Gloria Blog Awards -ehdokkuus

15.10.2013

Ruskea_mustamh_laatikot_lorestulitikut_takanreunalla_loreswhite_floor_livingoom_loresmusta-seinä-keittiö

Kettukarkki syntyi vuonna 2011, ja matka ensihetkestä tähän päivään saakka blogimaailmassa on ollut kutkuttava ja hauska. Edelleen joka kerta postaus-idean syntymisen, kuvaamisen ja kirjoittamisen jälkeen valmiin jutun julkaiseminen blogissa saa pieniä perhosia vatsaan. Tieto, että jutun lukisi edes yksi toinenkin intohimoinen sisustaja, saa minut iloiseksi ja tekee kaikesta vaivan arvoisen. Yksikin kommentti tai tykkäys on iso palkinto.

Sisustus-, tyyli-, ja ruokablogeja palkitaan tänä vuonna toista kertaa Glorian palkintogaalassa. Oli ihana yllätys, kun Kettukarkki pääsi jo toistamiseen ehdolle kategoriaan Paras sisustusblogi vuoden 2013 Gloria Blog Awards -kisassa. Kilpakumppaneita on lisäkseni kuusi, ja lopullisen voittajan tässä kategoriassa valitsee Gloria Blog Awards tuomaristo. Viime vuonna voiton vei ihastuttava Parolan asema.

Kiitollisena ja jännittyneenä olen mukana kisassa, jonka voittajat julkistetaan gaalaillassa perjantaina 1.11. Lukijoiden kannattaa äänestää omaa suosikkiblogiaan Lukijoiden suosikkiblogi -kategoriassa, sillä äänestäjien kesken arvotaan muhkeita palkintoja (mm. lahjakortteja, tuotepaketteja, hotelliöitä ja vaikka mitä hemmotteluja). Minä tietysti olen älyttömän onnellinen, jos saan äänesi tässä kategoriassa. Osallistuminen päättyy perjantaina 18.10. eli kolmen päivän päästä!

Äänestämään pääset tästä linkistä: Äänestä suosikkiblogiasi ja voita!

Valitsin tähän kuvia kodistamme blogin varrelta. Tässä rakkaassa kodissa ihania hetkiä, jotka on ollut mukava jakaa kanssanne.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Suvi 15.10.2013 at 9:58 pm

  Ihania kuvia ja hienoa että blogi on ehdokkaana:) Kysymys: onko nuo keittiön laatikoston vetimet aidosti vanhoja vai saako sellaisia vielä jostain?

  • Reply Maire 17.10.2013 at 11:17 am

   Tsau ja kiitos! Keittiön laatikoston vetimet on ostettu Helsingistä sellaisesta liikkeestä kuin Helakauppa (Hokola Oy), joka sijaitsee Kalliossa Hämeentiellä. Vastaavia, vähän lyhyempiä, saa Rakennusapteekista. Itse tykkään enemmän tästä Helakaupan mallista.

 • Reply Saija 15.10.2013 at 11:40 pm

  Mä niin tykkään teidän keittiöstä! Tai noh, koko kodista ja varsinkin olkkarin valoisuudesta. Malttamattomana oottelen, että pääsen näkemään teidän uuden kodin! ;)

  • Reply Maire 17.10.2013 at 11:19 am

   Tää keittiö on kyllä vähän surku jättää taakse, koska tää on tehty niin rakkaudella. Ei kestä kauaa että näet uuden kodin ;)

 • Reply Pirita 16.10.2013 at 5:48 pm

  Mä tunnustan lukevani melkein joka postauksen, mutta jotenkin se kommentointi aina jää – olen tylsimys! Tuntuu vaan jotenkin hassulta jättää aina huokailevia ihastuskommentteja, mutta kun se on aina se päällimmäinen fiilis ja kun (useimmiten) töiden lomassa blogeja lueskelen, ei muka ole aikaakaan kommentointiin. Se on kyllä puppua. Koetan kunnostautua tästä lähtien. Ja sitten se huokaileva ihastuskommentti: teidän koti on tosi kaunis ja persoonallinen, ja blogisi on tosi kivaa luettavaa teksteineen ja kuvineen kaikkineen – toivottavasti palkintoja satelee, siis! :)

  • Reply Maire 17.10.2013 at 11:22 am

   Kiitos Pirita kauniista sanoistasi, tuli hyvä mieli! Muistan aiemmat kommenttisi kyllä, ja ne ovat piristäneet joka kerta. Eli laita jatkossakin vaan, saa huokailla ihan vapaasti ja saa jättää yhdenkin sanan :)

   • Reply Pirita 20.10.2013 at 4:42 pm

    :)

 • Reply Nora 03.11.2013 at 2:57 pm

  Hei! Kaunis blogi sinulla, pidempään on tullut seurattua, mutta olen huono tässä kommentointi -asiassa. Nyt kuitenkin heräsi kysymys olohuoneenne ihanista räsymatoista. Olen etsiskellyt jotain saman tyyppistä jo pidempään tuloksetta. Ovatko jostain ostettu vai jonkun omaa tekoa?

 • Leave a Reply