Saarekkeen lyhentäminen

15.11.2013

Saarekkeen_lyhennys Saarekkeen_lippaUuden kodin keittiössä on saareke, jonka kanssa koimme jännitysmomentteja ennen kuin pääsimme kunnolla mittailemaan paikan päälle. Koska edelliseen keittiöömme mahtui vain pieni pöytä, tänne halusimme valtavan. Pelkäsimme, että saareke jouduttaisiin poistamaan keittiönpöydän tieltä kokonaan. Pöytä mahtui hyvin kiinni saarekkeeseen, josta piti pätkäistä pieni lippa pois. Hommahan hoitui näppärästi sirkkeli soiden.
pala_pois Valmis_pintalevyLopputuloksesta tuli niin hyvä, ettei lyhentämistä edes huomaa. Aavee pyöristi leikatun reunan kulmat hiomapaperilla ja sipaisi leikkuupintaan vähän oliiviöljyä, niin ettei leikkuukohta näytä liian vaalealta. Nyt kun ruokapöytä on saarekkeessa kiinni, saatiin mukava paikka yhteiseen puuhasteluun. Samassa tilassa kokataan, tehdään läksyjä ja kipitetään ympyrää (perheen pienin). Kuka mitäkin.Jacob´s Creek

Olemme koko viikon puuhanneet tällaisia hommia, joissa lasten pitää pysyä poissa alta. Äiti on ollut meillä monta päivää ylimääräisenä käsiparina, pitänyt arkea pystyssä kokaten ja leipoen, kun me olemme laittaneet taloa järjestykseen. Kiitos äiti! Sain Jacob´s Creek Shiraz Cabernet -lahjaviinipullon blogin kautta, ja toisen jaettavaksi eteenpäin haluamalleni henkilölle Paola Suhosen suunnittelemassa lahjapussissa. Kankainen lahjapussi on tarkoitus laittaa eteenpäin kiertoon viemään hyvää mieltä eteenpäin. Tiesin heti, että haluan antaa lahjaviinin äidille pieneksi kiitokseksi avusta.

We have a kitchen island which we were afraid to be too big together with our giant kitchen table. Luckily we were able to save the island just by cutting away a slide of it.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Johanna 15.11.2013 at 5:21 pm

  Laajempaa kuvaa! :)

 • Reply Maire 15.11.2013 at 5:27 pm

  Joo, tulossa pian!

 • Reply Saija 15.11.2013 at 10:38 pm

  Samaa täällä meinasin huudella, että tahtoo nähdä lisää! Terveisin utelias. ;)

  • Reply Maire 16.11.2013 at 7:24 pm

   Pian, lupaan. Voi teitä :)

 • Reply Tiina 11.01.2014 at 8:42 am

  Hei, mistä olette hankkineet saarekkeen puutason?

  • Reply Maire 11.01.2014 at 10:22 am

   Hei Tiina! Saareke on tehty edellisten omistajien aikana, ja sen puumateriaali on samaa kuin muualla keittiössä, joten veikkaisin hankintapaikaksi jotain keittiöfirmaa. Taso on massiivitammea ja melko paksu, voisin veikata että ainakin Puustellilta saattaisi löytyä.

  Leave a Reply