessa ehdottomasti tarvisi käsitöille ja langoille ja lapsenhuoneessa leluille, eteiseen asusteille, kelpaisi kyllä:)

 • Reply Johanna 11.09.2013 at 11:15 am

  Huopakassit sopisivat täydellisesti uuden tulokkaan hoitopöydän viereen vaippakasseiksi! Taidan hankkia ne vaikkei onni osuisikaan tässä arvonnassa. Nyt syksyn tullen tunnelmavalot ja pehmeät valonlähteet tulevat taas tärkeiksi ja tykkään valaista jonkin tietyn yksityiskohdan kotona. Välttelen kovaa ja suoraa valoa katosta ja jätänkin sen vain erikoiskäyttöön esim. siivouksen ym ajaksi.

 • Reply Lea 11.09.2013 at 12:02 pm

  Ihania ovat kaikki. Leimulle on meillä valmis koti. Se sykähdytti minuakin, kun näin sen kuvassa ensimmäisen kerran. Ihana on. Se pääsisi olkkariin senkin päälle, vaikka sopisi kyllä makuhuoneeseen ja keittiöönkin ja… Rakastan tuotteita, joita voi käyttää monessa eri tilassa. Pikkuneiti sanoi laittavansa Vakkaan Barbien vaatteita… täytyypä näyttää nuo teidän hienot barbietalokuvat. Saattaisivat olla meidänkin typykästä todella upeat. Äidistä ainakin ovat.

 • Reply KatjaM 11.09.2013 at 12:14 pm

  Ihania uutuuksia! Vakat valkoisena tai Lantern-lyhtyvalaisin sopisivat meille. Voi kun onni suosisisi kerrankin! :)

 • Reply Tuuti 11.09.2013 at 12:18 pm

  Vitsi tuo Lantern-lamppu sopisi aivan uskomattoman hyvin tänne meikäläisen pikkuiseen yksiöön tunnelmantuojaksi!

 • Reply Oili 11.09.2013 at 1:55 pm

  Vakkaa olen jo katsellut kovasti sillä silmällä, se säilyttäisi juuri sopivasti kangasvarastoni. Ainoaksi ongelmaksi taitaisi muodostua värin valinta :)

 • Reply Maiju / 1h+k+parvi 11.09.2013 at 2:54 pm

  Kuparin ruskea Leimu sopisi loistavasti olohuoneeseemme karahvikokoelman seuraksi. Myös Vakka -säilyttimet sopisivat kotiimme monen moiseen säilyttämiseen.

 • Reply SuskiV. 11.09.2013 at 3:17 pm

  Ihania uutuuksia! Huopakassit ja Vakka olivat jo ennestään tuttuja, joten oletin ehdottomasti sanovan suosikikseni Vakka-laatikot. Mutta voiton veikin minulle uusi tuttavuus, Leimu-valaisin! Se sopisi niin mainiosti keittiön ruokapöydän viereen valkoisen String-hyllyn päälle. Seuranaan sillä olisikin iso, vanha ja ruskea kemikaalipullo ja vanhoja Iittalan lasipurkkeja. Se toisi varmasti ihanaa tunnelmavaloa pimeän talven ruokahetkiin. Nyt illallisten valaistus on hieman hukassa tilanteissa, kun suoranaisen valon sijaan enemmän olisi kaipauksessa tunnelmavalaistusta.

 • Reply Laura 11.09.2013 at 3:31 pm

  Lantern valaisin löytäisi meiltä kyllä takuulla paikkansa. Myös muutama Vakka kelpaisi. :)

 • Reply Katri 11.09.2013 at 3:32 pm

  Iso leimu on ihana! Sopisi täydellisesti loft- tyyliseen raffimman näköiseen kotiin!
  Kadehdin jo nyt voittajaa!

 • Reply Anniina 11.09.2013 at 3:39 pm

  Leimu leiskahti just sydämeeni! Täällä hieman viritellään asuntokauppoja ja tää ois niin passeli 50-luvun ympäristöön takkatulen ja suklaan kaveriks, tietty.

 • Reply Annaka 11.09.2013 at 3:47 pm

  Meille sopisi Leimu olohuoneeseen tuomaan tunnelmaa iltoihin :) Myös iso Lantern ja Vakat sopisivat meidän kotiimme täydellisesti!

 • Reply Nipa 11.09.2013 at 3:50 pm

  Vakat sopisivat lastenhuoneeseen ja Lantern olohuoneeseen tunnelmavaloksi!

 • Reply Nonparelli 11.09.2013 at 3:59 pm

  Vakan sijoittaisin keittiöön leipälaatikoksi tai sängynviereen yöpöydäksi. Ruskea Leimu tietenkin yöpöydän valoksi! Tyylikkäitä tuotteita molemmat ja kiva että Iittala on satsannut sisustustuotteisiin astioiden rinnalla!

 • Reply Saara 11.09.2013 at 4:45 pm

  Valkoinen Lantern-valaisin olisi haaveena makuuhuoneeseen. Vakka-laatikoitakin on meille jo tulossa muutama, en malttaisi odottaa niiden saapumista! Katsotaan sitten, minne ne sijoittuvat – luulen että paikan löytyminen ei ole ongelma, ovat varmasti monikäyttöisiä.

 • Reply julie 11.09.2013 at 5:02 pm

  Huikeat nuo vakat. Niistä tekisi yöpöydän lisäksi vaikka mitä säilytysjärjestelmiä! :-)

 • Reply Ansku 11.09.2013 at 6:54 pm

  Lantern-lamppua olen ihaillut jo jonkin aikaa, myöskin tuo leimu on todellinen kaunotar! Kummallekin olisi varattuna paraati paikka olohuoneessa -tunnelmaa lisäämään pimeneviin iltoihin.

 • Reply Katja 11.09.2013 at 6:57 pm

  Iittalan uutiskirjeestä olen ihastellut noita Leimu-valaisimia, niiden ruskea lasi ja harmaa betoni ovat todella kaunis yhdistelmä. Tarvitsisimme koko perheen yhteiseen makuuhuoneeseen yövalon, nuo lamput varmaan luovat kauniin tunnelmallista valoa. Ja tuo sinun vakka-ideasi on aivan loistava! Olen tuonut lapsuudenkodistani vanhat barbini lapsilleni leikittäväksi, mutta niiltä puuttuu vielä hyvä säilytyspaikka. Vakkahan näyttää olevan siihen ihan täydellinen.

 • Reply Marjatta 11.09.2013 at 7:38 pm

  Noista Vakka-säilyttimistä tulisi tyylikkäät legojen säilytyslootat meidän miljoonille legopalikoille! Ja eiköhän noille molemmille valaisimillekin keksittäisi paikat.

 • Reply Tarja 11.09.2013 at 8:29 pm

  Leimu on kyllä valloittava. Lanternkin on ikuisesti ihana…. Lamppu joka tapauksessa – kaunista valoa ei ole koskaan liikaa!

 • Reply Annukka 11.09.2013 at 8:37 pm

  Haluaisin säilöä valkoiseen vakkaan lapsosen elämän alkutaipaleelta muistoja, onnittelukortteja, äidin neuloman mekon, tädiltä saadut ihanat huopatöppöset jne. tärkeitä säilyttämisen arvoisia asioita.

 • Reply Kaisu 11.09.2013 at 9:08 pm

  Kaikki uutuudet ovat todella mielenkiintoisia ja niissä on design-klassikoiden ainesta! Omaan kotiin kelpuuttaisin kaikki, mutta erityisesti valaisimet ovat vieneet sydämen. Pieni valkoinen Lantern yöpöydälle, kuparinvärinen Leimu olohuoneen sivupöydälle tuomaan tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin :)

 • Reply tildamaa 11.09.2013 at 9:52 pm

  Lantern olisi kaunis lisävalo vuokra-asunnossa, jossa valaistus on muuten karu ja usein pidämmekin vain tunnelmavalaisimia päällä. Toki myös vakkasäilyttimille löytyisi paikka esimerkiksi pienestä eteisestä!

 • Reply Emma 11.09.2013 at 9:55 pm

  Vakasta kokoaisin meille yöpöydät, niiden sisällä voisi säilyttää vaikka iltalukemista.

 • Reply Mimmuli 11.09.2013 at 10:08 pm

  Tuo Leimu-valaisin on jännittävä, tyylikäs ja karkean hauska samaan aikaan. Ajatus betonin ja lasin yhdistelmästä saa ensialkuun ihon kananlihalle, mutta sehän toimii hyvin juuri noin. Ihana Leimu tulisi sohvanurkkaukseen. Voi kun se olisi tervetullut!

 • Reply Minttu 11.09.2013 at 10:50 pm

  Vakkaan voisi sulloa kaiken lojuvan sälän. :)

 • Reply Liinu 12.09.2013 at 3:25 am

  Ojoi, ihania ovat kaikki! Ehottomana ykkösenä ottaisin itse Latern valaisimen olohuonetta valaisemaan syksyn pimeneviä iltoja valkoisen tason päälle, myös Vakka laatikot olisivat näppäriä huoneessa kun huoneessa, lapset varmaan heittäytyisivät ihan villeiksi kun sellaset käsiinsä saisivat..

 • Reply Sienna 12.09.2013 at 9:13 am

  Mukana! Valaisimia meillä alkaa olla jo liikaakin, joten Iittalalta haluaisin nyt ehdottomasti nuo Vakka-laatikot. Vaneriset on kyllä kauniit, mutta ehkä kuitenkin ottaisin valkoiset. Toisaalta….äh! Ihania molemmat!

 • Reply VIRPI 12.09.2013 at 9:25 am

  Vakka- rasiat ovat aivan upeat, koottuna esim päällekkäin yöpöydäksi, yksinkertaisen kaunista ja säilysratkaisuna monille pikkutavaroille hieno idea.

  Ihan ensimmäiseksi tuli mieleen nuo vakat siten, että ostan niitä WC tilan pöydälle ilmettä raikastamaan ja pikkusälälle säilytykseksi, jotain kivaa pientä kaunista päälle.

 • Reply Kikka 12.09.2013 at 9:50 am

  Vakka ja Leimu ovat ehdottomasti mun suosikit! Noi Vakka laatikot näyttää ainakin noissa Iittalan omissa kuvissa aivan mahtavilta yöpöytinä, että sitä ainakin kokeilisin.

 • Reply Kikka 12.09.2013 at 11:39 am

  Ihania Uutuuksia kaikki :)
  Valkoinen Latern päätyisi olohuoneeseen tunnelmantuojaksi.
  Huopakassit kenkien säilytykseen ja Vakkas säilyttimet menisivät olohuoneeseen.

 • Reply Tuulia 12.09.2013 at 11:42 am

  Ihastuin eniten kuparinväriseen Lanterniin, sopisi täydellisesti meidän keittiönpöydälle romanttisien illallisien ja illanistujaisten kattauksiin.

 • Reply Maija 12.09.2013 at 11:54 am

  Leimu-valaisinta olen ihaillut jo pitkän aikaa! Ensimmäisen kerran näin esittelyssä ”Dezeen”- nettilehden sivuilla (pssst, sivut joihin kannattaa tutustua!), tuolloin sitä ei oltu vielä esitelty juuri missään suomalaisessa mediassa. Olen käynyt Leimua myös Iittalan liikkeessä monet kerrat jo ihailemassa. Opiskelijabudjetti tosin on toista mieltä, joten sen ilmestymistä kotiimme saan odottaa vielä ainakin hetken :) Vakka säilyttimet ovat myös upeita ja Lantern-valaisin on kiva uutuus kynttiläversionsa rinnalle. Iittalalle on ilmestynyt viime vuosina upeita uutuustuotteita ja kelpuuttaisin kotiimme heiltä lähes mitä vaan ja aika paljon heidän tuotteitaan meiltä jo löytyykin :)

 • Reply em-mau 12.09.2013 at 12:42 pm

  50-luvulla rakennetussa kerrostalokodissamme on vähän kiinteitä säilytyskalusteita, joten säilytystilat täytyy säveltää omasta päästä. nyt suunnittelmissa on kirjahylly/varastohylly, joka täytetään kauniilla laatikoilla. nuo vakka-säilyttimethän olisivat täydellisiä siihen tarkoitukseen!

 • Reply Hanna 12.09.2013 at 4:16 pm

  Kaikkia uutuuksia olen käynyt Iittalalla ihailemassa. Sekä Lantern- , että Leimu -valaisimet sopisivat hyvin tunnelman luojaksi uudistuneeseen työhuone/takkahuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Ja Vakka-säilytyslaatikoille löytyisi vaikka mitä käyttöä, niin kauniin yksinkertaiset.

 • Reply Minna 12.09.2013 at 6:30 pm

  Vanha kämppä jää ja uusi komeron kokoinen yksiö odottaa kun lähden kuukauden päästä opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Tahdon sinne Leimun! <3

 • Reply Mammu 12.09.2013 at 8:50 pm

  Vakka iskee minun silmään heti. Monikäyttöinen, voi nostaa myös lyhyemmälle sivulle seisomaan. Sopisi meillä ainakin eteiseen.
  Näistä valaisimista ottaisin Leimun ja sijoittaisin ainakin juhlien ajaksi parvekkeelle. Voi kuulostaa hurjalta, mutta uskon, että näin pimenevien iltojen aikaan näyttäisi todella hyvältä!

 • Reply R 12.09.2013 at 8:55 pm

  Olen haaveillut leimun loisteesta siitä kerran kun ensikertaa kohtasimme.
  Se on niin kaunis ja keveä ja samalla niin rouhea ja raskas.
  Varmasti täydellinen tunnelman luoja! Betoni ja lasi yhdistyvät niin kauniisti, luoden samalla jotain klassista ja modernia. Täydellinen valaisin joka varmasti luo ihanan syystunnelman.

 • Reply Reetta 12.09.2013 at 9:30 pm

  Vakka olisi varsin kaunis lelusäilytin olohuoneeseen. Myös sähköistetyn laternin näkisin mielelläni kodissamme. On vaan meidän 2-vuotias tahmatassu turhan innokas valojen sytyttelijä, joten se ei olisi tällä hetkellä kovin hyvä valinta.

 • Reply Ellen 12.09.2013 at 10:23 pm

  Meno-huopakassit sopisivat mainiosti meille! Pienin käyttölaukuksi ja isoin koko käsityölankojen ja keskeneräisten neulomusten säilyttimiseksi :)

 • Reply Koo 12.09.2013 at 11:19 pm

  Leimu on ollut himotus -listalla siitä asti, kun siitä ensimmäiset kuvat näin.
  Valaisin, jossa yhdistyy herkkä lasi raffiin betoniin, perfekto!
  Jos lahjakortin voittaisin kotiuttaisin Leimun makuuhuoneen lipaston päälle tuomaan valoa ja iloa elämään.

 • Reply Pinja 12.09.2013 at 11:44 pm

  Olen aivan ihastunut tuohon Leimu valaisimeen samoin kuin Vakka-säilytyslaatikoihin. Leimu olisi täydellinen tunnelma valaisin meidän eteisen lipaston päälle josta sen lämmin valo tulvisi koko asuntoon! Tuntuu, että Leimu olisi juuri se oikea siihen paikkaan etsimäni valaisin. Puunväriset Vakka-laatikot toimisivat meillä täydellisesti yöpöytinä, ne ovat niin kauniin yksinkertaiset, mutta sisälle mahtuu hyvin myös tavaraa piiloon!

 • Reply Yorkki 13.09.2013 at 12:27 pm

  Ilman muuta ykkös valinta on kuparinruskea Leimu – tupaan mökille.

 • Reply Sanna-Maija 13.09.2013 at 1:22 pm

  Vakkaa tulisi meillekin…eteiseen hattuja, hanskoja yms varten ja makuuhuoneeseen yöpöydäksi. Meno-kassi tulisi sitten ulkosaunalle ”pyyhekassiksi”. kaikki uutuudeet kelpaisivat kyllä!

 • Reply Aila 13.09.2013 at 4:26 pm

  Vakka sopisi jatkoksi omille vaneripurkeille ja Leimusta saisi kauniin valaisimen uudelle olohuoneelleni.

 • Reply heidi. 13.09.2013 at 5:25 pm

  Aaaa, mikä arvonta!
  Loimu on varmasti kaunein valaisin mitä olen nähnyt pitkään aikaan. Minä laittaisin sen ruokapöydälle tunnelmaa luomaan; onhan ne kynttiläillalliset ihania mutta veikkaan, että Loimun kanssa ne olisivat vielä ihanampia!

 • Reply Veera 13.09.2013 at 7:09 pm

  Oi miten ihana kilpailu! Mielestäni kaikki Iittalan uutuudet ovat upeita. Olen kuitenkin jo usean vuoden keräillyt erilaisia ruskeita lasipulloja ja -purkkeja. Kuparinruskea Lantern sopisi tähän kokoelmaan hyvin ja toimisi myös ihanana tunnelmanluojana olohuoneemme senkin päällä.

 • Reply s 13.09.2013 at 7:17 pm

  Kääk! Ihania Leimu valaisimia, sopisi vallan meidänkin huusholliin! :)

 • Reply pöllö 13.09.2013 at 11:05 pm

  Leimu valaisin on tosi kiva erityisesti betonisen jalan takia. Uuteen kotiin se sopisi nakutettuna mihin huoneeseen tahansa.

 • Reply Niia 13.09.2013 at 11:24 pm

  Huh, vielä ehtii! Piti vastata tähän jo aiemmin päivällä, mutta tottakai se sitten unohtui.

  Ottaisin kotiini mieluusti noita Vakka-laatikoita – meille tuli postissa muutama päivä sitten Iittalan esite jonka kannessa ne olivat, ja aloin heti hehkuttaa niitä taloutemme toiselle osapuolelle. Meillä on aika mustavalkoinen koti, joten tuollaiset vaneriset laatikot toisivat kivasti eloa sisustukseen :)

 • Reply mommi 14.09.2013 at 9:53 am

  ihailen Iittalan taitoa yhdistellä ajatonta suomalaista muotoilua trendeihin , hyvä esimerkki on leimu-valo . en ole ennen löytänyt apteekkarin purkilleni kaveria mutta tuo valo (missä on täydelline määrä betonia) olisi varmasti hyvä bestis vaihtoehto . monipuoliseen menoon rakastuin ensisilmäyksellä ja semmoisen tilasinki jo sormet syyhyten kotiini . lanternin muotoilu ei petä joten se piristäisi huonetta kuin huonetta puhtaalla valkoisuudellaan!

 • Reply J.P. 14.09.2013 at 11:55 am

  Kaikki kelpais mutta eniten innoissaan tuosta huopakassista. Nythän on niin tyylikäs kauppakassi että kelpaa.Myös Lantern on mieluisa. Varsinkin pimeneviin syksyn iltoihin.

 • Reply Hanna 14.09.2013 at 2:57 pm

  En osaa valita, upeita tuotteita kaikki. Vaneriset säilytyslokerot sopisivat meillä legolaatikoiksi olohuoneen nurkkaan! Huoakassit taas kattoterassille vilttien säilytyskasseiksi.

 • Reply Tiina Salokannel 14.09.2013 at 5:44 pm

  Uulalaa! Himoitsen Vakkoja kaikenlaiseen säilyttämiseen, kauniista säilytysratkaisuista kun on aina apua ja iloa jokapäiväisen kaaoksen suitsimiseen. Ja valaisimista kaikki sopisivat upeasti tämän seitsenkymmenluvun kotimme mihin tahansa tilaan, etenkin Leimusta tulee tuo aikakausi auttamatta mieleen. Takkahuoneen tunnelmaa, miksei minkä tahansa huoneen. Pidän!

 • Reply jane 14.09.2013 at 11:22 pm

  Lantern-valaisin valkoinen passais kyllä melkeen mihin vaan!mutta ehottomasti ykkönen tällä hetkellä noi vaneriset vakat<3 niihin sais lasten leluja aika näppärästi ja kestää aikuisen silmä katella:)

 • Reply Henna73 15.09.2013 at 7:50 am

  Vakka on upea säilytykseen ja piilottaisn siihen kaikki irtotavarat olkkarissa (kuten kaukosäätimet)

 • Reply Katri 15.09.2013 at 11:07 am

  Vakka-laatikot olisi kyllä kova sana kaikille pienille tietokoneromppeille, jotka aina ärsyttävästi seilaavat ympäri asuntoa nurkasta nurkkaan, aina väärään aikaan ne ovat esillä haittaamassa esteetikon silmää ja juuri kriittisellä hetkellä kun tarvisi ei niitä löydykään mistään. Loimu- valaisin olisi myös aivan ihana valkoiseen mutta pieneen ja pimeään eteiseen ilahduttamaan kotiintulijaa iltahämärällä :-)

 • Reply Miia 15.09.2013 at 12:00 pm

  Meno huopakassi sopii hyvin lehtikoriksi, valkoiset Vakka säilyttimet kylpyhuoneeseen tärkeiden pikkutavaroiden säilyttämiseen. :)

 • Reply Noora 15.09.2013 at 6:35 pm

  Nuo Vakka-laatikot olisivat juuri passelit meidän pikkuneidin alati kasvavan leluarsenaalin säilytykseen :)

 • Reply Johanna 15.09.2013 at 7:20 pm

  Kuparisen ruskea Leimu toisi kaunista ja lämpimän sävyistä valoa vihreäsävytteisen kotimme syysiltoihin.

 • Reply nalle 15.09.2013 at 7:46 pm

  Kaikki ovat ihania, mutta Vakka varmaan tarpeellisin.

 • Reply annak 15.09.2013 at 9:02 pm

  Eniten sykähdytti nuo laatikostot ja huopakassit, olisivat mahtavia tavaroiden säilytykseen. Lastenhuoneeseen haaveilen noita huopakasseja, omaan makuuhuoneeseen taas Vakka-laatikoita.

 • Reply Eevis 15.09.2013 at 10:36 pm

  Vakkoja tai huopakasseja mahtuisi meillä eteiseen ja olohuoneeseen ja niiden sisältä löytyisi kaikkea pipoista leluihin ja kudontatarvikkeisiin!
  -Eevis-

 • Reply Maiju 15.09.2013 at 10:50 pm

  Tämä on vähän kuin suutarin lapsella ilman kenkiä eli olen todellinen lamppufriikki, mutta tällä hetkellä olohuoneessamme ei ole YHTÄÄN valaisinta! Tilanne on jopa ihan ongelmallinen, koska illat jo kovasti hämärtävät ja valoa tarvittaisiin… Iittalan valaisimista isoa Lanternia olen jo kovasti mielessäni kuvitellut olohuoneen nurkkaan eli se olisi ehdottomasti se tuote, jonka kotiimme haluaisin!! Ja kovasti! :)

 • Reply Esmeralda 15.09.2013 at 11:09 pm

  Minusta tuo valkoinen Lantern -valaisin näyttää niin ihanalle, että sellaisen haluaisin saada kotiini! :)

 • Reply AnnuM 16.09.2013 at 7:30 am

  Vakkalaatikoista kootut yöpöydät sopisivat makuuhuoneeseen ja ihana Leimu-valaisin olohuoneeseen.

 • Reply Janina 16.09.2013 at 12:09 pm

  Ruskea lantern on todella upea! Sopisi hienosti meidän makuuhuoneeseen joka on vielä vähän kesken. Lantern toisi hieno tunnelmaa makuuhuoneseen juuri syksyllä :)
  – Janina

 • Reply Minnanen 16.09.2013 at 2:55 pm

  Meille sopisivat Vakka-säilyttimet. Tällä hetkellä irtotavarat ovat varmaan kymmenessä erilaisessa korissa tai laatikossa ja kaipaisin yhtenäistä ilmettä.

 • Reply Virpi 16.09.2013 at 3:39 pm

  Leimun ottaisin keittiöön jääkaapin päälle syksyyn lämmintä valoa tuomaan. Vakat sopisivat kenkien säilytykseen ja esillepanoon!

 • Reply Outi Nurminen 16.09.2013 at 5:28 pm

  Leimu-valaisin on ihana! Kyllä kelpaisi!

 • Reply Ilona 16.09.2013 at 5:28 pm

  Vaikka sekä lantern- että leimu-valaisimet on kummatkin houkuttelevia, niin ehkä silti leimuun olen ihastunut enemmän. Pidän ajatuksesta, että sillä voisi luoda kauniita ryhmiä, koska siitä on nuo kaksi eri valaisinkokoa. Ja leppeänä syysiltana myös parvekkeelle tunnelmaaluomaan esim. illalliselle.

 • Reply I.R. 16.09.2013 at 5:29 pm

  Vakka-säilyttimiä kokoaisin pinoksi olohuoneeseen, ja pienemmän valkoisen Lanternin laittaisin ikkunalaudalle tunnelmavalaisimeksi.

 • Reply Pirde 16.09.2013 at 5:30 pm

  Leimu-valaisin sopisi hyvin meidän olkkarin sävyihin tunnelmaa luomaan.

 • Reply mjai 16.09.2013 at 5:33 pm

  Leimuja mun kotiin tunnelmaa luomaan!

 • Reply Sanna 16.09.2013 at 5:43 pm

  Olen juuri muuttanut isompaan asuntoon, joten uusille valaisimille ja sisustustavaroille on tarvetta! Omaan kotiin sopisi lantern valaisin valkoisena. Makuuhuone kaipaa vielä tunnelmavalaisinta, joten ehkä laittaisin valaisimen sinne. Tai sitten olohuone/ruokailutilaan. Eteiseen tarvitsen säilytyspaikkaa huiveille, pipoille, hanskoille yms., joten vakka säilytin valkoisena sopisi siihen tarkoitukseen täydellisesti. Meno kassi on myös ihana :) nämä sopivat moneen käyttötarkoitukseen ja huoneeseen, joten tarpeen tullen voisi niitä aina siirrellä paikasta toiseen :D

 • Reply irene 16.09.2013 at 5:46 pm

  Aiva upea Leimu valaisin.Syksyllä pitää valoilla saada tunnelmaa.

 • Reply Anneli 16.09.2013 at 5:52 pm

  Vakka säilyttimet ottaisin käyttöön heti; ne ovat tosi monikäyttöisiä.
  Kuparinruskea Leimu sopisi olohuoneeseemme sekä makkariin antamaan tunnelmallista valoa.

 • Reply Heli 16.09.2013 at 6:04 pm

  aivan upea tuo Lantern Valaisin kuparin värisenä, mahtavan tunnelman loisi olohuoneeseen

 • Reply Sanna 16.09.2013 at 6:19 pm

  Valkoinen Vakka hakusessa eteiseen huivien ja hanskojen säilytykseen. Leimu-valaisin sykähdytti jo kun näin infoa uutuuksista. Yöpöydälle sen laittaisin tunnelmaa luomaan.

 • Reply Hanna 16.09.2013 at 6:23 pm

  Suomalaisten suosiman mustavalkoisen sisustuksen ”ongelmaksi” muodostuu usein sen luoma kylmä tai kliininen vaikutelma. Toki yhdistelemällä eri materiaaleja ja sävyjä sisustukseen saadaan eloa ja pehmeyttä, mutta itselleni tärkein lämmönlähde ja tunnelmanluoja on oikea ja kaunis valaistus. Kattovalaisin ei käytännössä katsoen ole päällä koskaan ja lokki lenteleekin katossa lähinnä tyylillisistä syistä. Valon asuntoon tuovat useat pienet valaisimet ja kynttilät.

  Iittalan sisustusuutuudet ovat ihana ja tervetullut lisä brändin tarjontaan. Leimu-valaisimen, kuin myös Lanternin kauniin rusehtavat sävyt olisivat täydellisiä tunnelman luojia myös omaan kotiini. Ne toisivat sitä kaivattua lämpöä muuten kovin valkoiseen asuntoon. Harmaat huopakassit taas näkisin kodin jokaisessa huoneessa. Niiden sävy ja materiaali tuovat nekin pehmeyttä sisustukseen ja erikokoisten kassien käyttömahdollisuudet ovat loputtomat.

 • Reply kiruska 16.09.2013 at 6:36 pm

  kuparinruskea leimuvalaisin aivan ihana , toisi mukavasti väriä makkariin :)

 • Reply Taateli 16.09.2013 at 6:38 pm

  Kotiini sopisi ehdottomasti kuparinruskeat Leimu-lamput, voisin hyvinkin kuvitella ne niin olohuoneeseen, keittiöön kuin makuuhuoneeseenkin tunnelmaa luomaan. Pidän kovasti myös Vakka-bokseista. Voisin pinota niitä päällekkäin apupöydäksi ja käyttää vaikkapa sängyssä löhäillessä läppärin alustana tai aamiaispöytänä.

 • Reply Sonjuska 16.09.2013 at 6:58 pm

  Harmaat huopakassit on ihanat, niihin voi säilöä lempilehdet ja muuta tavaraa. Ja sopivat hyvin sisustukseen.

 • Reply Anis 16.09.2013 at 7:12 pm

  Pieni Lantern valaisin kauniissa kuparinsävyssä olisi tydellinen valaisin kylpyhuoneeseen, sillä loisi syysaamuihin ihanan pehmeän valon.

 • Reply Lyydia 16.09.2013 at 7:13 pm

  Leimu-valaisin (isompi) ja Vakka-vaneriloota ovat ihan mukavat.
  Ottaisin heti kotiini.

 • Reply leila 16.09.2013 at 7:30 pm

  Leimu valaisin on ihanan näköinen ja uskoisin sen sopivan juuri minun pöydälleni.

 • Reply Nina Kainua 16.09.2013 at 7:36 pm

  tuo leimu valaisin oikein oikein isona viimeistelisi meidän kokovalkoisen makuuhuoneen :)

 • Reply Päivi 16.09.2013 at 7:47 pm

  Ison valkoisen Lantern-valaisimen laittaisin keittiön ikkunalaudalle. Se olisi siihen just sopivan kokoinen ja antaisi just sellasta hyvää tunnelma ja kulku valoa mitä haluaisin. Valaisin on todella tyylikäs ja passaisi meille oikein loistavasti :)

 • Reply Heli 16.09.2013 at 8:05 pm

  Suunnitteleepa Harri Koskinen mitä tahansa, niin aina tykkään ;) Omasta kodista löytyy jo Block-valaisin. Lantern-kynttilälyhdyn tai vaikka useammankin haluaisin, mutten raaski. Tykkään, kovasti tykkään näistä kaikista! Vain Meno-kassi jäisi hankkimatta, koska on tekokuitua :/ Tuon hintainen pitäisi ilman muuta olla täyttä suomenlampaan villaa!
  Vakka-säilyttimille useita eri käyttötarkoituksia ja saavat olla silmissä. Kaikki valaisimet niin kauniita! Voisi jättää yöksikin päälle. Kohta aamutkin pimeitä, olisi lempeämpää herätä pehmeään valoon.

 • Reply Lily 16.09.2013 at 8:26 pm

  Kaikki ovat ihania, en osaa valita!! Oijoi, ehkä muutamasta Vakasta rakentaisin pöydät vaikka olohuoneeseen ja eteiseen. Upea!

 • Reply Inka Nillukka 16.09.2013 at 8:37 pm

  Iso valkoinen Lantern näyttäisi hyvältä äitini pianon päällä.

 • Reply Sirkku 16.09.2013 at 8:52 pm

  Meno-huopakassi olisi tosi kiva. Välillä lojuu pari paperikassia keittiössä täynnä lehtiä. Iso huopakassi toisi esteettisyyttä tähän arjen ongelmaan.

  Valkoisella Lantern lampulla voisi luoda ihanaa tunnelmaan ruokatilaan, kun ruokailu nyt alkaa keskittyä sisätiloihin.

 • Reply sorbus 16.09.2013 at 9:05 pm

  Leimu-valaisin on suosikkini uutuuksista. Tunnelmavaloa olohuoneeseen tuomaan…

 • Reply Tanja 16.09.2013 at 9:36 pm

  Vakka -säilyttimet ovat ihanat. Keräisin näihin lehtiä, lasten irtosälää, pokkareita. Näitä kehtaisi pitää esillä!

 • Reply memmu 16.09.2013 at 9:41 pm

  Lantern valaisin löytäisi meiltä paikan.

 • Reply Annika 16.09.2013 at 9:51 pm

  Aivan ihania juttuja! Laittaisin huopakassit ehdottomasti eteiseen – pipot ja huivit järjestyksessä kauniissa kasseissa. Leimu – valaisin sopis mahtavasti keittiöön tunnelman luojaksi! Ikkunattomassa tilassa on niin hämärää välillä :(

 • Reply Tarja 16.09.2013 at 10:09 pm

  Kuparinruskean Leimun haluaisin ehdottomasti sänkyni viereen. Iskin siihen heti silmäni kun näin sen kaupan ikkunassa ekaa kertaa.

 • Reply Armi 16.09.2013 at 10:58 pm

  Kyllä ne olisi nuo vanerit laatikot. Ripottelisin niitä vähän sinne tänne: eteiseen hatuille ja hanskoille, olohuoneeseen lehdille ja pieniksi tasoiksi, makuuhuoneeseen yöpöydäksi. Pieneen asuntoon olisivat monikäyttöisyydessään ja ajattomassa kauneudessaan ihanteelliset! Voisin kuvitella, että ne matkaisivat loppuiän mukana kodista toiseen.

 • Reply Jenni 17.09.2013 at 12:18 pm

  Meiltä rakastavan kodin saisi Vakka-säilytyslaatikot jotka passaisi mahtavasti sisustukseemme!

 • Reply Jutta 17.09.2013 at 12:30 pm

  Lantern pääsisi yksinäiselle lanternilleni kaveriksi olkkariin senkin päälle. Huopakassit puolestaan pääsisi eteiseen lasten pipo ja hanskasäilytyspaikaksi.

 • Reply Susula 17.09.2013 at 6:04 pm

  Leimu-valaisin on upea ja ajaton. Se toisi syysiltoina kotiini ihanaa lämpöä ja valoa, joita tarvitaan uudessa elämänvaiheessa 10 vuoden suhteen jäätyä taakse.

 • Reply Valtsu 17.09.2013 at 6:49 pm

  Valokoinen Lantern makuuhuoneeseen tunnelmaa luomaan..:)

 • Reply Anu 17.09.2013 at 8:54 pm

  Lantern valaisin olisi täydellinen yöpöydälle ja Vakka sopisi säilyttämään sisällään ihan mitä vaan :)

 • Reply Tanja-73 17.09.2013 at 10:39 pm

  Leimu-valaisin sopisi olohuoneeseen. Muutkin uutuudet ihania ja niille varmasti löytyisi paikka kodistani. :)

 • Reply Iris Kamunen 17.09.2013 at 10:56 pm

  Leimu ja Lantern kuparisena sopisivat meidän huusholliin, ihan mihin vaan.

 • Reply Riikka 18.09.2013 at 9:38 am

  Leimu sopisi upeasti meidän ruokasaliin, vaikka Iittalan uutuustuotteista kelpuuttaisin kyllä kotiin minkä tahansa!

 • Reply Tiia 18.09.2013 at 11:14 am

  Kiva kilpailu! Pinoaisin valkoisia Vakkoja tukevaksi torniksi keittoseinäni aputasoksi. Vakkoihin sujahtaisi mukavasti kuiva-ainearsenaalini, jolloin toinen keittiökaapeistani vapautuisi astioille. Vakka -tornin alle väkertäisin pyörät, jotta aputaso olisi vaivatonta siirtää suihkuhuoneen oven edestä. Äidille olisi ihana antaa valkoinen Lantern -lamppu!

 • Reply Jenni S 18.09.2013 at 1:04 pm

  Leimu sopisi tunnelmavalon luojaksi olohuoneen 50-luvun pikkupöydälle. Vakoissa säilyttäisin neulelankoja. Lanternin sijoittaisin tunnelmavalaisimeksi yläkerran aulaan. Ihania ovat!

 • Reply Sonja 18.09.2013 at 1:18 pm

  Meille sopisi parhaiten varmaan tuollainen sähköistetty Latern tai sitten kasa Vakkoja. :)

 • Reply Susanna 18.09.2013 at 4:14 pm

  Leimu valaisin oli rakkautta ensi silmäyksellä! Tarvitseeko muuta perusteluita?

 • Reply Annaella 18.09.2013 at 4:51 pm

  Lantern valaisimet, vaikka kaikissa väreissä! Kyllä muillekin löytyisi paikka ilman muuta :)

 • Reply Veera 18.09.2013 at 5:10 pm

  Leimu ottaisi paikkansa ehdottomasti tuosta ikkunalaudalta, missä se toisi kivasti tunnelmaa tähän pikkuiseen kaupunkiyksiöön ja voisi leimuta pimeinä syysiltoina myös kadulla liikkujien iloksi. Vakka-säilyttimet olisivat myöskin ihan huippu juttu tällaiseen city-kotiin, missä hyvännäköiset säilytysratkaisut ovat yleensä hankalasti toteutettavissa!

 • Reply Maija 18.09.2013 at 11:02 pm

  Helppo vastata: upea Leimu-valaisin pääsisi meidän olohuoneeseen valaisemaan synkkiä iltoja ja hämäriä aamuja. Huoneen yleisvalo on jokseenkin riittämätön, joten valaisen huonetta mieluusti pötälampuilla ja kynttilöillä.

  Valkoiset Vakka-säilyttimet sopisivat alakerran vessan hyllylle tuubien ja purtiloiden piilottamiseen!

 • Reply Marika 19.09.2013 at 11:44 am

  Rakastan valaisimia. Lantern-valaisin on hyvin kaunis ja sopisi olohuoneeseen. Leimun ulkomuodossa näen hyvin paljon 70-lukua, sopisi hyvin meidän yläkerran matalamman lipaston päälle.

 • Reply Tuula 19.09.2013 at 3:19 pm

  Nuo vakka säilyttimet näyttävät aina vaan paremmilta!

 • Reply Leena 19.09.2013 at 3:40 pm

  Upea Leimu-valaisin tulisi makuuhuoneen kohokohdaksi ja ehkä välillä olohuoneeseenkin! Sitä katsellessa mieli lepäisi. Todella hieno valaisin, jossa on hyvällä työllä yhdistettu eri materiaaleja.

 • Reply kaija 19.09.2013 at 6:00 pm

  Vakka säilytysrasiat ovat mainioita pieneen asuntoon.Samoin molemmat valaisimet löytävät paikkansa, toinen olohuoneessa, toinen makuuhuoneessa.

 • Reply Jenka 20.09.2013 at 12:06 am

  Leimu-valaisinta ihailen ja se kotiutuisi muutaman Vakan kanssa, jos arpaonni suosii!!!

 • Reply mmini 20.09.2013 at 9:08 am

  Ehdottomasti Vakka! Kaunis ja ajaton esine, joka varmasti siirtyy ja liikkuu huoneesta ja käyttötarkoituksesta toiseen. Tuo vaneri on vaan niin kaunis! Valkoisen Lanternin sijoittaisin tällä hetkellä makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen tunnelmavaloksi.

 • Reply Susanna 20.09.2013 at 10:08 am

  Lantern-valaisimet ja kynttiläsomisteet ovat täydellisiä! Niitä voisin haalia meille loputtomiin…

 • Reply Aulii 20.09.2013 at 12:09 pm

  Rakastan oranssinpunertavaa valoa, joten ehdoton suosikkini näistä on Leimu! Se pääsisi parvelle luomaan/lisäämään pesämäistä tunnelmaa, kutsumaan lämpöisen hehkunsa alle. Parvella ei tällä hetkellä ole muuta kuin patja, joten sijoittaisin Leimun kaiteen viereen näkyville. Kun aikanaan muutamme täältä pois, kaunis valaisin saisi varmasti kunniapaikan olohuoneessa tai ikkunalaudalla.

  Antaisin mieluusti kodin myös valkoiselle monikäyttöiselle Vakalle. Sekin pääsisi parvelle, yöpöydäksi.

 • Reply santtu 20.09.2013 at 7:34 pm

  Leimut, oi Leimut! Iki-ihanat!! Eteiseen senkin päälle tai olohuoneeseen sivupöydälle. Betonin ja lasin yhdistelmä on uusi ja huippuhieno :)

 • Reply Jonna / suolaa&hunajaa 20.09.2013 at 8:30 pm

  Tämä on minusta ehdottomasti yksi syksyn ehdottomasti kiinnostavimpia kokonaisuuksia. Meille tulee ehdottomasti ikisuosikkini Lantern – suuri sellainen tunnelmavaloksi olohuoneeseen. Tykkään myös Vakka-laatikoista ja Meno-kassi taitaa tulla lehtien keräyskassiksi eteiseen.

 • Reply Eeva 20.09.2013 at 9:20 pm

  Vakkaa suunnittelin sohvan viereen useampaa päällekkäin. Sinne sujahtais lasten lelut ja omat käsityöt. Älyttömän hyvä idea tuo barbien koti. Voi siis olla, että lastenhuoneeseenki pitää pari laittaa!

 • Reply kohtaaja 21.09.2013 at 5:45 pm

  ihania uutuuksia! Vakka-laatikot eritoten mieleeni!

 • Reply keira 21.09.2013 at 5:45 pm

  Ai ko noi vanerilaatikot on ihana! Niille keksis kyllä paikan vaikka mistä. Vaikka seinälle ja Leimulamppu siihen päälle. Mulle mulle!

 • Reply Kaisa 21.09.2013 at 8:08 pm

  Pehmeän valon ystävänä Leimu-valaisin olisi kivintä meidän kotiin tänä syksynä!

 • Reply U 21.09.2013 at 9:06 pm

  Leimu olisi täydellinen uuteen asuntooni tuomaan tunnelmallista valoa. Myös vakoille olisi varmasti yksiön säilytyksessä paikkansa….. :)

 • Reply Hanna 21.09.2013 at 9:10 pm

  Kauniista vakasta tulisi hyvä ja tukeva peti kissoillemme. Leimu valaisin toisi ihanaa tunnelmaa olohuoneen vanhan lipaston päällä.

 • Reply Jonna 21.09.2013 at 9:55 pm

  Mahtava arvonta! Vanerilaatikoita kävinkin katselemassa jo. Näkisin ne kaikista mieluiten tulevassa olohuoneessa sohvan vieressä. Laatikkoihin laittaisin työn alla olevat neuleet ja ihanimmat langat. Samassa tilassa olisi myös valaisimille tilausta. Tuo Lantern on valtavan kaunis. Sen laittaisin harmaan vanhan kaupantiskinä toimineen laatikoston päälle, sytyttäisin valon iltaisin, kun yläkerrassa pienet nukkuisi.

 • Reply Venla 22.09.2013 at 12:41 am

  Vakka-vanerilaatikot! Niistä sais vaikka mitä. Näppäriä säilytykseen. Ja ajatus kirjahyllystäkin rakentuu päähän kun nuo näkee..

 • Reply Annukka 22.09.2013 at 11:56 am

  Leimu-valaisin on upea! Asettaisin sen meidän ruokailutilan piirongin päälle tällä hetkellä valaistukseltaan pimeäksi jäävää nurkkaa valaisemaan. Leimun nähtyäni voi olla vaikeaa enää tyytyä mihinkään muuhun valaisimeen..

 • Reply rensu 22.09.2013 at 1:17 pm

  Rakastuin Leimuun heti kun sen ensimmäistä kertaa näin. Sille olisi jo paikka katsottuna senkin päältä, sopisi kauniisti punaisen Kaasan kaveriksi ja ilahduttaisi suuresti kauneudellaan ja valollaan syksyn pimeydessä. Enpå keksi mistä voisin tällä hetkellä enempåå ilahtua kuin siitä, että saisin ikioman Leimun :)

 • Reply Elli 22.09.2013 at 2:04 pm

  Valkoinen Lantern -valaisin on ehdoton suosikkini. Se pääsisi paraatipaikalle pikkuiseen yksiööni tunnelmaa luomaan.

 • Reply Anu 22.09.2013 at 6:40 pm

  En ole mikään valaisinfriikki, mutta Leimu on ihmeen ihana! Sijoittaisin sen olohuoneeseen ikkunalle muutaman vähäeleisen ja erikoisen, betoniruukkuun tai harmaasen sinkkiastiaan istutetun viherkasvin seuraksi. Iloa ja valoa riittäisi ikkunalla myös naapureille.

 • Reply Hanna-Leena 23.09.2013 at 2:04 pm

  Leimu-valaisimessa on yhdistetty hienolla tavalla kylmää betonia ja lämmintä kuparilasia(?). Sijoittaisin sen makuuhuoneeseen yöpöydälle Eijffingerin voimakaskuvioista tapettia vasten, aivan toisin siis kuin tähänastisissa mainoskuvissa on ollut. Myös vakka säilyttimet on kauniita. Niitä sijoittaisin luultavasti pinoksi eteiseen asusteiden säilytystä varten.

 • Reply e.m.h.j. 23.09.2013 at 5:01 pm

  Vakkasäilytin sopisi kuin nakutettu uuteen asuntoomme, ihania tuotteita!!

 • Reply Julia 23.09.2013 at 5:29 pm

  Vakka-laatikot lapsen leluille ja Lantern-valaisin makuuhuoneeseen.

 • Reply Saana 24.09.2013 at 4:23 pm

  Leimu olisi ihana, samoin vakka!

 • Reply Julle 24.09.2013 at 6:56 pm

  Vakka-laatikoille ja Meno-kasseille löytyy paikkoja mistä päin asuntoa vain!

 • Reply Sonja 24.09.2013 at 7:43 pm

  Meno-kassin ottaisin lapsen lelujen säilytykseen, lehtikoriksi tai eteiseen esim. koiran hihnojen tai omien pipojen/hanskojen säilytykseen. Valkoiset Vakka-laatikot sopisivat oikeastaan mihin vain, niin kauniita ovat! Leimu-valaisin näyttäisi täydelliseltä valkoisen vanhan lipaston päällä, luoden olohuoneeseen rauhallista valoa. Mahtavia tuotteita!

 • Reply Pikka 24.09.2013 at 8:45 pm

  Vakka ja leimu kotiutuisivat varmasti hyvin meille! Siispä peukut pystyyn ja varpaat ristiin!

 • Reply kiti 24.09.2013 at 9:46 pm

  Meno kassit olisi tosi kivat ja käytännölliset kerrostalo asujalle, kuten minulle. Valaistuksessa luotan kerroksellisuuteen jolloin ihanat Lanter ja Leimu valaismet ovat siihen täydellinen valinta erilaisen valon luomisessa ympäristöön. Oikein sijoittamalla esim. Lanter 600mm lattian tasoon saadaan tuloksena raikas valo tiettyyn pisteeseen huonetta. Mutta taas Lanter kupari saa aikaan todella kauniin valon kajon ikkunalaudalla. Ihanat Leimu valaisimet tuovat syskyisiin iltoihin lämmintä valon hohdetta niin kaukana sivupöydällä tai sohvapöydän ääressä.

 • Reply Mika 24.09.2013 at 9:58 pm

  Lantern valaisin sopisi parhaiten meidän vaaleaan kotiimme :)

 • Reply Juuli 24.09.2013 at 10:29 pm

  Vakka on ajattoman kaunis! Sopisi meikkipöydäksi korkeana pinona upeasti.

 • Reply Nanna 24.09.2013 at 10:46 pm

  Juuri kirjoitin blogiinin sisustuskeiju-haasteen, jossa haaveilin mm. Vakka-laatikoista sekä Lantern-kynttilälyhdystä. Vakkaa pinottuna pikkupöydäksi pukeutumishuoneeseen ja Lanternia kuparisena olohuoneeseen. Tai käy kyllä tuo Leimukin!

 • Reply Juliak 25.09.2013 at 11:45 am

  Vakka-laatikot vaikuttavat todella monikäyttöisiltä!

 • Reply Veikko 25.09.2013 at 11:57 am

  Vakka-laatikot sopisivat miehiseenkin sisustukseen yksinkertaisuudessaan.

 • Reply Nnu 25.09.2013 at 12:11 pm

  Meille parhaiten sopisi Meno huopakassit ja Vakka laatikot. Huopakasseihin säilöisin lehtiä ja pehmoleluja. Vakkalaatikot voisivat toimittaa yöpöydän tai olohuoneessa pienen sivupöydän virkaa. Vakkalaatikot sopisivat myös pikkusälän siistiin säilyttämiseen.

 • Reply Anneli 25.09.2013 at 4:36 pm

  Leimu, kuvissa väri tuntuu niin houkuttelevalta.

 • Reply Maija 25.09.2013 at 5:16 pm

  Olin myyty, kun näin ensimmäisiä kuvia Leimu-valaisimesta. Tämä on ehdottomasti ”pakko saada”-listallani. Leimu sopisi mihin tahansa kodissani, olohuoneen ikkunalaudalle, makkarin yöpöydälle, eteisen piirongin päälle. Aikoihin en ole nähnyt uutta tuotetta, mitä himoitsisin yhtä paljon kuin Leimua. Siis ihana!

 • Reply Marja-Liisa 25.09.2013 at 6:41 pm

  Upeita ovat kaikki, mutta vakka toisi tasapainoa ja järjestystä huoneisiin. Upean harmoninen tuote.

 • Reply NiinaLotta 25.09.2013 at 8:08 pm

  Leimu olisi ihana olohuoneessa:)

 • Reply Heini 25.09.2013 at 8:12 pm

  Itse laittaisin Lantern-valaisimia, yhden korkean ja kaksi matalaa valkoisen senkin päälle ja vakka-säilyttimet ovat aivan upeita ja käytännöllisiä. Niihin saa tyylikkäästi irtotavaraa piiloon.

 • Reply Petra 25.09.2013 at 8:13 pm

  Leimu on ehdottomana ykkösenä ostoslistallamme!

 • Reply eliisainen 25.09.2013 at 11:10 pm

  Hei,

  Mielelläni kotiuttaisin vanerisen säilytyslaatikon, josta tulisi mainio sivupöytä. Myös kassit olisi ihania vaikkapa eteisen säilytykseen!

  eliisainen

 • Reply miniE ja O 26.09.2013 at 6:55 am

  Valkoiset Vakat sopisi hyvin pieneen vanhaan taloon tuomaan lisää säilytystilaa. Myös upea Leimu kelpaisi tunnelman luojaksi syksyn pimeisiin iltoihin.

 • Reply Iitunen 26.09.2013 at 9:07 am

  Minä haluaisin Lanterna kynttilälyhtyjeni seuraksi tuon valaisimen, ja makuuhuoneeseen lipaston päälle sopisi Leimu täydellisesti tunnelmanluojaksi

 • Reply Piia 26.09.2013 at 1:40 pm

  Ehdottomasti MENOa eteiseen, VAKKApino löytää paikkansa olohuoneen sivupöytänä tai yöpöytänä, lämpimän pehmeät valot ja valaisimet kuuluvat syyspimeillä kaikkiin tiloihin pimeyttä ja koleutta karkottamaan. Jos monista upeista valontuojista on valittava yksi, on LEIMUssa ihanaa pehmeyttä ja rouheutta.

 • Reply Salla 26.09.2013 at 1:52 pm

  Vakka-laatikoita pinoon olkkarin sohvan kupeeseen pieneksi laskutasoksi kahvikupille. Laatikkoon saisi sujautettua kaikki kaukosäätimet ja peliohjaimet piiloon – viereen lattialle iso valkoinen Lanterna, että sitten näkee etsiä ne kapulat laatikosta…

 • Reply Viola 26.09.2013 at 3:27 pm

  Vakat yöpöydiksi ja Leimu tunnelmavaloksi makkariin!

 • Reply Katriina Liuski-Kiviranta 26.09.2013 at 3:36 pm

  Nuo kaikki uutuudet ovat ihania. Mutta itselleni yksi ylitse muiden-Leimu.
  Kerrassaan ihana tunnelmanluoja olisi omaan kotiin.

 • Reply Tuulia 26.09.2013 at 11:11 pm

  Kotiini sopisi leimuvalaisin tunnelmaa luomaan.

 • Reply Katariina 27.09.2013 at 11:32 am

  Leimu-valaisin on ehdoton suosikkini ja se sopisi hienosti oleskeluhuoneeseeni tuomaan hämyistä tunnelmaa syysiltoihin.

 • Reply Pilvi 28.09.2013 at 8:55 am

  Valkoinen vakka säilytin ja lantern valaisin on haaveissa. Ihania uutuuksia iittalalla! :)

 • Reply Laukku 28.09.2013 at 11:59 am

  Leimu-valaisin on upea ja sopisi ihanasti keittiön ikkunalle hämyisiä iltoja valaisemaan.

 • Reply LauraV 28.09.2013 at 2:27 pm

  Rakastan vanhoja vanerisia matkalaukkuja ja pärekoreja, joten Vakka-säilyttimet sopisivat joukon jatkoksi ihan täydellisesti! Kauniita ja tukevanoloisia kaikenlaisen roinan piilottamiseen.

 • Reply Hanna K 28.09.2013 at 6:03 pm

  Kaksi Lantern-lyhtyä makkariin molemmin puolin sänkyä toimisivat sekä lukuvalona, tunnelmantuojana että päädyttämän sängyn ryhdistäjänä.

 • Reply Liisa k 28.09.2013 at 8:26 pm

  Vakka ois huippu, keksisin vaikka minkälaista käyttökohdetta! Oikeestaan tykkään kaikista..

 • Reply pinkninja 30.09.2013 at 10:25 am

  Meille sopisi parhaiten Lantern valaisimet tai kynttilälyhdyt. Näihin olen aivan ihastunut ja harkitsenkin kynttilälyhdyn ostoa. Sijoittaisin lyhdyn/lampun vanhan perityn puisen kaapin päälle, koska siihen se toisi sopivasti modernia ilmettä. Mahtava palkinto, toivon kovasti, että onni suosisi :)

 • Reply Mari 30.09.2013 at 3:10 pm

  Vakat sopisivat hamsterille, joka kuitenkin haluaa pitää tavarapaljoudessakin kodin minimalistisena… Lantern-valaisin on kaunis myös!

 • Reply elliina 01.10.2013 at 11:17 am

  Vakka-laatikko olisi samalla tyylikäs ja tarpeellinen. Pienessä asunnossa ei säilytystilaa ole koskaan liikaa ja plussaa olisi vielä upea ulkoasu!

 • Reply Hanna 01.10.2013 at 3:18 pm

  Ihania uutuuksia! Meille sopisi vakka-laatikot valkoisena juuri pintaremontin kourissa olevaan ja vielä sisustamattomaan työ/vierashuoneeseen säilytykseen ja tasoksi. Lantern löytäisi paikkansa olohuoneesta senkin päältä ja/tai makuuhuoneesta molemmin puolin yöpöydille. Ja Leimun asettaisin sinne työ/vierashuoneeseen luomaan tunnelmaa!

 • Reply Piips 02.10.2013 at 9:01 am

  Lantern tulisi olkkariin erityisesti osaksi takkailtojen tunnelmaa! Vakka-laatikoille löytyisi käyttöä viltin makkari-vaatehuone-työhuone yhdistelmän järjestyksen ylläpidossa.

 • Reply Anniina 02.10.2013 at 7:50 pm

  Lantern!! Se on niin kaunis ja klassinen, sopisi meille minne vain, mutta eteisessä olisi tosi kiva. Vakat toimisivat kaiken mahdollisen säilytyspaikkana; cd-levyt, ompelukset, kynttilät, kaukosäätimet. Keittiössä olisi kiva saada kaikki servetit samaan paikkaan, tai mausteet. Nämä kaikki uutuudet on mun mielestä todella kauniita, olen näitä käynyt ihastelemassa jo pariin otteeseen. Leimut olisi kivat yöpöydillä.

 • Reply inkkudaa 02.10.2013 at 8:31 pm

  oolalaa. vakka säilyttimille olisi tarvetta!!

 • Reply SartsaP 03.10.2013 at 8:47 am

  Leimu-valaisi sopisi meidän valmistumassa olevaan kotiin tunnelmaa luomaan ja Vakoissa voisi säilyttää esim lankoja.

 • Reply Tuula 03.10.2013 at 9:15 am

  Meidän kotiin sopisi parhaiten nuo Vakka-rasiat/laatikot. Niillä saisin yhtenäisen lookin vaatehuoneen hyllyille, eikä haittaisi, kun ovi jää usein auki. Niitä voisi myös pinota eteiseen kesyttämään kenkäkaaosta. Voisin myös säilyttää Vakoissa makuuhuoneessa olevat neulelanka-varastoni pinoamalla ne yöpöydäksi, kuten joku muukin taisi kommentissaan mainita.

 • Reply Tiilakisu 03.10.2013 at 2:53 pm

  Ottaisin vakka-laatikoita olohuoneen pöydäksi!

 • Reply Satu 03.10.2013 at 7:14 pm

  Vakka-laatikot olisi kauniita ja käytännöllisiä. Niistä saisi kauniita pinoja kaikenlaisen säilytykseen :)

 • Reply Maisa 04.10.2013 at 3:00 pm

  Minäkin ihastuin tuohon Leimu-valaisimeen kovin. Harvoin mikään tuote tuntuu niin itselle sopivalta!

 • Reply Jasu 04.10.2013 at 3:37 pm

  Vakka lapasille ja pipoille eteiseen ja toinen villasukille sohvan viereen. Valo Leimu-valaisimeen ja sitten teekupposen kanssa sohvalle… Syksy on parasta!

 • Reply tarja 05.10.2013 at 9:30 pm

  Hmmm… Toki noista kelpaisi useampikin, mutta Vakka olisi nyt ehkä ensimmäinen valinta. Kävisi koivuisena sekä mökille, että kotiin. Mökkieteisessä niissä olisi mukava säilyttää vaikka villasukkia viileällä syksysäällä! Lanterneja meillä onkin jo useampi, itse pidän niistä enemmän kynttilän valaisemina.

 • Reply Nina 06.10.2013 at 10:12 am

  Voisin ottaa mielelläni valkoisia vakkoja erilaiseen säilytykseen ja yöpöydiksi. Näiden lisäksi kiinnostaisi lanterna valaisin olohuoneeseen.

 • Reply Jenni 06.10.2013 at 9:04 pm

  Meillä on kotona niin pimeää. Leimua kaivataan. Kiitos kivasta blogista!

 • Reply Elisa 07.10.2013 at 9:02 am

  Valkoiset vakat ovat aivan ihanat! Meidän kodista löytyisi niille monta paikkaa; yöpöydäksi, eteiseen, tyttären leluille. Ja näköjään nukkekodiksikin – eli sehän taipuu käyttöön jos toiseenkin. Todella kaunista ja nerokasta! :)

 • Reply Päivi Viitanen 07.10.2013 at 3:26 pm

  Kaikki esitellyt uutuudet ovat ihania! Leimu-valaisimen voisin hyvin kuvitella esim. loft-tyyppiseen asuntoon tai takkahuoneeseen tunnelmanluojaksi. Lantern on ajaton ja sopii vaikka mihin. Valkoisia Vakkoja ottaisin säilyttimiksi.

 • Reply HannaKoo 09.10.2013 at 11:32 am

  Oi, ihanat valkoiset vakat haluaisin sivupöydäksi ja extra-säilytystilaksi!

 • Reply LeenaM 09.10.2013 at 8:09 pm

  Pienen lapsen äitinä ja pienenä tavarahamsterina nuo säilyttimet on nyt just se jutttu! Eli huopakassit (ihania!) ja Vakkat. Tosin valoakin nyt pimeneviin iltoihin tarvitaan.

 • Reply Mari 10.10.2013 at 12:16 pm

  Sullahan oli aivan mielettömän hyvä idea noille Vakka-laatikoille. Barbi-koti!
  Itse en ehkä raaskisi luovuttaa noin ihania laatikoita tytölle käyttöön vaan ottaisin itselleni. Lankakerät on sijoiteltuna nyt varmaan neljään eri paikkaan. Eli ihan selkeästi tarvitsisin noita laatikoita juuri niille :)

 • Reply Petra 10.10.2013 at 4:31 pm

  Upeita ja jotenkin niin skandinaavisen tyylikkäitä nämä Iittalan sisustusuutudet! Mahtava uusi aluevaltaus. Valitsisin omaan kotiini valkoiset tai vaalean puunväriset Vakka-laatikot! Niistä pinoaisin eteiseen oivan laskutason peilin alle ja laatikoissa voisi säilyttää huiveja ja hanskoja sopivasti piilossa.

 • Reply SatuH 10.10.2013 at 11:38 pm

  Esikoinen tarvitsisi säilytystilaa omaan huoneeseen ja yöpöydän, joten pari Vakkaa sopisi mainiosti tähän tarpeeseen. :)

 • Reply Äitititi 11.10.2013 at 9:16 am

  Todella onnistuneita uutuustuotteita Iittalalta! Leimu on hankintalistallamme. Muutamme uuteen kotiin marraskuussa ja sisustuskuume on korkealla. Kaikki huonekalut menevät meillä uusiksi ja niiden muotokielessä on 50-lukua. Jotenkin nuo Iittalan uutuudet tuovat omaan mieleeni 50-luvun modernisoituna ja sopivat loistavasti uuteen sisustukseemme.

 • Reply Satu 11.10.2013 at 1:48 pm

  Tuo Leimu ja Vakka menisi tulevaan omakotitaloomme mihin päin vaan, koska näillä kolmion tavaroilla 250 neliön sisustaminen voi kaikella varmuudella jättää uuden kodin aika avaraksi :)

 • Reply Katri K 11.10.2013 at 3:32 pm

  Puunvärinen Vakka tulisi juuri sopivasti sohvan viereen säilytystilaksi. Lisäksi Leimu tulisi makuuhuoneeseen lukuvaloksi sekä ihanan lämpimän tunnelmantuojaksi.

 • Reply Kaija 11.10.2013 at 7:39 pm

  Meillä on muuton jälkeen sisustus vasta aluillaan ja olisi ihanaa saada Vakat, jonne voisi piilottaa lehtiä ja pikkutavarataa. Syksyn pimeisiin iltoihin suklaa, viinilasi ja Leimu kuulostavat täydellisestä yhdistelmältä :)

 • Reply Taru 11.10.2013 at 9:41 pm

  Leimu sopisi meille olkkarin tunnelmavaloksi. Muutimme kesällä ensimmäiseen ikiomaan kotiin (Jipii!) ja nyt iltojen pimettyä on hiukan ankeaa istua kattovalaistuksessa, vaikka meillä niissä himmentimet onkin.

 • Reply Papu 12.10.2013 at 9:38 am

  Leimu valaisimeen olen ihastunut. Valaisimen siottaisin eteisen lipastolle, toivottamaan kotiintulijan tervetulleksi lämpimällä valollaan.

 • Reply Katja 12.10.2013 at 9:54 am

  Aivan mahtava arvonta! Meille tahtoisin eteiseen asusteiden säilytykseen Vakka laatikoita. Valkoista ja vaneria, molempia :)

 • Reply Viljo 12.10.2013 at 1:00 pm

  Hyvä hyvä! Vakka-laatikoille olsi käyttöä.

 • Reply hilda 13.10.2013 at 2:38 am

  Ihana leimu! Sijoittaisin sinisen läheisyyteen. Olkkariin paljon pieniä suloisia valaisimia ympäriinsä, valaistusta helppo säädellä.

 • Reply katjuska 13.10.2013 at 10:11 am

  Oih! Paljon kaikkea ihanaa mitä voisin ottaa omakseni vaikka heti! Vakka laatikot olisivat kuitenkin valintani kärkipäässä, koska ovat niin monikäyttöisiä ja yksinkertaisen kauniita.

 • Reply Annamai 13.10.2013 at 10:27 am

  Vakat ovat ihan uskomattoman kauniita. Pinoaisin niitä sinne sun tänne kätkemään sisäänsä valtavat määrät lankakeriä, puikkoja ja keskeneräisiä töitä…

 • Reply phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä 13.10.2013 at 10:30 am

  Iso Lantern sopisi hienosti vaikkapa porraskäytävään ja Leimun haluaisin paraatipaikalle olohuoneeseen.

 • Reply Tara 13.10.2013 at 10:35 am

  Tällä hetkellä makuuhuoneemme on tunnelmallisen tilan sijaan todella pimeä kolo. Muualla talossa valaistus vaihtuu tunnelmien mukaan, mutta makuuhuoneessa ei olla vielä onnistuttu. Leimu olisi tosi hyvä ja kaunis esine, jonka ympärille voisin lähteä suunnittelemaan makuuhuoneeseen valaistusta.

 • Reply Karoliina 13.10.2013 at 10:42 am

  Oijoojoijoijoi nää on niin käsittämättömän ihania!! Ajattomia, kauniita ja just täydellisiä siihen suomalaiseen/lappilaisen mielenmaisemaan, mikä mun päässä on. :)
  Suurin Meno-kassi ois täydellinen mun tulevaan olkkariin takkapuiden säilytykseen! Vanerin värisiä Vakkoja vois käyttää vaikka mihin säilytykseen. Ekana näen niissä lankakeriä. Tuosta kannen reiästä sais sopivasti langan pujotettua ja kerä pysyis aisoissa Vakan sisällä. Vai pysyiskö..? :)
  Leimu oli mulle rakkautta ensi silmäyksellä. Sille ois tarjolla täydellinen paikka mun talossa.
  Pieni Lantern ois erittäin tervetullut yöpöydälle tai iso lattialle sängyn viereen. Siihen olen yrittänyt etsiä valaisinta jo neljä vuotta!
  Oih, tässä kilpailussa ois ihanaa voittaa!!

 • Reply Kaisa 13.10.2013 at 10:47 am

  Olen vakavasti harkinnut Leimu-valaisinta makuuhuoneen petroolinvärisen lipaston päälle tunnelmanluojaksi. Sopisi hyvin 70-luvunhenkiseen huusholliimme. Nuo Vakka-säilyttimet ovat niin monikäyttöisiä, että niitähän voisi hommata ihan vaan varmuuden vuoksi. Valkoisia. Olkkarin tasojen päälle irtopapereiden ja muun sälän säilömiseen, latureille, johdoille.. Lastenhuoneesta puhumattakaan.

 • Reply Marja 13.10.2013 at 10:50 am

  Lantern-valaisin ja vakka-laatikot olsivat mieluisia piristyksiä syksyiseen sisustukseen

 • Reply Sanna 13.10.2013 at 11:27 am

  Pari Vakkaa makkariin yöpöydiksi ja samalla säilytyskoriksi. Valkoisena toimii :)

 • Reply Piia 13.10.2013 at 11:46 am

  Vakat, vakat, vakat! Kaikkihan noi on hienoja, mutta noi vakat on vieneet sydämen. Kokeilen onneani tätä kautta, kun eivät ole meille vielä tietään muuten löytäneet:) Jos vaikka viimeistään uuteen kotiin sitten saisin…

 • Reply -A- 13.10.2013 at 12:08 pm

  Niin mieletön kilpailu! Leimu-valaisinta olen ihastellut ja himoinnut siitä lähtien kun sen ekan kerran näin. Sekä tietty Lantern-valaisimet ja lyhdyt ovat aina tosi kauniita, varsinkin nyt se uusi kupari! Vakka-laatikoita ottaisin myös mielelläni, nehän käyvät ihan mihin vaan. :)

  -A-

 • Reply Anne 13.10.2013 at 12:25 pm

  Meno-huopakassit löysivät heti tiensä pakko saada -listalleni. Vihdoinkin saan mieluisan ratkaisun lehtisäilytykselle. Ja ehkä joskus saan vielä leimu -valaisimen, koska tunsin juuri sen kutkuttavan tunteen vatsassa, kun näin valaisimen ensimmäisen kerran Iittalan kaupassa :-)

 • Reply Julia 13.10.2013 at 12:31 pm

  Ihastuin vakkoihin heti kun näin ne lehdestä ensimmäistä kertaa! Käyttää niitä voi ihan mihin vain ja enpä usko, että meidän kodissa niille kiinteää paikkaa löytyisikään ;) Vakat miellyttää minua enemmän puun värisenä. Upeita ovat kaikki nämä sisustustuotteet :)

 • Reply Sarita 13.10.2013 at 12:33 pm

  Meno huopakassit sopisivat tuulikaapin seinälle eri kokoisina, siitä voisi ne sitten kätevästi ottaa mukaan, olisi siinä sitten kauppakassi/pullokassi, paperinkeräyslehdet tms. Valaisimista kaikki on ihania!!! Sopisivat melkein mihin vain meidän huoneistamme. Ehkä eniten kaipaisin takkahuone-osioon tunnelmaa ja miksei ateljeen puolellekin. Niiden pehmeä valo toisi varmasti tauluihini upeaa hehkua pimeinä kaamospäivinä ja iltoina. Kupariset sävyt on aivan mielettömän hienoja!

 • Reply Caseliini 13.10.2013 at 12:46 pm

  Lantern-valaisimelle valkoisena löytyisi paikka uuden kodin olohuoneesta tunnelman luojana. Leimu on myös aivan ihastuttava.

 • Reply Leena 13.10.2013 at 1:34 pm

  Vakka-säilyttimet olisi kivat. Käsitöitä olisi kiva säiyttää niissä näköisällä.
  Iittalalla on kaikkea kivaa mitä olisi kiva hankkia kotiin kun olisi vaan rahaa.

 • Reply Piia 13.10.2013 at 2:52 pm

  Valkoiset lantern valo ja vakka säilytysrasia olisi tänne meille kuin tehdyt. Tuo lantern sopii muotoilunsa takia niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseenkin. Ihanan moderni mutta ajaton muoto.

 • Reply Tiitu 13.10.2013 at 2:52 pm

  Vakka -säilytyslaatikoita ehdottomasti ottaisin kotiini valkoisena <3
  Tuli mieleen, että Lanternistahan voisi tehdä kirkasvalolampun säädettävällä kytkimellä ! Olisi varmasti yksi kauneimmasta ja antaisi joka suuntaan valoa ! Ja kun olisi säädettävä himmennin niin voisi käyttää myös tavallisena lamppuna.

 • Reply JonnaN 13.10.2013 at 4:15 pm

  Vakoilla ja Leimulla tekisin ihanan luku- ja loikoilupesän 8-vuotiaalle tytölle tulevan parvisängyn alle. Vakka täyteen taskareita ja muita aarteita sekä lämmintä lukuvaloa syysleimusta.

 • Reply johanna5 13.10.2013 at 4:50 pm

  Kaikki yhtä ihania, mutta Vakka-vanerilaatikot innostaa eniten!

 • Reply ahle 13.10.2013 at 5:31 pm

  Pinoaisin pari Vakkaa laidalta päällekkäin pieneksi kirjahyllyksi sängyn viereen.. ihania ovat

 • Reply tiiti66 13.10.2013 at 6:11 pm

  Meno-huopakassit saisivat meillä kunniapaikan takan vieressä; toiseen vuoltuja sytykkeitä ja pikkuklapeja, toiseen paperinkeräykseen menossa olevaa pahvia ja paperia.. Väritys on kaunis ja huopa on materiaalina erityisesti syksyn kotoiluun sopiva.

 • Reply Suvi 13.10.2013 at 6:13 pm

  Olen haaveillut Leimusta meidän eteisen valoksi liinavaatekaapin päälle asetettuna.

 • Reply kiiu 13.10.2013 at 6:19 pm

  Vakka-vanerilaatikoissa on tyyliä ja toimivuutta ja tykkään kovasti, erityisesti suurempi kokoisena. Pääsisivät varmaan olohuoneen sohvanvieruspöydiksi.

 • Reply Outi Nurminen 13.10.2013 at 7:47 pm

  Leimu-lamppu on aivan mahtavan upea ja kaunis!

 • Reply nikoladeus 13.10.2013 at 8:16 pm

  Pinoaisin vanerisia Vakka-laatikoita laidoista päällekkäin, avoimina. Siis sellaiseksi pikku-kirjahyllyksi nojatuolin viereen..

 • Reply lentoemo 13.10.2013 at 8:18 pm

  Vanerisessa Vakassa on jotain vanhojen vaneristen hattulaatikoiden henkeä. Laittaisin siis varmaan niitä pinoon eteiseen asusteiden säilyttämistä varten.

 • Reply HannaJii 13.10.2013 at 9:22 pm

  Leimu-valaisimen sijoittaisin äitini kotiin. Hänen sisustuksensa on sekoitus mummolaa, 70-luvun moderneja linjoja sekä tätä päivää, sinne kuparinvärinen valaisin sopisi täydellisesti! Se henkii jotenkin niin yksinkertaisesti monia aikakausia, vai pitäisikö paremminkin sanoa ajattomuutta.

  Omassa kodissani on jo muutamia vitriinejä, pieni poikani on ”varastanut” ne omiin käyttötarkoituksiinsa: yhdessä on muovisia timantteja, toisessa tärkeitä avaimia, kolmannessa xylitol-pastelleja (joita saa ottaa aina yhden ruuan jälkeen). Veikkaan vakkojen päätymistä samaan osoitteeseen! Äidinkin silmä lepäisi moisissa pikkuauto- ja lego-säilyttimissä.

  Jos sitten jotain saisi pidettyä omassa käytössään, valitsisin valkoisia vakkoja muutamassa koossa täysin valkoiseen keittiöömme. Kaikkialla muualla meillä on väriä, mutta keittiö on täysin valkoinen ja sinne sopisi täydellisesti Vakka vaikkapa leipien ja vauvan tarvikkeiden säilytykseen! Ihana muotokieli näissäkin.

 • Reply tiina 13.10.2013 at 10:49 pm

  Leimu on upea!

 • Reply Karlis 13.10.2013 at 10:53 pm

  Kaikille esittelemillesi tuotteille löytyisi helposti paikka kodistamme.

  Ihastuin erityisesti Lantern-lamppuun. Eteisen pöydällä Se toivottaisi minut kotiin joka ilta!

  Meno-kassi sopisi vieras wc:n paperirullien säilytykseen.

  Valkoinen vakka taas poikani huoneeseen lehtien säilytystä varten.

 • Reply benque 13.10.2013 at 10:58 pm

  Erityisesti Vakka säväyttää linjakkuudellaan, perinteisellä materiaalillaan ja monipuolisilla käyttömahdollisuuksillaan. Mökille veisin säilytyskalusteeksi.

 • Reply Essi 13.10.2013 at 10:59 pm

  Kaikki sopisivat meille. Ja ovat sen verran ajattomia ja pelkistettyjä, että näin voi varmasti todella moni muukin sanoa. Kuten näistä kommenteista sen voi nähdä. Säilytysboxeja tarvitaan ja valaisin on hurmaava, nuo värit ja materiaalit! Lanternia meillä on jo kynttilän ja kukkien säilyttäjinä muutenkin. Näin syksyllä pöytävalaisimet ovat tunnelmallisia – kynttilöitä meillä harvoin poltetaan.

 • Reply eevuska 13.10.2013 at 11:01 pm

  Pari Vakkaa sohvapöydän tilalle ja muutama lisäksi käsitöiden ja lankojen säilytystä varten. Lantern eteiseen ja Meno-kassi jokapäiväiseen käyttöön käsilaukun tilalle.

 • Reply Helinä 13.10.2013 at 11:35 pm

  Vakka-bokseistahan sais makeen ”kirjahyllyn” olohuoneeseen. Aina kun kirjat lisääntyy, niin boksitkin. Hehee huippua.

  Leimu valaisimia olohuoneeseen tunnelmaa tuomaan. En pidä olohuoneessa iltoisin kattovalaisinta ollenkaan päällä (ellei ole vieraita), joten pöytävalaisimien vaihto välillä (todella paljon) kivempaan olisi suotavaa. Nämät olis kyl mieluisat. :)

 • Reply scaredy-cat 13.10.2013 at 11:35 pm

  Ääh, jos pystyt poistamaan edellisen kommenttini, niin tekisitkö niin – siihen pujahti väärä sähköpostiosoite, joka ei ole enää toiminnassa. Vastaan kuitenkin, että Vakkoja olen ihastellut siitä lähtien, kun näin ne ensimmäisen kerran. Ottaisin ne eteiseen säilömään huiveja ja lapasia tai olohuoneseen, jolloin piilottaisin niihin villalankaa.

 • Reply Krista 13.10.2013 at 11:38 pm

  Uusi Lantern on aivan upea. Ottaisin sen makuuhuoneeseen tunnelmavalaisemiksi. Lisäksi saattaisi toimia hyvin yövalona taaperolle. Myös valkoiset Vakat tulisivat tarpeeseen täällä, kun on useampi lapsi ja paljon monenlaista pikkutavaraa, jotka tarvitsevat kunnolliset säilytyspaikat.

 • Reply Ella V. 13.10.2013 at 11:38 pm

  Vanerisia Vakka-laatikoita muutama päällekkäin pieneksi pöydäksi vaikka sängyn viereen ja Leimu-valaisin olohuoneeseen. :)

 • Reply Jaana 13.10.2013 at 11:54 pm

  Valaisimet toisivat nopeasti uutta, tunnelmallista ilmettä sisustukseen. Vaneriset säilyttimet taas antavat perinteistä ilmettä.

 • Leave a Reply